annima

Morsian
 • Viestit

  1243
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä annima

 • Taso
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

315 profiilin katselua
 1. Maksan kampauksesta 35-50€. Todella edullinen! Jos menen koekampaukseen, sen hinta tulee olemaan 15-20€. Meikkaan itse.
 2. Onko täällä vielä loppuvuoden morsiamia jäljellä?! Muuta kuin minä ja @Ewy
 3. Meidän häistä tulee niin pienet, että tunnemme molemmat kaikki vieraamme hyvinkin. Eli häihin tulee vain ihan lähipiiri; molempien sisarukset, vanhemmat ja isovanhemmat.
 4. Mun yhdistelmä, jonka saan käyttöön vasta 27.10, miten maltan odottaa? Story of Love-malliston sormukset.
 5. Mä teen itse meikin, mutta kampaaja tekee kampauksen. Aion mennä ensin kampaukseen juuri siitä syystä, että kampauksen jälkeen saa vielä vaikkapa pestä kasvoja mahdollisen hiuslakan yms jäljiltä. Toisaalta mua myös hieman ärsyttää tuo järjestys ja mun mielestä olisi kätevämpi tehdä edes meikkipohja ensin, sillä jos hiuksia jää vähänkin kasvoille, on meikkivoidetta hankala levittää sen jälkeen vielä otsallekin huolellisesti. Mutta siinä tulisi juuri tuo vastaan mitä aina sanotaan, että hiuslakka ja muut olisi kiva pestä kasvoilta.
 6. Mä halusin näyttävämmän timanttivihkisormukseen ihan vain siksi, että se miellyttää mun silmää. Tiedän, että monille sopii "vähemmän pramea" ja neutraalimpi, mutta omaa slmä miellyttää vähän näyttävämpi. Eli ihan vaan makukysymys. Olisin valinnut timantittoman (heh, voiko noin sanoa ) jos se olis mun mieleen, mutta ei vaan ole.
 7. Vain mulle tulee vihkisormus ja se maksetaan yhdessä. Hääkassasta tai omilta tileiltä normaalisti, ihan miltä nyt vaan näyttää tilin tilannekin sillä hetkellä, kun sormuksen saa hakea.
 8. Mun vihkisormus laitettiin tilaukseen viime lauantaina eli n. 3kk ennen häitä. Sen pitäisi saapua ensi viikon alussa.
 9. Molemmat on kokoa 15,5.
 10. Ensinnäkin säästämme sillä, että pidämme häät vain perheelle eli sisaruksille ja vanhemmille. Jos laajentaisimme tästä esimerkiksi vanhempien sisaruksiin, serkkuihin, kavereihin, olisi vierasluku nopeasti 100, sillä molemmilla on isot suvut. Sen lisäksi säästämme (sekä aikaa että rahaa) kaikissa koristeissa ja ylimääräisissa, turhemmissa yksityiskohdissa. Esimerkiksi hääautoa emme lähde koristelemaan ollenkaan ja autonkin hommaamme tuttujen kautta ilmaiseksi. Mitään hääkarkkeja tai muita lahjoja meille ei tule. Omissa kengissä aion pihistää, koska ne ei näy mekon alta. Kuvaajassa säästämme, kun otamme harrastekuvaajan. Koristeita ei tule tällä tietoa mitään, koska pidämme ravintolaruokailun. Panostamme sen sijaan isoihin ja näkyvämpiin linjoihin tai asioihin, jotka näkyy ja pysyy koko loppuelämän. Esimerkiksi mun sormus tulee maksamaan aika paljon, koska sen on tarkoitus olla sormessa koko loppuelämän ja ihastuin tiettyyn sormukseen, jolla on tietty, isohko hinta. Mekkoon panostan myös, koska se on mulle tärkeä ja koko hääväkihän siihen kiinnittää muutenkin huomiota aika paljon.
 11. Minä 27v, mies 28v.
 12. Ja budjetista.. Me ei olla kauheasti mietitty budjettia sen kummemmin, mutta sanoisin, että se on ~5000€. Ollaan oltu sillä periaatteella matkassa, että menee mitä menee, mutta mihinkään 10t€ meillä ei ole varaa eli sellaisia valintoja pyritään tekemään, että hinta ei nouse pilviin. Sen vuoksi häätkin on pienet alle 30 hengelle.
 13. Oon ihan samaa mieltä, että lyhyt suunnitteluaika voi olla jopa parempi. Ei ehdi odottaa niin kauhean kauaa malttamattomana, muuttaa mieltään yksityiskohdista yms. Päätökset tulee tehtyä melko nopeasti ja ehkä sellaiset ihan pienimmät (ja samalla turhimmat) yksityiskohdatkin jää jopa pois, kun keskittyy isompiin juttuihin siinä ajassa mitä on. Meillä on tänään tasan puoli vuotta häihin. Just oli vasta yli 7kk! Onneksi tässä välissä on kesälomat ja kaikki, aika menee kuin siivillä varmasti häihin asti. Outoa tosin odottaa, että kesäkin olis ohi. Meidän suunnittelut on sillä mallilla, että mun mekko on tilattu (tulee kesäkuun lopussa), kirkko ja juhlapaikka on tietenkin varattu. Kuvaaja on varattu. Hääyö on varattu. Eli vois sanoa, että isot linjat on selvillä. Juhlapaikkaan pitäis mennä palaveeraamaan ja samalla ilmoittaa meidän menuvalinnat, mutta ne me ollaan jo valittu. Sormus (miehelle ei tule toista) pitäisi hommata, lisäksi mun pitäis varata kampausaika ja ostella omaan asuun yksityiskohtia kuten kengät ja laukku. Kukat täytyy miettiä. Sulhon koko puku pitää miettiä. Kutsut pitää tilata. Eli ei nyt ihan hirveästi mitään isoa, mutta kuitenkin paljon.. Tuntuu, että loppuviimein helpoimmat hankinnat ja varaukset on nuo isoimmat eli kirkot ja juhlapaikat. Sitten näihin pienempiin yksityiskohtiin meneekin enemmän aikaa ja tulee jätettyä varmasti viime tinkaankin.
 14. Lainaan itseäni. Lopulta valikoituikin viereinen kaupunki, missä avioidutaan.
 15. Mun puku tulee maksamaan 1167€, sisältää alushameen ja mahdolliset muokkaukset. Olin ajatellut, että en nelinumeroista pukua osta, mutta kuinkas kävikään. Löysin the puvun tuolla hintaa eikä mikään muu tuntunut miltään sen jälkeen.