Mirmeli

Rouva
 • Content count

  1068
 • Joined

 • Last visited

About Mirmeli

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

920 profile views
 1. Tämän vuoden syyskuulta on kokemus. Tila on viihtyisä, ihanan tunnelmalllinen kun ikkunoilla ja pöydissä paloi kynttilät ja valaistustakin saa säädettyä kohtuullisen hyvin. Junarata ei aiheuta minkäänlaista meluhaittaa, sisälle ei kuulu junan ääniä ollenkaan. Keittiö vaatisi kyllä melkoista remonttia. Pitopalvelu sen kanssa pärjäsi kohtuullisen hyvin (heilläkin kyllä ongelmia, mutta ruuan saivat pöytään), mutta iltapalaa laitettessa jäi mm. uunin luukun kahva käteen ym.
 2. WTF, mäkin oon ollu täällä jo yli kymmenen vuotta?!?
 3. Munkin isä kuoli täysin yllättäen vajaa vuosi ennen häitä. Halusin isin kulkeen mun kanssa alttarille, kuten alunperinkin oli tarkotus ja muutenkin koko päiväks lähelle, joten sidoin mun kimpun varteen mun siskon medaljongin, jossa oli isin kuva. Se oli sitten samalla jotain lainattua. Seuraavana päivänä vein isin haudalle sitten häissä koristeena olleita kukkia. Muuten ei "näkyvästi" isiä muistettu, suurin osa vieraista kun tiesi siitä joka tapauksessa enkä halunnut, että olis mahdollisuus siihen, että itku alkais, kun sitä ei ikinä tiedä, saako sitä sitten loppuun. Ja siellä oli muutenkin jo ihmiset mun kavereita myöden herkkinä ja tippa linssissä, kun mun veli saatto mut alttarille isin sijasta.
 4. Kultasepän ja muidenkin suositusten takia vihki teetettiin kokoo isompana. Tarvetta sille ei olis loppuviimeks ollut, mulla turpos sormet vasta ihan loppuvaiheessa ja synnytyksen jälkeen ne palas normaaleiks nopeesti. Eli nyt vihki on kokoo liian iso. Toisaalta se ei kyllä mitään haittaakaan, kun joka tapauksessa pidän tota kihlaa päällimäisenä, että ei se tippuunkaan pääse.
 5. Itse olin häissäni viikoilla 26+1 muistaakseni. Maha oli siis jo iso, mutta alkuraskauden väsymys ja pahoinvointi taaksejäänyttä elämää eikä loppuraskauden krempat vielä vaivanneet. Pukua en onneks ollut ehtinyt vielä tilaan ennen plussausta, koska sen suhteen meni suunnitelmat ihan uusiks. Se teetettiin sitten sen mukaiseks, että mahalle oli reilusti tilaa. Mulla ei ollut mitään ongelmaa jaksaa vihkimistilaisuutta (pidettiin ulkona) eikä häitä ylipäänsä, puolenyön jälkeen vasta häippästiin miehen kanssa juhlapaikalta. Ainoo ongelma oli kauheet suonenvedot, jotka siihen aikaan vaivas, musta onkin loistava kuva otettu alttarilta poispäin kävellessä, kun vieraat on jo ohitettu ja irvistän niin perkeleesti. Eli tossa vaiheessa raskautta en kyllä pidä häitä mitenkään ongelmallisena juttuna.
 6. ^ Itse hääpäivän palvelu oli meidänkin tapauksessa ihan hyvää, sen jälkeen kun herra toimitusjohtaja luikki keittiöönsä piiloon. Ihan kiva, että joltain löytyy jotain positiivistakin sanottavaa ko. paikasta, mutta en jaksa uskoo, että asiat olis jatkossakin kuitattu nyt sillä, että kokemus olisi opettanut, kyllä tuollaisen paikan toimitusjohtajalta pitäisi tulla ihan selkärangasta jo hyvä palvelu ja tuskin hän ennen tätä kauhean kokematon on ollut, ainakin itse jaksaa tuskastuttavan tiheeseen mainostaa niillä Nokian ym johtoportaan kestityksillä..
 7. ^ Medät vihittiin siellä takapihalla, mutta me järjestettiin vieraille silti bussikuljetus Tampereen keskustasta. Haluttiin tehdä näin, jotta vierailla olisi paremmin mahdollisuus nautiskella alkoholitarjoilusta ja muutenkin kun sitä välimatkaa oli jonkun verran, niin oli meidän mielestä kiva. Tää oli vieraidenkin mieleen. Meillä homma hoitu ilmaseks, mutta TKL:ltä ainakin pystyy kalustoa ja vissiin kuskejakin vuokraan ja samoin tietysti eri bussifirmoilta kans. Hinnat pyörii varmaan muutamien satojen eurojen tienoilla(?).
 8. Aivan! Se palvelu on todella niin ala-arvoista, ettei sitä pysty edes tajuamaan ennen kuin itse näkee. Saman kehoituksen antaisin myös, jos haluaa hoitaa hää- tai muut juhlajärjestelynsä ilman asiaankuulumatonta, juhlapaikan vuokraajan taholta tulevaa ylimääräistä stressiä.
