Jepulis78

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Jepulis78

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pohjois-Pohjanmaa
 1. Meillä toisen vanhemman poismenoa (poismeno vasta 3 kk sitten) ei huomioida erikseen. Haluamme häidemme olevan iloinen juhla, vaikka viimeisimmät juhlamme ovatkin olleet hautajaiset. Jokainen meistä varmasti muistaa hänet mielessään omalla tavallaan ilman mitään erityistä symbolista tekoa. Jos aiotte mm. sytyttää kynttilöitä ym. kannattaa miettiä sitäkin että esim. toisen suvun jäsenille eleenne voi tuntua "omituiselta". Tarkoitan siis omituiselta siinä mielessä, että he eivät tiedä miksi esim. kynttilää sytytätte. En halua kenenkään surua vähätellä, mutta olen samaa meiltä erään toisen kirjoittajan kanssa että hautajaiset ja häät ovat toisistaan täysin erillinen tapahtuma, joita en soisi keskenään sekoitettavan. Uskallan tällaisen mielipiteen täällä kirjoittaa, sillä asia on meille tällä hetkellä varsin ajankohtainen..
 2. Tulitteista nyt en sen suuremmin mitään tiedä, mutta muutoin kuin uutena vuotena ammutuille raketeille vissiin tarvitaan lupa. Kannattaa siis kysellä poliisilta mistä sitä haetaan ym. ennen kuin ampuu raketit taivaalle.
 3. Sillä kimpun saamisella tuskin lienee kovinkaan suurta merkitystä siihen pääseekö naimisiin vai ei.. Minä ainakin avioidun ensi kesänä vaikken yhtään kimppua olekaan saanut kiinni :
 4. Suoranaisesti en enää/koskaan olen turkulainen ollutkaan, mutta tunnen itse siksi! Eli kotipaikkakunta on Nousiainen ja täällä vihkikirkkokin on. Jatkot sitten Maskutalolla. Häitä järjestellään täältä Oulusta asti... melkoinen etätyö ;-)
 5. Moips, Veteraanien maja on käsittääkseni se vanha vihertävä puurakennus Lääkiksen kiltatalon takana. Eli Edeniin menevältä tieltä vasemmalle ja siitä lääkiksen kiltatalon ohi tien päähän. Lienee se mitä etsitte, ehkä?
 6. Heip Alya_C! Meillä juhlia tullaan viettämään Maskutalolla jossa vuokra koko viikonlopusta n. 340 euroa (sisältää astiat, siivoukset ym, vain pöytäliinat puuttuu). Runsas noutopöytä, kakku, muut leivonnaiset, kahvit ja yöpala maksavat 15 eur/hlö. Kaiken kaikkiaan kun olemme laskeskelleet tilavuokraa, tarjoilijoiden palkkioita, itse tuotavia juomia ym. niin hintaa per aikuinen tulee n. 20-21 euroa. Pienet lapset ruokailevat ilmaiseksi. Minusta pääsemme varsin edukkaasti järjestämään mahtavat juhlat. Tiedän että halvasta hinnastaan huolimatta pitopalvelu on ehdottoman hyvä ja ruokaa on paljon ja monta eri sorttia :-) Juhliimme on tulossa n. 160 vierasta, joten sillä henkilömäärällä tilausravintola olisi ollut aivan mahdoton vaihtoehto. Vanhemmat maksavat osan viuluista, mutta periaatteestakaan ei kehtaa heiltä pyytää enempää vaikka olisivatkin valmiita maksamaan. Vanhemmat osallistuvat pyynnöstämme vain tarjoilujen maksamiseen, kaiken muun maksamme omasta pussista :-X
 7. Meillä tarkoituksena teettää miehen kihlasormuksesta ja yhdestä omasta vanhasta sormuksestani minulle vihkisormus. Sulho ostaa sitten itselleen vähän jyhkeämmän (Kalevala-korun) vihkisormukseksi. Oma kihlani on keltakultaa, sulhon valkokultaa, nämä sitten yhdistellään. Minusta kiva idea, näin hänen kihlansa tulee minulle käyttöön!
