Piku_prinsessa

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Piku_prinsessa

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

410 profile views
 1. Mä olin kans tossa viime viikolla servietti ostoksilla ja luulin että sen kuin vain ostaisin mieleisen näköiset. Mutta ei niitähän piti olla niin montaa sorttia. Meille tulee nyt sitten paperiset isot ruokaservetit, kankaiset ovat tietenkin arvokkaamman näköiset mutta ei jaksettu nyt niin paljon alkaa panostamaan. Eiköhän se ole maku kysymys onko kankaiset vai paperiset, eikä tietenkään niitä kankaisia ole pakko olla. Ostatte juuri sellaiset kuin haluatte. Kahviservetit ostin sellaiset ihan ohuet, jossa paketin päällä luki koristeservetit. Ajateltiin äitin kanssa, kun kahvilla ei välttämättä tarvitse enään niin paljon sitä suukkia pyyhkiä niin riittää nuo ohuet. Niissä kuvailemissasi ruokaservetin paksuisissa pienissä serveteissä luki ainakin tuolla päällä että kahviservetit, että eiköhän niitä ihan hyvin voi siihen käyttää
 2. Me mietittiin kans taimien ostoa, mutta loppupeleissä niistä ei saa montaa oksaa ja maksavat siinä 30- 40 €. Ne taimet mitä me nähtiin niin niistä olis saanu ehkä 5-6 oksaa/taimi. Ois tullu aika kalliiks niin. Kodin ykkösessä myydään kans tosi hyvän näkösiä ja kohtalaisen pitkiäkin oksia, mutta mielestäni ovat aika kalliita 5,5€/kpl. Niin me tilattiin Kaivokukka nimisestä kukkakaupasta, joita on Helsingissä ja Espoossa. Varmasti siellä päinkin löytyy joku vähän isompi puoti. Meille on tilauksessa 35 oksan nippu ja hinta on n. 60€ riippuu nyt minkä pituisina ne saamme. Onnea etsintään!
 3. mistähän päin suomea olet? Meillä myös tulossa paljon peikonpähkinää koristeluun ja olen niitä metsästänyt. Plantagen nimisessä kaupassa oli kohtuuhintaisia, mutta heillä on välillä tilanne että niitä joko on hyvin tai sitten ovat loppu ja niitä ei nyt saada. Hieman siis epävarmaa. Itse päädyin nyt hieman tavallista suurempaan kukkakauppaan, jossa esitin asiani ja he sanoivat ettei heidään liikkeestään löydy niin paljon, mutta voivat tilata tukusta minulle tarvitsemani määrän. Ja antavat sitten könttä hinnan, hieman siis halvemman kuin mitä olisi tullut yksittäishinnoilla. Sain myös esittää toiveet oksien pituudesta ja toimitus päivästä. Mutta kannattaa ilmeisesti olla ajoissa liikkeellä kun sanoivat, että heidän tukuissakaan ei välttämättä aina ole heti saatavilla sellaisia nippuja.. Toivottavasti edes jotain apua
 4. Tai sitte vaihdetta vaivihkaa miekan toiseen kakun leikkuussa. Näin toimittiin kerran häissä joissa olin..
 5. MaO: Virsi 517 Herra kädelläsi on nuorten osiossa virsikirjassa luultavimmin siksi, että Pekka Simojoki on sen tehnyt nuorten ja varsinkin rippukoulu käyttöön. Simojokihan on ollut toimittamassa täällä jo aikaisemmin mainittuja nuoren seurakunnan veisukirjaa ja elämän siivillä -laulukirjaa, jotka kummatkin ovat pitkään olleet ahkerassa käytössä rippikouluissa. Mielestäni on hassua leimata virsiä tiettyihin tilaisuuksiin sopiviksi, kullakin kun on omia mielikuvia liitettyinä virsiin. Jokainen käyttäköön juuri sitä virttä joka itselle luo oikean mielikuvan ja tietenkin sopii papille ja kanttorille.
