Jump to content
Naimisiin.info

hellehattu

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

hellehattu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hellehattu: oliko teillä aulassa vuokrattuna sohvia tai tuoleja tai muita kalusteita? Itse mietin että josko niistä tynnyreistä kokoaisi sinne sellaisia "seurusteluryhmiä" että siellä voisi illalla lasillisen kanssa seisoskella... niin ja lahjapöydän johonkin seinustalle... hei Mares! Emme olleet erikseen vuokranneet sohvaa, mutta siellä oli talon puolesta sellainen. Lisäksi siirsimme sinne muutaman pöydän lahjapöydäksi, pari tynnyriä koristeeksi ja muutaman irtotuolin. Ei porukka hirveästi eteisessä kyllä oleskellut, mutta ihan kiva sitä oli vähän somistaa ja laittaa tunnelmallisemmaksi, kun kuitenkin se oli niin näkyvällä paikalla ja otimme vieraat vastaan siinä eteistilassa.
  2. Hei! Olin hommannut pöytäliinat ja viinilasit eri paikasta, joten kun pitopalvelu yöllä lähti, he veivat vain ruokailuastiat jne. mukanaan. Itse siivosimme sitten pois pöytäliinat, viinilasit ja koristeet pois. Siivoukseen ennakolta sovitulla porukalla ei mennyt kauan. Booli tarjoililtiin kertakäyttömukeista, joten vain boolimalja piti huolehtia sieltä pois. Mielestäni tunnelmaan olisi vaikuttanut aika paljon, jos liinoja olisi kesken illan ruvettu repimään pois.
  3. Meillä oli vuokrattuna parketti, mutta ei lavaa ja ainakin mielestämme toimi tosi hyvin, vaikkei lavaa ollutkaan. Sen sijaan parketti oli ihan hyvä, jos senkin takia, että lattia on aika ruma juuri siitä keskeltä. Meillä tanssittiin muutenkin tosi paljon, joten oli ihan kiva, että oli "lattia" jalan alla. Mutta tuskinpa se menoa haitannee, vaikkei mitään parkettia ottaisikaan. :-) Eteiseen vuokrattiin punainen matto ja ikkunalaudalle laitoimme palamaan tuikkuja. Meillä oli häät talvella, joten eteisessä oli ihanan hämyisää, eikä se juurikaan koristeluja kaivannut. Ulkona meillä piti olla paljon ulkotulia, vaan sää oli niin tuulinen, ettei ne palaneet kuin hetken.
  4. Hei Jonse! meillä tarjoilut hoisi sellainen pitopalvelu kuin keittiömestari Ville Vammelvuo. Tavoittaa ainakin sähköpostiosoitteessa [email protected] meillä oli vuokrattuna sellainen punainen matto eteistilassa. Oli ihan hyvä ratkaisu. Toi vähän väriä eteistilaan, jakoi sitä ja esti liian kuran sisäänkantautumisen. Paikka voi näyttää tyhjänä aika kolkolta, mutta kun sinne laittaa liinat, kynttilöitä yms. siitä saa tosi juhlavan ja tunnelmallisen.
  5. Me juhlimme häitä joulukuussa ja kaikki meni Intercomin kanssa oikein mukavasti. Lisävalaistusta emme juuri tarvinneet, kynttilöillä sai mukavan tunnelman ja kun bändillä oli vielä omat valot mukanaan, valoa oli riittävästi. Käytimme vakiopöytiä ja liinoituksella niistä sai ihan juhlavat. Molton- kankaan vuokrasimme bändin taakse ja se oli ihan hyvä ratkaisu. Salissa ei myöskään ollut kylmä ja akustiikka toimi ihan hyvin. Bändimme oli ottanut huomioon jo etukäteen, että paikassa voi kaikua ja soittivat sen mukaisesti. Ainut suuri miinus (vuokrahinnan lisäksi) mielestäni on keittiön surkea taso. Se on nuhjuinen, epäsiisti eikä siellä ole kunnon laitteita (ei edes uunia tai hellaa). Pitopalvelumme oli onneksi erittäin ammattitaitoinen, joten kaikki sujui myös myös ruokailun osalta hyvin. Muuten paikka oli pimeänä talvi- iltana ihanan tunnelmallinen ja juhlat menivät oikein hienosti!:-)
  6. meillä oli suorakaiteen muotoiset pöydät ja koska meillä oli pienet häät, alle 70 henkeä, teimme pöydistä 8 istuttavia. Kaksi pöytää vierekkäin laittamalla sai kivoja "neliö- pöytiä" ,jossa hyvin mahtui istumaan 8 henkeä ja pöydät sai myös hyvin somistettua.
  7. Me varasimme noin 8 kuukautta aiemmin tilan, mutta kyse talvihäistä. Kannattaa Mappela varmaan ottaa yhteyttä intercomiin ja kysyä, miten he ottavat varauksia.
  8. Kiitos MamaL! Upeita kuvia!! Laitoinkin sinulle kysymyksiä sähköpostilla tuosta akustiikasta, mutta olitkin vastannut jo tänne.
  9. Hei MamaL ja muut Agroksenmäellä häänsä viettäneet! Olisi kiva, jos voisitte lähettää valokuvia myös minulle,muiden kommenteista päätellen, kuvat ovat oikein upeita! Häät talvella lähestyvät ja koristelu on mielessä, siksipä olisi kiva nähdä miten muut ovat pöydät yms. laittaneet. Kaikuiko tilassa muuten kovasti?Oliko teillä bändejä soittamassa? Oli hyvä kuulla, että ihan pikkumekossa voi palella, jotta osaa infota vieraita varamaan lämpimämpää ylle. Vuokrasitko MamaL muuten lisävalaistusta saliin? Kuvia ottaisin mielelläni vastaan osoitteeseen:[email protected]
  10. Hei kaikki häänsä Agroksenmäellä viettäneet! Onko kellään ollut ns. pieniä häitä siellä (noin 60 henkeä)? Miten on toiminut? Entä miten kauan paikan koristelussa on yleensä mennyt, jos sinne on päässyt vasta klo 9.00 aamulla?Kuinka monta lisävalospottia olette tilaan vuokranneet? Entä onko kukaan vuokrannut eteistilaan punaista mattoa? Onhan tila ollut nykysin jo siisti, kun olette paikkaan päässeet koristelemaan? Paikka näyttää tunnelmalliselta ja varmasti talven juhliin oikein sopivalta, kuvia olisi kiva nähdä enemmänkin, etenkin sen osalta, miten pöydät yms. on järjestelty. Tässäpä tulikin useampi kysymys kerralla, niitä vain alkoi virrata,kun ensimmäisen naputteli..
×
×
  • Create New...