Teisku

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Teisku

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä tulee: Taitaa Olla Peli Menetetty......
 2. Hinnasta en tiedä mitään, mutta voisin yrittää ottaa selville kuka sitä pitää pystyssä....luulen, ettei se ole kunnan juttuja. Kysäisen töissä jos joku tietäis....sopiiko? En tiedä sitten löytyiskö jos etsis jollain hakupalvelulla...... Yritetään onkia tieto päivänvaloon!!
 3. Nyt petti pokka pahemman kerran...jos menisin pääsiäisenä naimisiin haluaisin ehdottomasti näyttää tipulta ;D siis keltainen hääpuku...voi järkky!!! En millään voi uskoa että joku viittii kynäänsä tuhlata suunnitellakseen tollasia pukuja....on kyllä hyvä ketju, saa häästressin kaikkoamaan!
 4. Ripsu79: Hyvä on päivä...toivotaanko yhdessä oikein hienoa säätä myös! Mua hirvittää koko valokuvaus...en nimittäin yhtään tykkää olla valokuvissa. Aina on silmät kiinni tai suu kummasti tai jotain muuta kivaa! Voiko olla muuten mahdollista, että pikkusen jo jännitys nipistelisi vatsan pohjaa?
 5. Onkos Kemissä paikkaa josta saisi ostaa Joe Blascoa? Mistä muuten ostatte koristeita yms. häihinne? Minä olen ostellut vähän sieltä sun täältä. Vaikeita asioita on päättää mistä meikki, kampaus, kukat ja valokuvat!? Mitäs mieltä muut?
 6. Kaameita mekkoja, ei voi muuta sanoa! Tuon lintuhärdellin kans tarttis kyllä kiikarit...ei tarvis bongata lintuja vaan ihmisiä lintujen seasta! ;D
 7. Moi juni80! Kivaa että on muitakin Kemistä/siitä läheltä! Milloin menet naimisiin?
 8. Hei veijari! Mekin suunniteltiin Keminmaan kirkkoa, mutta päädyttiin sitten tänhetkisen kotiseurakunnan kirkkoon. 15.7.2006...vuokra on muistaakseni 180 euroa ja sinne mahtuu 120-140 vierasta. Me päädyttiin pappilaan, koska pääsee vähemmällä stressaamisella. Ei tarvitse järjestää pöytiä, eikä laittaa ruokaa...paljon sressaavana ihmisenä saisin varmasti hermoromahduksen ennen kuin saisin homman hanskaan. Onnea myös sinulle!!!
 9. Ompa mukavaa, että joku tietää missä mikäkin on kemissä...tuntuu että täällä kemin lähettyvillä ei kukaan mene naimisiin! menettekö kemin kirkossa naimisiin veijari ja terlis? Meillä on varattu Simon kirkko, mutta valokuvat, meikki ja kampaus on pakko hoitaa Kemissä! Hääjuhlaa ois tarkoitus viettää Simon wanhassa pappilassa...siellä on ihana merimaisema! Missä olette meikkiä ajatelleet? Itse ajattelin kysäistä face to facesta, koska olen kuullut, että sen pitäjä on maskeeraaja...jos vaikka ei punastelut näkyis niin kamalasti!
 10. Kätevä kokonaisuus...voi sitten poikamiehet teltasta etsiä sukkanauhaa... ;D Morsianhan on oikea äitihahmo ottaessaan kaikki helmoihinsa!!
 11. Ja mitenkäs tuota sitte raahaat valssin pyörteisiin? ;D
 12. Can't help falling in love with you: Elvis Presley darling some things are ment to be Take my hand, take my whole life too.... ihana laulu...oikein en varmaan kirjottanu kun muistan vaan lausumalla nuo sanat, mutta tuo kohta iski muhun
 13. Anne Ruikalla on vain kosmetologin palveluja...se oli jonkin aikaa sitten samoissa tiloissa elmeri-kampaamon kanssa, mut kampaamo muutti pois! Tietääkö joku sanoa kampausten ja meikkausten hintoja...oletteko vertailleet? Kuinka paljon ennen hääpäivää varasitte meikin ja kampaajan?
 14. no huh! Kiva tuo jolla on oikea piippapylly!! Tuo jolla on tuo antennitukka, taitaa saada kummia lähetyksiä hääpäivänä! Mitähän materiaalia tuossa geisha mekossa on tuo korsetti?! Muoviako? Tässähän tulee jo mielikuvia, että joku laittaa jätesäkin päälle ja menoksi! ;D
 15. Joitain pukuja katsellessa tulee mieleen, että kukahan ne on suunnitellut? Mahtaakohan myydä hyvin?? Hohhoijaa....satiiniaamutakki vaan päälle ja napaan asti auki ja matkaan....pappi ois varmaan iloinen!! ;D