Mayday

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Mayday

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rovaniemi
 1. Mulle tulee kirkkoon ohut organzahuivi, puku on olkaimeton. Vihkiseurakunnassa on ymmärtääkseni suositeltu että olkapäät peitettäisiin kirkossa, ja toisaalta häät on helmikuussa joten itselläni ei ole mitään huivia vastaan.
 2. Meillä on talvihäät, joten virsikin on sen mukainen Ei ole sieltä kaikkein tutuimmasta päästä, mutta luotan siihen ettei hääväki istu ihan tuppisuuna.. Virsi 576 1. Maa hohtaa lumivaipassansa, on Luoja itse luonut hangen, jään. Maa Herran on myös roudassansa ja lepää talven hänen kädessään. On ankara ja pitkä talviyö, vaan läpi senkin jatkuu Luojan työ. 2. Taas kaamos saartaa, painaa mieltä, vaan Herra meidän lähellämme on. Yön valta väistyy päivän tieltä, ja kevät nousee, juhla auringon. Näin tunturit ja järvet, erämaa valoa toivon saavat heijastaa. 3. Nyt vaikka nukkuu siemen, multa, työn äänet kaikkialta kuuluvat. Me saamme hoitaa hengen tulta, ja kätten töihin päivät kutsuvat. Ja hohtavilla talvihangilla suot, Herra, mielen, ruumiin iloita. 4. Teit, Herra, talven jäätäväksi, vaan kohdussaan maa kantaa elämää. Loit silmuun toivon kestäväksi, maa kevään helmaan versot synnyttää. Jos raskas onkin talven ahdistus, niin väkevä on kevään vapaus. 5. Oi Herra, armon meille annat ja Kristuksessa meidät vapahdat. Niin kukkivat kuin jäiset rannat luomisen uuteen päivään katsovat. Ja luomakunta yhtyy kiitokseen, Jumalan lasten riemuun, kirkkauteen.
 3. Meillä on väreinä sininen ja lila, häät on helmikuun loppupuolella. Juhlapaikka koristellaan suurella kynttilämäärällä, haaveenani olisi ettei kattovaloja tarvitsisi sytyttää juri ollenkaan, mutta sen näkee sitten että miten se menee käytännössä.. Juhlapaikalla on myös takka, mutta pitopalvelun täti varoitti että tunnelma voi lämmetä liikaa jos sitä alkaa sytyttelemään..sen sijaan idean takan täyttämisestä tuikuilla pistän korvan taakse.;D. Lumihiutaleita meillä oli kutsukorteissa ja niitä ajattelimme laitella vielä ikkunoihin. kirkkoa enne sen kummemmin koristele, koska se on jo kaunis sellaisenaankin, ja riisin sijasta meille tulee tähtisadetikut.
 4. Me olemme varanneet kaasoille ja bestmanille huoneet samasta hotellista missä mekin vietämme hääyötä, ja ainakin itse ajattelin sen riittävän
 5. Me teimme sulhasen kanssa hääkakunkoristeeksi kaksi rakastunutta pingviiniä Cernit-massasta, ja niistä tuli just sellaiset kuin pitikin ja kaiken lisäksi niiden tekeminen oli älyttömän hauskaa! Suosittelen lämpimästi kaikille jotka haluavat persoonallisen kakunkoristeen ;D
 6. Hei! Onko kokemuksia raahelaisista/pattijokisista pitopalveluista, missä on paras hinta/laatusuhde? Olen alunpitäen pattijokinen, mut asunut jo 5 vuotta muualla, eli ei kamalasti ole noista tietoa..
 7. Pattijoella 250206
 8. Leivänmuruille ja muille sotkujutuille ehdoton ei, mutta en varmaan parista herätyskellosta pahastuisi. Tosin luulen että mitään pahaa ei ole luvassakaan, sen verran hyvin kaasot tuntevat.. Herkkukori yms. hemmottelujutu olisi kyllä ihania.
 9. Olimme kaveriporukalla Budapestissa viime elokuussa, ja kovasti tykättiin paikasta! Gellertin vuorelle kannattaa mennä illalla katsomaan kaupunkia, oli ainakin meistä hienon näköinen (ja romanttinen) iltavalaistuksessa. Muutenkin nähtävää oli paljon, ja jokaiselle löytyy varmasti jotain. Ruoka ja juoma oli mielestäni halvempaa kuin suomessa, varsinkin jos malttaa mennä vähän etäämmälle turistirysistä.. Jos pitää shoppailusta, west endin ostoskeskus tekee varmasti vaikutuksen. Lähtisin koska vain uudestaan ;D