 8. Brinkhallista eksyin kartoittamaan muutoin Kakskerran paikkoja, mitä tiedätte mm. Kakskerran seuraintalosta tai Hirvensalon urheilutalosta? Kakskerrassahan on kirkko, lieneekö kuinka varattu jo pitkälti etukäteen vai onko edes aktiivisesti käytössä? Jos joku tietää tuosta Brinkhallista enemmän niin kaikki info otetaan mieluusti vastaan ;D
 9. Joo, näin olen minäkin kuullut että buffetpöydäksi saa vanhan veneen. On kuulemma tosi hieno Sain vihdoin itsekin selvitettyä vähän mm. vuokrapolitiikkaa ja varaustilannetta kesälle 2006. Ihan hyvältä vielä näyttää. Hassuliini: oliko niin ettei ko. paikassa ole astioita eikä liinoja, vaan ne pitää vuokrata itse tai hommata pitopalvelun kautta? Osannet sanoa kun sinne juhlia järjestät?
 10. Hannuksen Piilopirtti olisi ykkösvalinta, mutta kun on liian pieni... Osa vieraista joutuisi istumaan yläkerrassa "eristyksissä". Sama juttu Pitojen Helmessä. Laitasaari taas on vähän liian kaukana, tarkoitus kun olisi mennä vihille Limingan kirkossa (ehkä..). Limingan nuorisoseurallakin käytiin, mutta ei tehnyt sulhoon kovin suurta vaikutusta. Minusta kuitenkin ihan jees paikka, ei tosin mikään upea ulkoapäin, mutta tilaa olisi riittävästi. Ja edullinen hinta on tietty aina plussaa! Jatkaa etsintää ;D
 11. Peuhu oli siis tosiaankin 170 eur/vuorokausi, käytännössä jos haluaa juhlia yli puolenyön, pitää vuokrata sunnuntai ja jos haluaa koristella perjantaina niin täytyy vuokrata myös sekin päivä erikseen.. eipä siis olekaan enää niin halpa. Kattavastihan siellä oli astioita ym. mutta paikan tumma yleisilme ei oikein tehnyt suurta vaikutusta.. Ja sitten pitäisi sijoittaa noutopöytä alakertaan ja kuljeskella lautasten kanssa ylös ja alas.. ei hyvä! Pienemmälle porukalle olisi tosi kiva, varsinkin kesällä. No etsintä jatkuu.. sekä Oulun seudulta että Turun seudulta : Sattuuko kukaan muuten tietämään onko esim. Lumijoella mitään paikkaa? Kaunis kirkko on ainakin!
 12. Saattoipa ollakin kyseisen henkilön. Pitääpä soitella huomenna uudelleen Kiitti avusta, jospa sieltä tärppäisi mieluinen paikka! Saako muuten udella, miksi ette ottaneet ko. paikkaa omiin juhliinne (vai ymmärsinkö oikein että olet käynyt katsomassa paikkaa häihinne..?) Oliko jokin tosi iso miinus? Ennen Ruisrockin kannattaa varmaan olla, sen jälkeen paikka voi olla hetken tosi myllätty?
 13. Heips vielä Amanta.. yritin soittaa mainitsemaasi numeroon.. siellä vastaan puhelinvastaaja, aivan kuin menisi jonkun hlön kotinumeroon, onkohan oikein? En tohtinut jättää viestiä, kun ajattelin soittaneeni ihan vikapaikkaan! :
 14. Soittelin OYS:iin, vuokra vain 170 euroa ja kipot/kupit/istumapaikat löytyy 192 hlölle. En osannut sanoa sen tarkemmin paikasta mitään, ei ollut itse siellä käynyt. Antoi kuitenkin "talkkarin" numeron, soittelenpa siis sinne ja käyn katsastamassa paikan. Miinusta se, että paikasta pitää poistua klo 24 mennessä, ei osannut sanoa saako olla pitempään... ja siivotakin pitää itse :-/ Noo, katsotaan miltä paikka näyttää
 15. Kiitti Amanta! Pitääpä soittaa heti huomenissa ja kysyä tilannetta kesälle 2006, pahoin kyllä pelkään että varattua on :'( Kuulostaa ihan hyvältä, pääasia on että saamme vieraat samaan tilaan ja majoitettua lähelle (sulhasen suku kun tulee juhliin 600 kilometrin päästä..).