Jump to content
Naimisiin.info

annima

Rouva
  • Viestit

    1997
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän annima kaikki viestit

  1. Story of love-malliston rivitimanttikihlasormus ja sitten tuo ihana vihkisormus pyöreällä timantilla. Molemmat siis story of love-mallistoa. Valkokultaa.
  2. Vuosi ja reilu viikko. Kihlat 18.10.2016. Häät 27.10.2017. (eli ihan pian!!! )
  3. annima

    Häät 2017

    @ishe Ihana kuulla!!! Omaa päivää reilu kolmen viikon päästä odotellessa.
  4. Vihkiminen klo 17.00. Mutta päiväkin on perjantai ja kyseessä pienet loppusyksyn häät.
  5. annima

    Hääkuvaus

    Munkin mielestä yksi tärkeimpiä asioita on ilmoittaa netissä edes jonkinlainen hinta. Joillakin kuvaajilla ei hintoja ollut ja sellaisilta ei sitä huvittanut kyllä erikseen kyselläkään.
  6. annima

    Alusvaatepohdinnat

    Mulle ei tuu liivejä ollenkaan. Pieni rintavarustus ja hyvä yläosa puvussa niin menee hyvin näin. Alkkarit on stringimalliset ihan vaan New Yorkerista. Kerman väriset, timanteilla.
  7. annima

    Kutsukorttien kustannukset

    Meillä meni yllättäen aika paljon, kun päädyttiin tilaamaan Calligraphenilta valmiit kutsut. Me ei vaan olla askarteluihmisiä kumpikaan ja mua olis ahdistanut itsetehtyjen kutsujen lopputulos, koska se ei olis kuitenkaan ollut sitä mitä olis ollut mielessä. Pienet häät vaati vain 9 kutsua (+yksi itselle muistoksi eli yhteensä 10kpl) ja ne tuli maksamaan 102,90€. Eli käytännössä 10€ per kutsu. Mutta toisaalta meille ei muuten tuu mitään koristeita yms., niin tuohon viitsikin laittaa vähän enemmän rahaa. Eikä kyllä oo tuo rahanmeno kaduttanut ja kutsut olivat meidän makuumme juuri täydelliset! Myös palvelu calligraphenilta oli niin hyvää, että melkein jo siitäkin tälläinen peukalo keskellä kämmentä askarteluasioissa on valmis maksamaan. (Eikä tämä ole mikään maksettu mainos.. )
  8. annima

    Häät 2017

    @ishe Kiva kuulla, että täällä on vielä muitakin! Meillä on vajaa 2kk häihin eli teillä on sitten varmaan n. kuukausi ennen meitä?! Mukavaa, että polttarit meni hyvin. Itselle ei sellaisia tulekaan.
  9. ^ Entäs lauantaina 11.8.2018? Jos viikonpäivä on edelleen ongelma. Siinä olisi vaan yksi ylimääräinen ykkönen. Tai perjantaikin olisi parempi eli 10.8. Me itse mennään naimisiin perjantaina 27.10. Vihkiminen klo 17, sen jälkeen illallinen. Vieraana on vaan molempien sisarukset, isovanhemmat ja vanhemmat. Muutama on joutunut ottaa päivän jo vapaaksi, mutta se ei ollut heille ongelma koska ovat tienneet maaliskuusta asti ja koska on näin läheisten ihmisten häät. En olettaisi, että porukka ottaa vapaaksi päivää töistä jos meidän häät olisivat isot ja vieraina olisi serkut, kummin kaimat ja naapurit yms yms. Mun mielestä tuo 1.8 voisi toimia jos sen toteutettaisi tuolla tyylillä kun meilläkin on. Mutta nimenomaan vain jos vihkiminen olisi vasta illemmalla ja sen jälkeen vaan ruokailu lähimpien kesken. Mutta silti kehottaisin kyllä tekemään kompromissin jos mies ei asialle lämpene.
  10. 8kk aiemmin. Häät kahden kuukauden kuluttua eli sesongin ulkopuolella. Uskon, että tuo oli ihan sopiva aika varata, sillä kyseessä on ravintolan yksityiskabinetti ja meidän häiden tienoilla alkaa pikkuhiljaa jo pikkujoulutkin pyöriä. Liian myöhään ei siis olisi kannattanut ollakkaan liikenteessä.
  11. Maksan kampauksesta 35-50€. Todella edullinen! Jos menen koekampaukseen, sen hinta tulee olemaan 15-20€. Meikkaan itse.
  12. annima

