Mirmeli

Rouva
 • Content count

  1068
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mirmeli


 1. Hei!

   

  Onko kellään viime aikaisia kokemuksia Haulitehtaasta? Oliko tila viihtyisä jne. Ja lähinnä kiinnostaa myös junarata joka menee ihan vierestä, aiheutuuko siitä kauhea meteli vai onko sisällä ihan hiljaista? Paikka houkuttelee kovasti. 

   

  Tämän vuoden syyskuulta on kokemus. Tila on viihtyisä, ihanan tunnelmalllinen kun ikkunoilla ja pöydissä paloi kynttilät ja valaistustakin saa säädettyä kohtuullisen hyvin. Junarata ei aiheuta minkäänlaista meluhaittaa, sisälle ei kuulu junan ääniä ollenkaan. Keittiö vaatisi kyllä melkoista remonttia. Pitopalvelu sen kanssa pärjäsi kohtuullisen hyvin (heilläkin kyllä ongelmia, mutta ruuan saivat pöytään), mutta iltapalaa laitettessa jäi mm. uunin luukun kahva käteen ym. :rolleyes:


 2. Munkin isä kuoli täysin yllättäen vajaa vuosi ennen häitä. Halusin isin kulkeen mun kanssa alttarille, kuten alunperinkin oli tarkotus ja muutenkin koko päiväks lähelle, joten sidoin mun kimpun varteen mun siskon medaljongin, jossa oli isin kuva. Se oli sitten samalla jotain lainattua. Seuraavana päivänä vein isin haudalle sitten häissä koristeena olleita kukkia.

  Muuten ei "näkyvästi" isiä muistettu, suurin osa vieraista kun tiesi siitä joka tapauksessa enkä halunnut, että olis mahdollisuus siihen, että itku alkais, kun sitä ei ikinä tiedä, saako sitä sitten loppuun. Ja siellä oli muutenkin jo ihmiset mun kavereita myöden herkkinä ja tippa linssissä, kun mun veli saatto mut alttarille isin sijasta.


 3. *muoks. Niin ja te, jotka olitte jo melko pitkällä raskaana. Mitä teitte sormuksen kanssa? Oliko turvotus ongelma?

  Kultasepän ja muidenkin suositusten takia vihki teetettiin kokoo isompana. Tarvetta sille ei olis loppuviimeks ollut, mulla turpos sormet vasta ihan loppuvaiheessa ja synnytyksen jälkeen ne palas normaaleiks nopeesti. Eli nyt vihki on kokoo liian iso. Toisaalta se ei kyllä mitään haittaakaan, kun joka tapauksessa pidän tota kihlaa päällimäisenä, että ei se tippuunkaan pääse.


 4. Itse olin häissäni viikoilla 26+1 muistaakseni. Maha oli siis jo iso, mutta alkuraskauden väsymys ja pahoinvointi taaksejäänyttä elämää eikä loppuraskauden krempat vielä vaivanneet. Pukua en onneks ollut ehtinyt vielä tilaan ennen plussausta, koska sen suhteen meni suunnitelmat ihan uusiks. Se teetettiin sitten sen mukaiseks, että mahalle oli reilusti tilaa.

  Mulla ei ollut mitään ongelmaa jaksaa vihkimistilaisuutta (pidettiin ulkona) eikä häitä ylipäänsä, puolenyön jälkeen vasta häippästiin miehen kanssa juhlapaikalta. Ainoo ongelma oli kauheet suonenvedot, jotka siihen aikaan vaivas, musta onkin loistava kuva otettu alttarilta poispäin kävellessä, kun vieraat on jo ohitettu ja irvistän niin perkeleesti. :D

  Eli tossa vaiheessa raskautta en kyllä pidä häitä mitenkään ongelmallisena juttuna.


 5. ^ Itse hääpäivän palvelu oli meidänkin tapauksessa ihan hyvää, sen jälkeen kun herra toimitusjohtaja luikki keittiöönsä piiloon. Ihan kiva, että joltain löytyy jotain positiivistakin sanottavaa ko. paikasta, mutta en jaksa uskoo, että asiat olis jatkossakin kuitattu nyt sillä, että kokemus olisi opettanut, kyllä tuollaisen paikan toimitusjohtajalta pitäisi tulla ihan selkärangasta jo hyvä palvelu ja tuskin hän ennen tätä kauhean kokematon on ollut, ainakin itse jaksaa tuskastuttavan tiheeseen mainostaa niillä Nokian ym johtoportaan kestityksillä.. :rolleyes::lol:


 6. ^ Medät vihittiin siellä takapihalla, mutta me järjestettiin vieraille silti bussikuljetus Tampereen keskustasta. Haluttiin tehdä näin, jotta vierailla olisi paremmin mahdollisuus nautiskella alkoholitarjoilusta ja muutenkin kun sitä välimatkaa oli jonkun verran, niin oli meidän mielestä kiva. Tää oli vieraidenkin mieleen. Meillä homma hoitu ilmaseks, mutta TKL:ltä ainakin pystyy kalustoa ja vissiin kuskejakin vuokraan ja samoin tietysti eri bussifirmoilta kans. Hinnat pyörii varmaan muutamien satojen eurojen tienoilla(?).


