miemie

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by miemie


 1. Hei,

  Iin seudulta juhlapaikkaa etsiskelen ystäväni häihin...iski kaason-nakki. :flirt: Onko kellään kokemuksia alueen pitopalveluista ja paikoista? Helenan pitopalvelua on kehuskeltu, mutta muutoin ovat paikalliset ihan outoja. Yksissä häissä olin seurakunnan leirikeskuksessa Karhussa. Upea paikka, eikä edes kallis. Tosin tilaan mahtui vain n. 50 hlöä ja kulkumatkalle mahtui käsikäyttöinen kapulalossi...melkoinen ohjelmanumero kylläkin. :girl_blum: Hyvänä puolena oli, että paikkaan mahtui kaikki myös yöpymään ja hinnaksi koko paikalle tuli vain 100€/vrk. Onko Gasthausista kellään kokemusta? Paljonko mahtuu ja mimmoinen palvelu?


 2. Kruunumakasiinissa juhlineena tiedän, että rustaavat ruuan myös täysin juhlijoiden toiveidenkin pohjalta...eli ne menut ovat vain yksi vaihtoehto. ;) Hintataso tuskin kovasti poikkeaa muiden pitopalveluiden tasosta...onhan Kruunukin juhla/pitopalveluyritys, käsittääkseni. ::)


 3. Riippuu varmaan ihan siitä missäpäin suloista Suomeamme asut... ;) Edullisia kukka-asetelmia pöytiin saa mihin aikaan vain yhdistämällä luonnon/puutarhan antimia kaupan kukkiin mielikuvitus lentäen. Metsän varvut, puolukka ja varsinkin mustikka, toimivat hyvänä pohjana suloisille tai moderneille asetelmille. Jos käytössä on iso puutaha, niin sieltä haalit kasaan mahdollisimman paljon vihreää ja jollei kukkivia kukkia löydy, niin kaupasta jotain sopivaa väriä antamaan... harsokukka on muuten erinomainen asetelmissa ja todella riittoisakin. Anna luovuuden lentää, kyllä se sitä.


 4. Kauhistus! Mielenkiintoista lukea sukujen reaktioita siviilivihkimiseen...Rehellisesti täytyy tunnustaa, että meidän naimisiin meno on varmasti suvulle(ja kaikille tutuillemme) melkein yhtä suuri yllätys kuin minulle itselleni ;D...Omat vanhempani kuuluvat kirkkoon, mutta tuntevat jo minut "omien polkujeni kulkijaksi", joten he tuskin niin kamalasti järkyttyvät...juhlien puuttuminen varmaan suurin harmitus heille(omppu ei yleensä kauas puusta putoa ;)). Ukon suku taas on perinteistä ja maineikasta pohjalaista saarnaajasukua, apuva! Mietitäänpä...mitähän mahtaavat tuumata...parempi olla miettimättä!!! 8-) 8-) 8-) :-/ Onnea kaikille kohtalotovereille ja muistakaamme, elämässä on tärkeintä olla rehellinen itselleen..muu järjestyy sitten perässä. ;)


 5. Jos etsii kiviseiniä,hirttä, vanhaa ja tunnelmaa, niin yksi mahdollisuus voisi olla Kruunumakasiini. Parit häät olen siellä jo ehtinyt tanssahdella ja paikka oli todella tunnelmallinen. Menut kuulemma löytyy nettisivuilta....ja ainakin meille tarjoiltiin maukasta sapuskaa. Ymmärtääkseni paikan tilavuokrakaan ei ollut kovin mahdoton ja paikan toimesta hoidetaan tarvittaessa myös kukat ja somistukset...

  Omiin häihini paikka on liian iso, joten tietäiskö kukaan upeaa paikkaa(vaikkapa luonnonhelmassa), jossa suorittaa pieni siviilivihkiminen?