Jump to content
Naimisiin.info

annima

Rouva
 • Posts

  1997
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1603 profile views

annima's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

 1. Story of love-malliston rivitimanttikihlasormus ja sitten tuo ihana vihkisormus pyöreällä timantilla. Molemmat siis story of love-mallistoa. Valkokultaa.
 2. Vuosi ja reilu viikko. Kihlat 18.10.2016. Häät 27.10.2017. (eli ihan pian!!! )
 3. @ishe Ihana kuulla!!! Omaa päivää reilu kolmen viikon päästä odotellessa.
 4. Vihkiminen klo 17.00. Mutta päiväkin on perjantai ja kyseessä pienet loppusyksyn häät.
 5. Munkin mielestä yksi tärkeimpiä asioita on ilmoittaa netissä edes jonkinlainen hinta. Joillakin kuvaajilla ei hintoja ollut ja sellaisilta ei sitä huvittanut kyllä erikseen kyselläkään.
 6. Mulle ei tuu liivejä ollenkaan. Pieni rintavarustus ja hyvä yläosa puvussa niin menee hyvin näin. Alkkarit on stringimalliset ihan vaan New Yorkerista. Kerman väriset, timanteilla.
 7. Meillä meni yllättäen aika paljon, kun päädyttiin tilaamaan Calligraphenilta valmiit kutsut. Me ei vaan olla askarteluihmisiä kumpikaan ja mua olis ahdistanut itsetehtyjen kutsujen lopputulos, koska se ei olis kuitenkaan ollut sitä mitä olis ollut mielessä. Pienet häät vaati vain 9 kutsua (+yksi itselle muistoksi eli yhteensä 10kpl) ja ne tuli maksamaan 102,90€. Eli käytännössä 10€ per kutsu. Mutta toisaalta meille ei muuten tuu mitään koristeita yms., niin tuohon viitsikin laittaa vähän enemmän rahaa. Eikä kyllä oo tuo rahanmeno kaduttanut ja kutsut olivat meidän makuumme juuri täydelliset! Myös palvelu calligraphenilta oli niin hyvää, että melkein jo siitäkin tälläinen peukalo keskellä kämmentä askarteluasioissa on valmis maksamaan. (Eikä tämä ole mikään maksettu mainos.. )
 8. @ishe Kiva kuulla, että täällä on vielä muitakin! Meillä on vajaa 2kk häihin eli teillä on sitten varmaan n. kuukausi ennen meitä?! Mukavaa, että polttarit meni hyvin. Itselle ei sellaisia tulekaan.
 9. ^ Entäs lauantaina 11.8.2018? Jos viikonpäivä on edelleen ongelma. Siinä olisi vaan yksi ylimääräinen ykkönen. Tai perjantaikin olisi parempi eli 10.8. Me itse mennään naimisiin perjantaina 27.10. Vihkiminen klo 17, sen jälkeen illallinen. Vieraana on vaan molempien sisarukset, isovanhemmat ja vanhemmat. Muutama on joutunut ottaa päivän jo vapaaksi, mutta se ei ollut heille ongelma koska ovat tienneet maaliskuusta asti ja koska on näin läheisten ihmisten häät. En olettaisi, että porukka ottaa vapaaksi päivää töistä jos meidän häät olisivat isot ja vieraina olisi serkut, kummin kaimat ja naapurit yms yms. Mun mielestä tuo 1.8 voisi toimia jos sen toteutettaisi tuolla tyylillä kun meilläkin on. Mutta nimenomaan vain jos vihkiminen olisi vasta illemmalla ja sen jälkeen vaan ruokailu lähimpien kesken. Mutta silti kehottaisin kyllä tekemään kompromissin jos mies ei asialle lämpene.
 10. 8kk aiemmin. Häät kahden kuukauden kuluttua eli sesongin ulkopuolella. Uskon, että tuo oli ihan sopiva aika varata, sillä kyseessä on ravintolan yksityiskabinetti ja meidän häiden tienoilla alkaa pikkuhiljaa jo pikkujoulutkin pyöriä. Liian myöhään ei siis olisi kannattanut ollakkaan liikenteessä.
 11. Maksan kampauksesta 35-50€. Todella edullinen! Jos menen koekampaukseen, sen hinta tulee olemaan 15-20€. Meikkaan itse.
 12. Onko täällä vielä loppuvuoden morsiamia jäljellä?! Muuta kuin minä ja @Ewy
 13. Meidän häistä tulee niin pienet, että tunnemme molemmat kaikki vieraamme hyvinkin. Eli häihin tulee vain ihan lähipiiri; molempien sisarukset, vanhemmat ja isovanhemmat.
 14. Mun yhdistelmä, jonka saan käyttöön vasta 27.10, miten maltan odottaa? Story of Love-malliston sormukset.
×
×
 • Create New...