Jump to content
Naimisiin.info

Puputti

Rouva
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Puputti's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tutulta kuulostaa. On se kumma, että häiden taustajoukkoihin (askartelu, suunnittelu) on paljonkin innokasta väkeä tarjolla mutta kun puhe siirtyy tehtäviin, joissa tarvitsisi hiemankin esiintyä tai edes avata suutaan yleisön edessä, kukaan ei suostu kirveelläkään. Meillä meinasi myös epätoivo iskeä, ketään supliikkimiestä/naista ei ollut lähimaillakaan ja bestman ja kaaso kieltäytyivät nätisti kunniasta toimia juontajana. Kaikki tutut/sukulaiset sanoivat heti että ei kiitos. > ??? Sitten - ihme ja kumma - keksimme sananvalmiin kaverin, joka suostui jopa mielellään tehtävään, ja heti hänen jälkeensä myös yksi sukulainen sanoi olevansa valmis seremoniamestariksi ;D. Kaikki tämä tosin muutamaa viikkoa ennen häitä! Kärsivällisyyttä siis! Kyllä kaikki yleensä järjestyy.
  2. Tuleeko häihinne bändi? Muusikothan ovat tottuneita esiintyjiä ja useille bändeille sopii, että he vetävät spiikkauksen, kunhan saavat jonkinlaisen "käsikirjoituksen". Myös meidän bändimme solisti suostui vetämään ohjelmanumerot, mutta löysimmekin sitten erään sukulaisen, joka ilmoittautui seremoniamestariksi. Jos tuntuu siltä, että yksinkertaisesti ketään ei löydy, tehkää ensiavuksi ohjelmalehtiset vaikka pöytiin. Näin vierailla säilyy tuntuma siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu.
  3. Puputti

    Nolausleikit?

    Minua on aina puistattanut häät, joissa esimerkiksi vitosen lauluäänestään tunnettu morsian on laitettu kiekumaan yleisön eteen, tai vaikkapa tanssitaidoton/kömpelö sulhanen tanssimaan sambaa tai flamencoa >... Siis jos tiedetään etukäteen, että henkilö ei ole edukseen edellämainittujen kaltaisissa toimissa, mikä muu syy on laittaa joku suorittamaan moisia tehtäviä kuin nolaaminen? Ok, voihan se jonkun mielestä olla hauskaakin mutta kun ajattelee asiaa juhlakalujen eli morsiusparin kannalta, kuka haluaa olla naurettavan tai säälittävän näköinen omissa häissään? ??? Samoin inhoan leikkejä, joissa etsitään "vapaaehtoisia" yleisön joukosta ja laitetaan sitten vaikka mies/naisparit keskenään johonkin intiimiin ja lähekkäin tapahtuvaan kanssakäymiseen. Itse en ole tiukkapipo ja kestäisin kyllä leikit, mutta jokaisella on oma henkilökohtainen reviiri ja tiedän kyllä monia, jotka saisivat traumoja kaiken maailman hiplausleikeistä vieraiden miesten kanssa. Joten please, jos tällaisia on ohjelmassa niin kehottaisin valitsemaan ne "vapaaehtoiset" etukäteen. Meille ei todennäköisesti leikkejä tule, korkeintaan jokin lyhyt tutustumisleikki ja häävisa, loppuilta menköön tanssien ja seurustellen. Sukumme on sen verran hulvatonta porukkaa, että pelkoa pitkästymisestä ei ole.
×
×
  • Create New...