Jump to content
Naimisiin.info

Kultukimallus

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Kultukimallus's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli aluksi teemavaihtoehtoina lumihiutaleet ym. jää/lumi-jutut. Toisin kuitenkin päätettiin, nyt tulee suklaan ruskeaa, vaniljaa ja ripaus vaalenpunaista mausteeksi, eleganttia ja romattista. Talvista tunnelmaa tuovat helmikuussa pakkanen/pimeus/toivottavasti lumi maassa ja lukuisat kynttilät juhlapaikalla. En halua sen liiaksi vaikuttaa koristeluihin että on talvi kun menemme naimisiin, vaan että häissä on lämmin tunnelma ja teemana on jotain meidän näköistä.
  2. Häämatka Mauritiukselle tulee kustantamaan n.2500€ per nenä, matkalla ollaan 10 vrk ja yövytään deluxe-huoneessa 4 tähden hotellissa, en malta odottaa ...
  3. Olen lupautunut meikkaamaan ystäväni hänen häihinsä, mutta nyt alkaa iskeä viimehetken jännitys että onnistuuhan kaikki hyvin. Luotan kyllä omiin taitoihini ja koemeikkikin on tehty pariin kertaan , mutta sitä on kai itselleen liian ankara ja vaatii parasta. Tuleva morsian on kyllä koemeikkien jälkeen ollut hyvin tyytyväinen, mutta ois kauheeta jos itse hääpäivänä ei jostain syystä tulisi ollenkaan hyvää jälkeä. Minulla ei siis ole mitään kursseja käytynä, kokemusta kuitenkin löytyy vuosien varrelta muiden laittamisessa.
×
×
  • Create New...