Jump to content
Naimisiin.info

Mangoldi

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Mangoldi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olen tyytyväinen. Omat kriteerini sormukselle olivat: - ei häiritse - ei tartu esim. tekstiileihin - ei rajoita hanskojen käyttöä - kiviä saa olla - mieluiten sellaisia, joiden havaitsemiseen ei tarvita suurennuslasia. Sopiva sormus löytyi Rhodos Goldista, Euroopan suurimmasta "kultatehtaasta" - vaikka varauksella ensin ostoon suhtauduinkin.
  2. Pahoittelen virhettäni. Linkkiä lisätessäni ei tullut mieleenkään moinen suoralinkityskielto. Mutta näin jälkeenpäin muistan kyllä aiemmin sen nähneeni. Hieman hankalaa on kiellon noudattaminen (=muistaminen), koska tällainen poikkeustapaus on ainutlaatuinen ja linkkejä tulee lisänneeksi kaiken aikaa. Kannattaisikohan musiikkinäytteet sijoittaa samalle sivulle kaupallisten tiedotteiden kanssa, milloin linkitys tapahtuisi automaattisesti aina "oikean" sivun kautta?
  3. Meillä oli Elgarin Pomp and Circumstance. Jos pitää urkumusiikista - niin kuin minä - kannattaa siihen väliin ottaa joku omavalintainen, sillä kerrankin on hyvä syy ihan itsekkäin perustein saada kanttori soittamaan oman mielen mukaan. Hyviä biisejä löytyy esim. sivulta http://kotisivu.mtv3.fi/haamusiikki/kuusivu.html
  4. Mangoldi

    Turun linna

    Itse kyselin tuossa yllä Juhana Herttuan kellarista ja Amicasta. Nyt tilaisuuden jälkeen voin vain kiitellä. Neuvottelut sujuivat hyvin, ruoka oli maittavaa, tarjoilu pelasi ja kattaus oli kaunis. Nyt odottelemme laskua. Vihittäessä meillä oli mahdollisuus mennä niin etu- kuin jälkikäteenkin Sinean mainitsemaan "siivouskomeroon", joka on siivoojien käyttämä lepohuone. Ikkunallisessa huoneessa on pari pöytää, tuoleja ja vesipistekin, joten ihan komerosta ei ole kyse. Linnan "opastyttö" saattoi meidät sisään ja ulos. Kaikki toimi mainiosti.
  5. Mangoldi

    Urkuvälimusiikki

    Häämarssit sisään ja ulos ovat selvät, samoin virsi. Haluaisin kuitenkin lisäksi kuulla kanttorin soittavan uruilla jonkin extran. Tiedättekö sopivaa urkukappaletta toimituksen väliin? Kai kaikki kanttorit laulavatkin?
  6. Mangoldi

    Turun linna

    Onko kellään kokemusta ruokailusta Juhana Herttuan kellarissa? Millaisen kattauksen ja koristelun Amica hoitaa? Mitä muuta on jäänyt mieleen JH:n kellarista?
  7. Meille tulee avioehto tehtäväksi. Olemme olleet yhdessä jo vuosia, meillä on 2 lasta. Miehellä on suuri omaisuus, joka on kertynyt suurimmaksi osaksi yhdessäoloaikamme aikana. Olen kummastakin lapsesta ollut 1,5v kotona. Olen kieltäytynyt työnantajalleni vastuullisemmista hommista pienten lasten vuoksi. Lisäksi mieheni työ on luonteeltaan sellaista, ettei hän yleensä voi olla sieltä pois esim. lasten sairastelun vuoksi. Mies haluaa avioehdon eron varalle, mikä on hyvin ymmärrettävää. Minä haluaisin kuitenkin huomioitavan sen, että olen mielestäni joutunut joustamaan enemmän miehen työn luonteen ja lasten vuoksi. Palkkani ja tuleva eläkkeeni ovat työelämästä poissaolojen vuoksi pienempiä kuin mitä ne olisivat ilman perhettä. Mitä kannattaisi (voisi) laittaa avioehtoon eron varalle? Piruja seinälle: Jos mies löytää uuden naisen ja tulee ero, toivon, että minäkin saan korvausta menetystä urasta, palkasta ja eläkkeestä.
×
×
  • Create New...