Jump to content
Naimisiin.info

smv

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

smv's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. smv

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä on tulomarssina Kuulan häämarssi niin, että siitä soitetaan se massiivisempi osio väliosan kanssa. Välisoittona Hakanpään trumpettisävelmä ja poistumismarssina Höyer-Finnin Festspel johon kanttori onneksi löysi nuotit Häävalssia ei tule kun juhlapaikassamme ei saa tanssia eikä sulhanen kyllä tanssisi muutenkaan :
  2. smv

    snapsilaulu häihin?

    Åttopojilla näkyy olevan aiheeseen sopiva levy myynnissä, Kauneimmat snapsilaulut. Jospa siitä löytyisi
  3. smv

    Nolausleikit?

    Lähes kaikki edellämainitut ohjelmat kuulostavat tosi noloilta enkä sellaisia omiin häihini haluaisi enkä myöskään muille järjestää.. Mutta nuo aiheen aloittajan mielipiteet noloista jutuista osuivat juuri nappiin omien ajatusteni kanssa..varsinkin tuo ex-rakkaiden julkituominen olisi tosi nolo homma koska eräs minun exä vuosien takaa on häihin tulossa.. :-[ Samoin toivosin ettei kukaan hoksaisi alkaa patistelemaan meitä lapsentekoon, sillä olemme tahattomasti lapsettomia (tätä ei suurin osa juhlaväestä tietenkään tiedä) :-/
  4. Eli tilanne on tämä: Häämme pidetään kappelin seurakuntasalissa, jossa on kaikenlainen tanssiminen kielletty. Eikä esiintymiskammoinen sulhanen sen puoleen minkäänlaiseen tanssaamiseen ym. suostuisikaan Musiikkia seurakuntasalissa saa kumminkin kuunnella ja esittää, siinä ei ole rajoitusta. Ajattelin, että olisi ihana keksiä jokin ohjelmanumero yhteisestä biisistämme, Scorpionsin Wind of changesta (ja nimenomaan siitä versoista jossa berliner philharmoniker soittaa taustalla ) ajatuksena että kaikille vieraille kävisi selväksi että tällä biisillä on erityinen merkitys.. Mutta mutta..miten tästä saisi ideoitua tunnelmallisen ohjelmanumeron? (Haluaisin siis, että musiikki tulisi levyltä). Luovat ideanikkarit ja muut hääkonkarit, auttakee!
×
×
  • Create New...