 7. Lopuksi voin vaan todeta, että kannattaa kyseinen paikka kiertää kaukaa on sitten suunnittelemassa mitä tahansa juhlia. Tampereen seudulta löytyy varmasti monta muuta paikkaa, josta saa viihtyisämmän paikan ja lisäksi vielä hyvää asiaskaspalvelua samalla hinnalla.

  Aivan! Se palvelu on todella niin ala-arvoista, ettei sitä pysty edes tajuamaan ennen kuin itse näkee. Saman kehoituksen antaisin myös, jos haluaa hoitaa hää- tai muut juhlajärjestelynsä ilman asiaankuulumatonta, juhlapaikan vuokraajan taholta tulevaa ylimääräistä stressiä.


 8. ^ Vuokra oli vissiin 600€ (joka on kyllä aika kallis, kun vuokra-aika on vaan lauantain klo 1.00 asti) ja ruoka on perushinnaltaan 29,50€/hlö (100- hlöä) ja siihen sitten yritetään kaikenlaista lisää monta euroo per pää vähän ennen häitä.... Nyt odotellaan siskon häistä laskua tulevaks, saa nähdä mitä kaikee siitä löytyy. <_<


 9. ^ No tosta asiastahan on yhtä monta mielipidettä, kun on juhlijoitakin. Piha ei ole mikään jalkapallokenttä, siinä vaan sattuu oleen kaks jalkapallomaalia, jotka saa pois, jos niin haluaa. Mutta ne on hyvällä kelillä siinä kivat, jos sattuu oleen paljon lapsia häissä. Ei tartteta kun pallo ja muksut viihtyy.

  Mun mielestä taas toi Liutun juhlatalo on ihan vaan maatalo. Siellähän on jotain elukoitakin, joten mua taas ei sellanen houkuttelis sitten tippaakaan, se on mun näkökulmasta panostuksesta kaukana..


 10. ^ Tuliko teille jotain aiheetonta sanomista jostain vielä häiden jälkeen? Ja mitä ylimääräsiä teidän laskuun oli lisätty? Olis kiva kuulla, niin tietäis vähän varautua etukäteen. Laita vaikka yksäriä tai kerro täällä, jos vaan viittit. :)

  Ja todellakin on harmi, että vaikka nämäkin häät olivat loppuviimeks oikein onnistuneet ja ihanat, niin silti nää negatiiviset jutut muistaa aina. :(


 11. Nyt on häät vietetty Paviljongissa ja kyllä jouduin sen ukon kanssa vaihtaan pari sanaa. Ensinnäkin vihkiraamattu ja sulhasen polttarikansio kärsivät nestevahingoista, kun henkilökunta rikkoi skumppalaseja oikeen tosissaan. Sen lisäks tältä kyseiseltä herralta ei alkuun oikein löytynyt yhteistyöhalukkuutta ihmisten kanssa kun kysyttiin, että mihin voi laittaa esim. tarjoilupöytään tulevan kukka-asetelman. Ruoka oli ihan ok, ei todellakaan mitään niin gurmeeta, mitä se paapotti sen olevan ja millä selitteli niitä hintoja ja niiden korotusyrityksiä. Samantasosta ruokaa oli meidän häissä paljon, paljon halvemmalla ja se kesti pidempään, nyt nimittäin todella nopeesti jatkettiin lihapullatarjoilua Saarioisten einespyöryköillä!!! :blink:

  Illan pelasti se, että se kekkeruusi jäi sitten sen mun palautteen jälkeen keittiöön piiloon ja hommat hoiti joku keittiön nainen. Se oli todella mukava ja osas asiansa niiin paljon paremmin kun tää Sasi. Ajattelin lähettää sille ihan kiitokset, kun en niitä ehtinyt paikan päällä sille sanoon.

