Kaisa-Riina

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Kaisa-Riina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Voiovoi..näitä lukiessa jäi päähän soimaan Leif Wagerin laulama "Sua vain yli kaiken mä rakastan..." Kaunista...!!!
 2. Onko kellään muuten tietoa missä vaikuttaa tällä hetkellä pappi nimeltä Asko Muraja? Oli kerran puhumassa eräässä Tuomasmessussa Tampereen seudulla ja jäi mieleen mukavana ihmisenä.
 3. Eräässä viestissä mainittu pitkätukkainen pappi lienee nimeltään Tarvo Laakso. Miten olisi pirkkalalainen jalkapallofani-pastori Arto Köykkä? Oli oma rippipappini, on kirjoittanut muutaman nuortenkirjankin, kannattaa tutustua.
 4. Tunnemme mieheni kanssa yhteisesti vain yhden kirkonihmisen, joka on nuoriso-ohjaaja.. ei taida olla vihkivaltuuksia..
 5. Kutsumme häihimme vain ne henkilöt jotja ovat meidän YHTEISIÄ ystäviämme ja jotka olemme tunteneet YHDESSÄ pitkään. Eipä tarvitse juhlassa sitten sulholta kysellä että onko tuo ja tuo täti-ihminen sinun vai minun sukulaiseni!!!
 6. En itsekään välittäisi lapsia riehumaan (siis pyörimään aina siellä missä ei pitäisi) häihimme. Pelkään että lähipiirissämme on kuitenkin aina joku joka ei lue kutsuja tai mitään muutakaan paperia tarkasti loppuun asti tai sitten ymmärtää vain haluamansa.. Ja kiikuttaa karjuvan jälkikasvunsa kirkkoon hukuttamaan papin sanat alleen.
 7. Stay-upeja on ikävä kiskoa ja jos sattuvat kuitenkin jostain syystä putoamaan niin ei hyvä.. en ole mikään sukkiksien ystävä mut kai ne paremmat sitten vois olla, pelkään jo valmiiksi sitä äheltämistä vessassa...