 9. ^ Vuokra oli vissiin 600€ (joka on kyllä aika kallis, kun vuokra-aika on vaan lauantain klo 1.00 asti) ja ruoka on perushinnaltaan 29,50€/hlö (100- hlöä) ja siihen sitten yritetään kaikenlaista lisää monta euroo per pää vähän ennen häitä.... Nyt odotellaan siskon häistä laskua tulevaks, saa nähdä mitä kaikee siitä löytyy.
 10. ^ No tosta asiastahan on yhtä monta mielipidettä, kun on juhlijoitakin. Piha ei ole mikään jalkapallokenttä, siinä vaan sattuu oleen kaks jalkapallomaalia, jotka saa pois, jos niin haluaa. Mutta ne on hyvällä kelillä siinä kivat, jos sattuu oleen paljon lapsia häissä. Ei tartteta kun pallo ja muksut viihtyy. Mun mielestä taas toi Liutun juhlatalo on ihan vaan maatalo. Siellähän on jotain elukoitakin, joten mua taas ei sellanen houkuttelis sitten tippaakaan, se on mun näkökulmasta panostuksesta kaukana..
 11. ^ Tuliko teille jotain aiheetonta sanomista jostain vielä häiden jälkeen? Ja mitä ylimääräsiä teidän laskuun oli lisätty? Olis kiva kuulla, niin tietäis vähän varautua etukäteen. Laita vaikka yksäriä tai kerro täällä, jos vaan viittit. Ja todellakin on harmi, että vaikka nämäkin häät olivat loppuviimeks oikein onnistuneet ja ihanat, niin silti nää negatiiviset jutut muistaa aina.
 12. Nyt on häät vietetty Paviljongissa ja kyllä jouduin sen ukon kanssa vaihtaan pari sanaa. Ensinnäkin vihkiraamattu ja sulhasen polttarikansio kärsivät nestevahingoista, kun henkilökunta rikkoi skumppalaseja oikeen tosissaan. Sen lisäks tältä kyseiseltä herralta ei alkuun oikein löytynyt yhteistyöhalukkuutta ihmisten kanssa kun kysyttiin, että mihin voi laittaa esim. tarjoilupöytään tulevan kukka-asetelman. Ruoka oli ihan ok, ei todellakaan mitään niin gurmeeta, mitä se paapotti sen olevan ja millä selitteli niitä hintoja ja niiden korotusyrityksiä. Samantasosta ruokaa oli meidän häissä paljon, paljon halvemmalla ja se kesti pidempään, nyt nimittäin todella nopeesti jatkettiin lihapullatarjoilua Saarioisten einespyöryköillä!!! Illan pelasti se, että se kekkeruusi jäi sitten sen mun palautteen jälkeen keittiöön piiloon ja hommat hoiti joku keittiön nainen. Se oli todella mukava ja osas asiansa niiin paljon paremmin kun tää Sasi. Ajattelin lähettää sille ihan kiitokset, kun en niitä ehtinyt paikan päällä sille sanoon. Iltapalakaan ei muuten ollut mikään erikoinen, salaatti jäi melkeinpä syömättä, karjalanpiirakat ja munavoi kyllä maistui. Iltapalan aikana, kun muu henkilökunta oli jo lähtenyt, huomattiin, että tää äijä vakoili meitä sieltä keittiöstä tarjoiluikkunan lasin läpi. (ja oli muuten kärppänä paikalla, kun joku läpällä mainitsi, että tätä salaattiahan olis voinu johonkin kippoon ottaa mukaankin. ja se ei tosiaan ollu edes mitään kauheen herkkua, ei sitä kukaan olis mukaan halunnu) Tästä saikin koko hääpoppoo hyvät naurut, kuten siitä äijästä muutenkin. Muuten häät oli ihanat, onnistu todella hienosti ja onhan se paikkana tosi nätti ja piha iso ja upeet maisemat. Toivottavasti se ei ala vinkuun mitään siitä, mihin kuntoon paikka on jätetty, ne olis meinaan ihan keksittyjä juttuja. Paikka siivottiin ehtojen mukasesti ja todisteeks otin vielä paljon valokuvia.
 13. Ei niitä viivoja tosiaan huomaa, kun on pöydät paikallaan. Mekin asetettiin pöydät niin, ettei tarvinnu siirrellä missään vaiheessa muita kun meidän pöytää kun tanssiminen alko. Hoivalan pitopalvelua mäkin suosittelen tonne, on edullinen ja ruoka on tosi hyvää, vieraat kehu sitä maasta taivaisiin, varsinkin kakkua.
 14. Pakko vielä kertaalleen tulla hehkuttamaan Kontulaa ja Joukoa, hommat hoituu kyllä niiiiiiiin törkeen hienosti että ei oo tosikaan. Nyt sitä osaa arvostaa entistäkin enemmän, kun siskon häitä järjestettäessä on joutunut tekemisiin Pinsiön Paviljongin äijän kanssa ja se on taas sieltä paskimmasta päästä ikinä. Tuli Joukoa iso ikävä.