  Iltapalakaan ei muuten ollut mikään erikoinen, salaatti jäi melkeinpä syömättä, karjalanpiirakat ja munavoi kyllä maistui. Iltapalan aikana, kun muu henkilökunta oli jo lähtenyt, huomattiin, että tää äijä vakoili meitä sieltä keittiöstä tarjoiluikkunan lasin läpi. (ja oli muuten kärppänä paikalla, kun joku läpällä mainitsi, että tätä salaattiahan olis voinu johonkin kippoon ottaa mukaankin. ja se ei tosiaan ollu edes mitään kauheen herkkua, ei sitä kukaan olis mukaan halunnu) Tästä saikin koko hääpoppoo hyvät naurut, kuten siitä äijästä muutenkin. :lol:

  Muuten häät oli ihanat, onnistu todella hienosti ja onhan se paikkana tosi nätti ja piha iso ja upeet maisemat.

  Toivottavasti se ei ala vinkuun mitään siitä, mihin kuntoon paikka on jätetty, ne olis meinaan ihan keksittyjä juttuja. Paikka siivottiin ehtojen mukasesti ja todisteeks otin vielä paljon valokuvia.


 12. Pakko vielä kertaalleen tulla hehkuttamaan Kontulaa ja Joukoa, hommat hoituu kyllä niiiiiiiin törkeen hienosti että ei oo tosikaan. Nyt sitä osaa arvostaa entistäkin enemmän, kun siskon häitä järjestettäessä on joutunut tekemisiin Pinsiön Paviljongin äijän kanssa ja se on taas sieltä paskimmasta päästä ikinä. Tuli Joukoa iso ikävä. :D


 13. Mä suosittelisin myös jättään tän väliin, paikan toimitusjohtaja on todellakin sieltä ja syvältä. Siskon häät on puolentoista viikon päästä, paikka on ollut varattu puolitoista vuotta. Koko tän ajan kommunikaatio sieltä päästä ei ole toiminut yhtään, niitä ei saa kiinni ja kun sieltä päästä luvataan yhteydenottoja, niin niitä saa odottaa kuukausitolkulla tai niitä ei tule ollenkaan. Lisäks nyt, todellakin puolitoista viikkoo ennen häitä tää kyseinen kekkeruusi alko keksiin jotain lisämaksuja ruokiin, jotka ilmotti ensin mulle (oon hoitanu hääjärjestelyjä) ja kun sisko soitti sen jälkeen tuohtuneena, ilmotti kyseiset lisämaksut kaksinkertasina ja sen jälkeen lupas auliisti 50% alennuksen. Jolloin nää lisämaksut olis ollu siis just sen, mitä mulle sano. Lisäks löi meille molemmille luurin korvaan siinä vaiheessa, kun ilmotettiin että ei muuten makseta enää yhtään ylimäärästä.

  Vituttaa ihan suunnattomasti, saa nähdä mitä tässä vielä tulee vastaan. Huomenna olis palaveri, jonne todellakin menen mukaan. Tuun kyllä kertoileen vielä kokemuksista, kun häät on ohi. Jos se äijä alkaa siellä käyttäytyyn epäsopivasti, niin ilmotan siitä sille kyllä samantien. Perkele.

  sorry kiroilu, mutta herne on nenässä ja syvällä..


 14. Mulle Elsa Hjeronymus-hoito ei ainakaan sopinut lainkaan! Hoidon jälkeen kasvoillani oli kolme isompaa ja pari pienempää arkaa ja punoittavaa aluetta, joihin myöhemmin muodostui rupi. Kesti aika kauan (melkein kuukauden) ennen kuin ihoni oli toipunut hoidosta. En myöskään huomannut mainittavaa eroa ihon rasvoittumisessa tai mustapäiden määrässä. :P

  Hoito sopii varmasti joillekin, mutta ihan ennen häitä tai muuta tärkeää juttua sitä ei kannata kokeilla!

  Btw. erehdyin ostamaan kosmetologilta sitä voidetta (Acne relief cream), jota suositellaan käytettäväksi hoidon jälkeen. Voide oli inhottavan rasvaista ja aivan liian tummaa vaalealle iholleni. Lisäksi voide aiheutti minulle ihan hirvittävästi mustapäitä (sisältää runsaasti mineraaliöljyjä). >:(

  Omalle iholleni mikrohionta on ollut tehokkain hoito. Se poistaa tukkeumia ja tekee ihosta pehmeän ja heleän!

  Muoks. Hjeronymus-hoidon hinta oli Turussa muistaakseni noin 60-65 euroa

  Toi Hjeronymus hoito onkin tarkoitettu mielellään kuuriluontoiseks eikä mitään uutta hoitoo kannata ajoittaa juuri ennen häitä (tms tärkee tapahtuma) tehtäväks.