    Häät 2017

    Onko täällä vielä loppuvuoden morsiamia jäljellä?! Muuta kuin minä ja @Ewy
  13. Meidän häistä tulee niin pienet, että tunnemme molemmat kaikki vieraamme hyvinkin. Eli häihin tulee vain ihan lähipiiri; molempien sisarukset, vanhemmat ja isovanhemmat.
  14. Mun yhdistelmä, jonka saan käyttöön vasta 27.10, miten maltan odottaa? Story of Love-malliston sormukset.
  15. Mä teen itse meikin, mutta kampaaja tekee kampauksen. Aion mennä ensin kampaukseen juuri siitä syystä, että kampauksen jälkeen saa vielä vaikkapa pestä kasvoja mahdollisen hiuslakan yms jäljiltä. Toisaalta mua myös hieman ärsyttää tuo järjestys ja mun mielestä olisi kätevämpi tehdä edes meikkipohja ensin, sillä jos hiuksia jää vähänkin kasvoille, on meikkivoidetta hankala levittää sen jälkeen vielä otsallekin huolellisesti. Mutta siinä tulisi juuri tuo vastaan mitä aina sanotaan, että hiuslakka ja muut olisi kiva pestä kasvoilta.
  16. Mä halusin näyttävämmän timanttivihkisormukseen ihan vain siksi, että se miellyttää mun silmää. Tiedän, että monille sopii "vähemmän pramea" ja neutraalimpi, mutta omaa slmä miellyttää vähän näyttävämpi. Eli ihan vaan makukysymys. Olisin valinnut timantittoman (heh, voiko noin sanoa ) jos se olis mun mieleen, mutta ei vaan ole.
  17. Vain mulle tulee vihkisormus ja se maksetaan yhdessä. Hääkassasta tai omilta tileiltä normaalisti, ihan miltä nyt vaan näyttää tilin tilannekin sillä hetkellä, kun sormuksen saa hakea.
  18. Mun vihkisormus laitettiin tilaukseen viime lauantaina eli n. 3kk ennen häitä. Sen pitäisi saapua ensi viikon alussa.
  19. Ensinnäkin säästämme sillä, että pidämme häät vain perheelle eli sisaruksille ja vanhemmille. Jos laajentaisimme tästä esimerkiksi vanhempien sisaruksiin, serkkuihin, kavereihin, olisi vierasluku nopeasti 100, sillä molemmilla on isot suvut. Sen lisäksi säästämme (sekä aikaa että rahaa) kaikissa koristeissa ja ylimääräisissa, turhemmissa yksityiskohdissa. Esimerkiksi hääautoa emme lähde koristelemaan ollenkaan ja autonkin hommaamme tuttujen kautta ilmaiseksi. Mitään hääkarkkeja tai muita lahjoja meille ei tule. Omissa kengissä aion pihistää, koska ne ei näy mekon alta. Kuvaajassa säästämme, kun otamme harrastekuvaajan. Koristeita ei tule tällä tietoa mitään, koska pidämme ravintolaruokailun. Panostamme sen sijaan isoihin ja näkyvämpiin linjoihin tai asioihin, jotka näkyy ja pysyy koko loppuelämän. Esimerkiksi mun sormus tulee maksamaan aika paljon, koska sen on tarkoitus olla sormessa koko loppuelämän ja ihastuin tiettyyn sormukseen, jolla on tietty, isohko hinta. Mekkoon panostan myös, koska se on mulle tärkeä ja koko hääväkihän siihen kiinnittää muutenkin huomiota aika paljon.
  20. annima

    Häät 2017

    Ja budjetista.. Me ei olla kauheasti mietitty budjettia sen kummemmin, mutta sanoisin, että se on ~5000€. Ollaan oltu sillä periaatteella matkassa, että menee mitä menee, mutta mihinkään 10t€ meillä ei ole varaa eli sellaisia valintoja pyritään tekemään, että hinta ei nouse pilviin. Sen vuoksi häätkin on pienet alle 30 hengelle.
  21. annima

    Häät 2017

    Oon ihan samaa mieltä, että lyhyt suunnitteluaika voi olla jopa parempi. Ei ehdi odottaa niin kauhean kauaa malttamattomana, muuttaa mieltään yksityiskohdista yms. Päätökset tulee tehtyä melko nopeasti ja ehkä sellaiset ihan pienimmät (ja samalla turhimmat) yksityiskohdatkin jää jopa pois, kun keskittyy isompiin juttuihin siinä ajassa mitä on. Meillä on tänään tasan puoli vuotta häihin. Just oli vasta yli 7kk! Onneksi tässä välissä on kesälomat ja kaikki, aika menee kuin siivillä varmasti häihin asti. Outoa tosin odottaa, että kesäkin olis ohi. Meidän suunnittelut on sillä mallilla, että mun mekko on tilattu (tulee kesäkuun lopussa), kirkko ja juhlapaikka on tietenkin varattu. Kuvaaja on varattu. Hääyö on varattu. Eli vois sanoa, että isot linjat on selvillä. Juhlapaikkaan pitäis mennä palaveeraamaan ja samalla ilmoittaa meidän menuvalinnat, mutta ne me ollaan jo valittu. Sormus (miehelle ei tule toista) pitäisi hommata, lisäksi mun pitäis varata kampausaika ja ostella omaan asuun yksityiskohtia kuten kengät ja laukku. Kukat täytyy miettiä. Sulhon koko puku pitää miettiä. Kutsut pitää tilata. Eli ei nyt ihan hirveästi mitään isoa, mutta kuitenkin paljon.. Tuntuu, että loppuviimein helpoimmat hankinnat ja varaukset on nuo isoimmat eli kirkot ja juhlapaikat. Sitten näihin pienempiin yksityiskohtiin meneekin enemmän aikaa ja tulee jätettyä varmasti viime tinkaankin.
  22. Lainaan itseäni. Lopulta valikoituikin viereinen kaupunki, missä avioidutaan.
×
×
  • Create New...