Jump to content
Naimisiin.info

Carrot

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Carrot kaikki viestit

  1. Hihhei ja kiitoksia vain taas avustuksesta, aina viisastuu ;D Minä asustelen tällä hetkellä Suomessa (tietenkin), Tampereen seutumilla ja mies sitten Californiassa, Los Angelesin lähimaastossa. Tuosta piti vielä kysymän tuosta lääkärintarkastuksesta, että kun luin jostakin, että vain tietyt - ennalta määrätyt lääkärit käyvät, niin kuinkas tiedän ketkäköhän siihen sopivat? Tässä odotellaan vastausta, että saiko mies juuri uuden työpaikan vaiko eikö, se sitten hiukan kartoittaa että mitä seuraavaksi on suunnitteilla.
  2. Oh, kiitokseni pikaisesta ja kattavasta vastauksesta jälleen. Jäin tuossa miettimään että pitänee varmistaa, että tarkoitatko suurlähetystöllä suomessa vai USA:ssa olevaa? Ja siinähän ei ilmeisesti ole mitään rajaa kuinka kauan sulho saa suomessa häiden jälkeenkin olla kun prosessi jatkuu, vai? Pitäen kuitenkin sen kolme kuukautta mikä on passin mukaan laillista, mielessä. Luin vain tuolta aiemmilta sivuilta, että kestää 8 viikkoa ja mietin, että sehän on kaksi kuukautta. Kiitos vielä
  3. Kiitoksia kovasti, tuosta oli paljoltikin apua. Nyt ajattelin kuitenkin asiaa toiselta kantiltakin ja ajattelin vielä kysäistä josko täältä löytyisi joku joka on mennyt ensin suomessa naimisiin, hoitanut paperihommat täällä ja sitten muuttanut jenkkeihin? Paljon asioita joita en aivan ymmärrä mutta joista pitäisi olla varmuuksia ennen kuin tekee päätöksiä. Ensinnäkin tulee mieleen tälläinen kysymys Jos mies tulee tänne ja menemme naimisiin ja heti suoritamme paperi-hommat + muut, saadaanko asiat hoidettua sen kolmen kuukauden sisään jonka hän saa maassa kerrallaan passin mukaan olla?
  4. Hei, ajattelin teiltä kokeneemmilta ja viisaammilta kysellä hiukan tästä käsillä olevasta asiasta. Elikkäs, kihlattuni töiden takia on lähes mahdotonta, että hän tulisi Suomeen ja menisimme täällä naimisiin, niinpä olemme enemmänkin tämän fiance visan ja USA:ssa naimisiin menon kannalla. Lähinnä ongelmani on epävarmuudet siitä olenko ymmärtänyt kaiken lukemani oikein, välillä kun tuntuu että vaikka suomeksikin selittäisivät, en ihan tajuaisi kaikkea. Onko asianajaja siis pakollinen tässä K-1 fiance visa tapauksessa? Jos ei, niin se on kuitenkin suositeltava, eikös? Jos ja kun hän täyttää paperit siellä, kauanko prosessissa kestää ennen kuin tulee osuus jossa minun pitäisi olla Suomessa täyttämässä oma osuuteni ja lähtöhaastattelussa? Eli toisinsanottuna voinko prosessin aikana matkustaa turistina tilapäisesti USA:han vai pitääkö minun pysyä suomessa odottamassa papereita? Eiköhän tuo nyt tässä vaiheessa pistä jo pitkälle, kiitokset etukäteen!
×
×
  • Create New...