  Kyseinen hoito toimi mulla kyllä todella hyvin kans, kun iho reagoi pillerien lopettamiseen ja sitten raskaushormoneihin. Saattaa hyvin todennäköisesti kyllä aiheuttaa tollasta pientä rupeekin joihinkin kohtiin (niihin, joista talia lähtee enemmän), mutta ne parani mulla ainakin tehokkaan rasvauksen ansiosta muutamassa päivässä. Suosittelen kokeilemaan, mielellään reilusti ennen häitä ja juurikin pari kolme kertaa ainakin kuurina. Itse otin noitten hoitojen jälkeen viimeseks mikrohionnan vielä paria viikkoo ennen häitä, niin iho oli hyvä häiden aikaan.


 15. Jaapa jaa, tein kyllä enemmän kun kohottelin kulmiani, mutta en kyllä lyönytkään. Olin liian kaukana. :rolleyes:

  Olis pitäny tietää jo etukäteen, että osittain pohjalainen sukuni välillä kyllä osaa. On se aikasemminkin nähty. Mutta paappa oli ottanu varmuuden vuoks oman eväspullon mukaan. En tiä, oliko pelänny, ettei häissä oo alkomahoolia, kun morsian on essu kaukana vai mitä. Mutta tarpeeks kun oli siitä pullostaan naukkaillu meidän tarjoomien juominkien lisäks, niin tottahan sitä nyt alkaa vähemmästäkin laulattaan. Ja kyllähän kaikkien pitää päästä niitä sulosäveliä kuuleen, joten kuningasajatus onkin, että paappa tahtoo bändin solistin paikalle. Mä kävin bändille sanomassa, että ei todellakaan tartte sitä kekkeruusia sinne lavalle päästää, jollon paappa veti palkokasvit nenäänsä. Ei tienny, että mä olin kieltänyt, joten päätti sitten antaa suoraa palautetta sille solistille. Haukku sen itserakkaaks homoks muun muassa. Meikäläinen kiehahti tarpeeks kuultuaan ja kun en oo mäkään ikinä hiljaseks jääny näissä tilanteissa, niin pistin karjasten paapalle pari valittua sanaa. Sen jälkeen ihana kaasoni sai ukon ulos ja siellä miehen kaverit oli yleisönä, että paappa pääsi esiintyyn. Voi tuskan parahdus.

  Mun pikkusisko menee kuukauden päästä naimisiin. Yllättäen paappa on sinnekin kutsuttu. Ja siä on sama bändi. Aion ite tarkistaa, että se äijä ei juo siä häissä tippaakaan.


 16. Meidät vihittiin juhlapaikan (Sahalahden Kontula) takapihalla. Sään varalta oli varasuunnitelmat tehtynä (pienellä sateella tai jos aikasemmin päivällä olis satanu ja maa olis ollu märkänä, oltais vihkiminen suoritettu etupihalla, jossa on iso kuisti ja rankkasateella koko homma olis siirtynyt sisätiloihin), mutta onneks sää suosi paremmin kun hyvin ja koko päivänä ei satanut. Just ennen vihkimistä aurinko alko paistaankin vielä.

  post-7783-1209924937_thumb.jpg


 17. Kyllä niillä pöydillä mahtuu hyvin syömään kaks ihmistä vastakkain. Kaitaliinoja ei kyllä mahdu kunnolla, mutta muuten koristeitakin mahtu ihan hyvin.

  Hintaan sisältyy tosiaan siivous, eli ite pitää hoitaa vaan roskisten tyhjentäminen, omien kamojen poisvienti ja pöytien ja tuolien pois laitto. Ton viimesen hoitaa kyllä paikan vuokrauksen hoitaja Joukokin 50€:n lisähintaan.


 18. Meillä pappi jäi hääjuhlaan ainakin syömisen ajaksi ja kiitoskortti on hänelle myös lähdossä, hän kun on jo eläkkeellä, joten ihan omalla vapaa-ajallaan meidät vihki. Ja oli aivan loistava (tää oli kyllä tieto, kun on tuttu mies kyseessä), niin loistava, että vieraat on kiitellyt sitä mielettömästi jälkikäteenkin.


 19. Aluks mä keskityin niin siihen kävelyyn, että ilmeestä ei mitään tietoo, hiljaa sanoin välillä pikkuveljelle (joka siis saatto mut), että pitää kävellä hiljempaa jne. Sitten jossain vaiheessa tuli yhtäkkiä mieleen, että voi perhana, mun pitäs varmaan hymyillä ja taisin siinä sittne hymyntapaista naamalle laittaa. Kuvaajan ottamissa kuvissa oon kyllä tippa linssissä ihan sen näkösenä, että kohta alan poraan ihan tosissaan.