Antonina

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Antonina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mekään ei pidetä suuremmin studiokuvista, joten päädyimme kirkkokuvaukseen. Eli palaamme kirkolle vihkimisen jälkeen ja kuvaaja ottaa meistä "viralliset" kuvat kirkossa. Jotenkin se tuntuu luonnollisemmalta vaihtoehdolta kuin studio. Ja jos ilma suinkin sallii, pujahdamme hetkeksi ulos kuvaamaan. Ainoa ongelma on, ettemme me oikeastaan ole varautuneet ulkokuvaukseen ulkotamineiden suhteen, ts. meillä ei ole viittoja sun muita.
 2. Meidän joulukuisiin häihin ei ole valittu lumihiutale/jääkuningatarteemaa sen enempää kuin jouluisia/talvisia värejä (tumman punaista, sinistä vihreää, kultaa, hopeaa)... Ei sillä, että ne olisivat ollenkaan huonoja valintoja. Meille tulee iloisia ja lämpimiä värisävyjä ja paljon kynttilöitä eli valoa ja väriä pimeään... Koristeideat ja muutamat ruuat tulevat latinalaisesta amerikasta, jonne matkaamme hanimuunille. Lisäksi meidän kutsukorteissamme ollut amorin kuva toistuu juhlapaikalle muutamissa koristeissa. Ei sen kummempaa teemaa kyllä. Minun mielestäni vuodenaika ei ole ainoa asia, joka "määrää" värit tai teeman. Tosin en kyllä osaa kuvitella pastellisävyisiä häitä talvella...
 3. Hei, tuohan on hauska idea! En ole koskaan aiemmin kuullut siitä, ei taida kuulua ainakaan suomalaisiin hääperinteisiin. En ole vielä sataprosenttisen varma, että heitän nykyistä sukunimeäni reilun viikon kuluttua mihinkään, mutta jos päädyn ottamaan sulhoni nimen, niin minähän voisin lähettää vanhan nimeni ilmapallon kyydissä taivaan tuuliin! Niin varmaan teenkin.
 4. Me aioimme ensin juhlia häitämme Berghyddanissa, mutta hylkäsimme idean ensinnäkin suht korkean hinnan vuoksi ja ennen kaikkea siksi, että saimme aika tylyä kohtelua soitellessamme Bulevard Cateringiin. Omistajat soitattivat meitä useaan kertaan, olivat aina liian kiireisiä puhumaan. Ymmärrän kiireen, mutten sitä, etteivät he vaivautuneet itse soittamaan meille takaisin. Meillä ei siis ole paikasta tai tarjoilusta kummemmin kokemusta, mutta huonot kokemukset ensimmäisistä yhteydenotoista.
 5. Katin idea oli kyllä tosi hauska. Me ollaan sulhon kanssa vannoutuneita suomipoppareita, joten toteutetaan varmaan se idea. Sulhokin innostui. Jaan niitä mielellään muillekin, jos joku tahtoo. Niin sitten, kun ollaan saatu kerättyä. Ja mulle saa lähettää hyviä pätkiä, jos sinäkin Piituski innostut...
 6. Onko kellään tarkoitus liittää hääkarkkeihin jotain erikoisempaa kuin perinteiset värssyt? Me ajateltiin ensin laittaa katkelmia lastenkirjoista tyyliin Nasu tuli takaa Puhin vierelle. "Puh", kuiskasi hän. "No mitä?" "Ei mitään", sanoi Nasu ja otti Puhin käpälästä kiinni "Tarkistin vain, että olet siinä." mutta niitähän pitäisi olla hurjan paljon... Toinen idea olisi laittaa katkelmia hyvistä kappaleista, "suomirockin suurimpia ajatuksia rakkaudesta", mutta on niidenkin etsimisessä aika homma. Sattuisiko kellään olemaan jo valmista kokoelmaa? Tai muita hyviä ideoita?
 7. Minä yllätän sulhoni ystäväni esittämällä laululla. Sulhoni tietää, että ystäväni tulee laulamaan juhlissamme tietyt laulut, mutta aion sopia ystäväni kanssa ylimääräisestä kappaleesta, joka on ikään kuin lahja minulta sulholle. Tällainen pikkuylläri kaverin välityksellä Tosi sympaattinen yllätys olisi puhe sulhaselle. Jos jännittää esittää se kaikkien vieraiden kuullen, niin senhän voisi lausua aviopuolisolleen juhlien jälkeen illalla. Tai vastaavasti runo.