 6. Voi miksei tähänkin asiaan voisi olla joitain patentti ratkaisuja alan olla niin lopen kyllästynyt miettimään ja ajattelemaan. Ja kohta aika loppuu ja päätös pitäisi olla valmiina. Meillä tilanne tämä minulla harvinainen nimi, miehelle kohtalaisen yleinen. Molemmat haluaisivat perheellemme yhteisen nimen oli se sitten minun tai sulhasen ( tai joku muu mitä olemme yrittäneet miettiä tuloksetta). Kummatkin haluaisivat pitää oman nimensä, mutta kummatkin olisivat periaatteessa valmiit vaihtamaan sen vuoksi että se olisi toiselle niin tärkeää. Kaksiosaiset nimen käyttäminen hieman kammoksuttaa minua ja varsinkaan sulholle en sitä "taakkaa" ( ei osaisi tulla toimeen kaksoinimen kanssa) haluaisi antaa. Itselleni sukunimeni on tärkeä myös siksi, että isäni kuoli kun olin yläaste-ikäinen ja jotenkin sukunimi on minulle ollut konkreettinen muisto isän tyttönä olemisesta. Myöskään minä en pidä ajatuksesta, että on selvää että morsian vaihtaa sulhon sukunimeen. Sehän kun ei ole mitenkään selvää. Tosin tällä perusteella en päätöstäni ole tekemässä, on vain ärsyttänyt ihmisten kommentit siitä kuinka päätös on niin helppo, kun tietenkin sinun on "PAKKO" ottaa miehesi sukunimi se nyt vaan on perinne. äääärrrrrrr... selvennykseksi hieman, minua kun on aina ärsyttänyt se jos joku muu haluaa päättää asioistani tai on täysin varma että tietää mikä minulle on parhaaksi (poislukien äitini, joka silloin kun neuvoo, yleensä on oikeassa ). Äitini on onneksi ymmärtänyt tämän sukunimi ongelmani aika hyvin eikä ole siihen suuremmin puuttunut. Vielä on 4 viikkoa aikaa :S p.s. kysyttiin sulhon kanssa jo netin oraakkeliltakin mitä meidän tulisi tehdä , vähän antoi ympäripyöreitä vastauksia..
 7. Pieni tarkennus sitä ikean bomull-kangasta saa ostaa metritavaranakin siis niin paljon kuin rullasta tarvitset. Leveys on kylläkin 160 cm ja hinta sen 1,95€/m.
 8. Öh meinasi silmät tippua päästä kun luin tekstiä missä verrattiin pommaccia tiskiveteen. Minulle pommac on aina ollut The One alkoholiton juoma, jota ei lapsenakaan saanut kuin juhlissa ja juhannuksena ja sitä olis voinu juoda kyllä joka päivä. Noh mutta makuja on monia, pitää vain muistaa, että vaikka joku nyt olisikin useasti käytetty juhlajuoma ei se sen makua huononna. Päinvastoin eikös maun pitäisi olla kohdallaan jos sitä niin moni on tarjonnut ja tarjoaa.
 9. Minä kuuluun ainakin niihin morsiammiin, jotka haluaisivat perheensä yhteiseksi sukunimeksi oman nimensä. Nimi on harvinainen, suojeltu ja minulle jotenkin "konkreettinen" muisto isästäni joka on kuollut. Mutta en ikimaailmassa halua sulhastani alkaa taivuttelemaan nimenvaihtoon, jos hän haluaa itse suostun, mutta koska minäkään en aio "väkisin" omastani luopua miksi pitäisi hänenkään. Aika kinkkistä, siksi kai meillä tätä on jo pähkäiltykkin pitemmän aikaa. Asioista pitää vaan puhua ja molempien kertoa oma kantansa ja perustelunsa niin on helpompi tietää mitä toinen ajattelee, emmehän ole ainakaan kaikki ajatuksenlukijoita.
 10. Tietääkö joku mistä löytyisi "Ystävä sä lapsien" virsi 492 ruotsinkieliset sanat. Pitäisi kuitenkin kuulemma olla ruotsiksikin.
 11. Stilissimaan pitää varata aika ja moneen muuhun kannattaa varata esim. Morsmaikku, Tahdon. Vip-juhlapukua pitää kyllä minunkin kehua sain sieltä parasta palvelua Morsmaikun ohella ja kävin monessa Helsingin pukuliikkeissä (Meslewiä lukuunottamatta). Vip:istä sitten unelma pukuni ostin, tuolla se roikkuu kaapissa kesää odotellessa.
 12. Meillä käytiin sormus kaupoilla kun häihin 6 kk ja pari viikkoa