Rantsu

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Rantsu

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Olimme toivoneet rahaa ja sillä sitten teimmekin aivan ihanan häämatkan Madeiralle.
  2. Annoin aika tavanomaisen lahjan, rannekellon, mutta tuli se kyllä tarpeeseenkin. Itse sain aivan ihanan valkokultaisen kaulaketjun ja sydänriipuksen, jossa pieni timantti. Lahjat oli kummallekin yllätys.
  3. No meillä..kun pääsimme hääveittopaikalle, puri allergista sulhasta paarma huuleen, joka alkoi uhkaavasti paisua. Onneksi sulhasen äiti oli varustautunut antihistamiineilla matkaan, joten huuli saatiin rauhoittumaan. Häävalssia tanssatessamme sitten huomasin kauniin morsiuskimppuni nököttävän meidän pöydässä. En ollut muistanut sitä ottaa mukaan. Ei sitä muut huomanneet (?) mutta kuvissa ei näytä oikein kivalta. Ai niin, ja kun meitä lähdettiin viemään yllätyspaikkaan hääyötä viettämään, niin taksikuski muisti eri kylpylän, eli lähdettiin ihan väärään suuntaan. Onneksi meille oli annettu matkaan kortti, jossa oli kylpylän tiedot, niin älysimme jossain vaiheessa ihmetellä auton suuntaa. Löydettiin sitten sinnekin. Juu ja hotellihuoneeseen oli tilattu kuoharit ja hedelmäkori valmiiksi meitä odottamaan, mutta niitäpä ei oltu muistettu tuoda huoneeseen. Saimme ne vasta seuraavana päivänä. Kaikesta huolimatta ihana päivä oli!!
  4. Mua jännitti hirveesti, enkä oikein muista miten käyttäydyin alttarille marssiessa, mutta äiti sanoi, että olin hymyillyt ja nyökkäillyt vieraille! Kuulemma ei yhtään näkynyt jännitys..
  5. Meillä on kolme kaasoa ja kolme bestmania. Yksi kaasoista ja yksi bestmaneista (pariskunta) toimivat juhlassa seremoniamestareina. Yksi bestman on hääauton kuljettaja, on myös hommannut auton. Yksi bestman tekee opastekyltit hääpaikalle, ja on "sormuspoikana". Yksi kaaso on käynyt kanssani sovittamassa eri hääpukuja ja sormuksia jne. Hän myös askarteli hääkutsuja kanssani. Yksi kaaso on ollut hieman taka-alalla, ei siis mitään erityistehtävää hänen omasta toiveesta. Lisäksi tulossa on vielä hääkarkkitalkoot, johon osallistuu lisäkseni oma ja sulhasen äiti sekä kaasot omasta tahdosta. Koko porukka on tiettävästi suunnitellut ahkerasti polttareita, ja työn alla on myös ohjelmaa hääjuhlaan. Oma äitini on ollut suuressa roolissa häitä suunniteltaessa, ilman häntä ei hommasta tulisi yhtään mitään! Olen koko ajan pähkäillyt, kun on tuntunut siltä, ettei ole mitään tehtäviä jakaa, mutta onhan niitä! Toivottavasti ei liikaa, ainakaan kukaan ei ole valittanut, päin vastoin!
  6. Lähinnä tiedotinkin asiasta niille, jotka ovat jo sormuksensa päättäneet, mutteivat ole vielä kauppoja tehneet! Joillekin pikkusummillakin saattaa olla väliä...Itse mietin hyvinkin pitkään ja hartaasti, ennen kuin tein päätöksen. Jokainen tyylillään!
  7. Meille tulee ehkä jopa hieman kiire, koska en ole osannut päättää millaisen sormuksen haluan! Nyt vihdoin eilen löysin sormuksen, joka todella "kolahti". Huomenna laitetaan tilaukseen, häihin enää reilu kuukausi..Tiedoksi muuten kaikille, että kesäkuun alussa kullan hinta nousee taas, ja siinä tietenkin sormusten hinnat mukana! Vielä ehtii kaupoille ennen sitä!
  8. Taidan olla vähän yksinkertainen, mutta olikos se nyt niin, että uutta passia ja ajokorttia voi hakea jo ennen kuin nimi on vaihtunut!? :-?
  9. Itse olen tykästynyt Bachin Ave Mariaan. Kuulin sen Mari Palon esittämänä eräässä kirkkokonsertissa. Mitäs mieltä olette, onko liian synkkä laulu häihin? :-? Meille on tulossa sopraano, joka selviytyisi varmasti kunnialla tästä kauniista kipaleesta.