Jump to content
Naimisiin.info

pyytty

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän pyytty kaikki viestit

  1. Pitänee siis käydä kulta-ajassa, kulta-albertissa ja räsäsellä. Kertokaahan kauanko menne, jos sormuksen teettää? En ole löytänyt sopivaa mistään ja häihin enää viisi viikkoa.... AAPUUA
  2. Me olemme ajatelleet säkeistöjä häävalssistamme. Sopiiko tämä teidän mielestä kutsuun? Loistakoon vaan kukkasillaan auringon kiloissa järvien maa peltojen taa elokuussaan hedelmät sadon taas poimijaa odottaa. Todistakaa rakkaudestaan kuin taivas ja maa ois häävuoteellaan Päivänä tään syyslemmekkään tanssia voimme ja juhlia lahjoista maan Kun yö ennättää, pelloille jää vain pehmeä sumu päin hämärtyvää. Pian aamu on uus, se arkea on vaan ikuisuus helmassaan kantakoon tään tuokion. -Ismo Alanko-
  3. Tämä olikin hyvä ketju. Kiitti vinkeistä! Tetänkin omalleni huomenlahjaksi paidan, jossa lukee UKKOMIES 090906 alkaen. Eipähän unohda sitten hääpäivääkään!
  4. pyytty

    Taustamusiikkia häihin

    Ajattelin lähinnä jotakin kevyen musiikin klassikoita. Kävin kirjastossa, mutta taisin sitten katso avääriltä hyllyiltä... Pitänee mennä uudestaan. Kiitos.
  5. pyytty

    Taustamusiikkia häihin

    Haluaisin akustista taustamusiikkia hääjuhlaan. Tietääkö kukaan esim. kokoelmalevyä, jossa olisi kyseistä musiikkia? (Pitäisi olola häihin "sopivaa", ei suomirock -rallatuksia...)
×
×
  • Create New...