Metti

Rouva
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Metti

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vihkitilaisuus ja sen odottaminen kirkon ovella. Musiikkiesitykset ja puheet juhlassa, sekä ihmisten siunaavat ja koskettavat toivotukset.
 2. Nukuimme erillämme, ja sain nukuttua vain muutaman tunnin Sulkki nukku hieman enemmän. Hääpäivävnä väsytti, mutta ei sitä paljoa ehtinyt ajatella.
 3. Teetettiin Jukka Räsäseltä mulle titaaninen vihkisormus, ja oon suht tyytyväinen lopputulokseen. Materiaalina titaani on ihanan kevyt, mut ootin, että naarmuja ei tulisi. Nyt kuitenkin näyttää, etä niitä tule samalla tavalla kuin kultaiseenkin. Räsäsen asiakaspalveluun oon tyytyväinen.
 4. Sain ihanan hopeaketjun ja riipuksen. Yllätyksekseni sulho oli hankkinu huomenlahjan ja valinnu just mun tyylisen korun!
 5. Olen käyttänyt pelkkää vihkisormustani nyt reilun viikon. Mielestäni kihla-. vihkiyhdistelmäni näyttäisi liian raskaalta. Vihkini on 6 mm leveä ja 1,8 mm korkea ja siinä on pieni timantti. Näyttävä on 8-)
 6. Meitäkin kiehtoo Italia. 8-) Roomassa ollaan jo käyty, mutta voishan tuonne mennä uuestaankin!
 7. Meilläkin mies ottaa sukunimeni, ja olenpa minäkin kuullut puolileikillään heitetyn kommentin "jaa, kumpihan on tossun alla..." Uskon, että meillä nää asiat ei liity toisiinsa. En edes haluaisi olla joku "pomo". :-[
 8. Papin voi kutsua, mutta ei se todellakaan ole pakollista. Hyvä ystäväni on pappi, ja hän kertoi huokasevansa aina helpotuksesta, kun kutsua ei tule. Papit saavat kyllä juosta tarpeekseen juhlissa. Tuttu pappi on vähän eri asia...
 9. Itse en ois ollu kypsä meneen 18v. naimisiin. Mutta kyllä se voi jollekin olla hyväksi, että saa nuorena kumppanin, jonka kanssa kasvaa yhdessä aikuisuuteen. Onnittelut!
 10. Ainakin se kovasti puhuu ottavansa mun nimen...
 11. Minäki oon tässä pohtinu, että mitenkä ilmaisisin kavereille sen, et kutsua ei tule. Tänäänkin yksi, jonka häissä olin puolitoista vuotta sitten, kyseli kovasti häistämme. :-/ Mekään ei pystytä kutsumaan kaikkia kavereita.
 12. Oishan se suloista olla todistamassa jonkun kosintaa, jos siihen vastataan myöntävästi. Ite en kuitenkaan ois tykänny, jos oisin tullut kosituksi noin. Mun mielestä kosinta kuuluu kahdenkeskiseen hetkeen. Saa olla eri mieltä.
 13. Hui, ei oo tullu mieleenkään, että pitäisi jo nyt varata! Meillä on häät suht pienellä paikkakunnalla, joten luulis, että ei oo aivan täyteen buukattu! :-/ Pitääpä toimia!
 14. Oon ollu ties kuinka monissa häissä, enkä tämmöseen oo koskaan törmänny! En koe meidän häihin tuota tarpeelliseksi. Mua ei haittaa yhtään, vaikka jollain vieraista tukka hapsottaisi, tai sukkiksissa ois silmäpako, sehän ois vaan kotoista Vierasta itseään varmaan häiritsisi, joten siinä mielessä idea on ihan hyvä.
 15. Olen käynyt muistaakseni kerran Pasaatissa syömässä. Kyllä se ihan mukavalta näytti, vaikkakin enemmän ruokalalta kuin ravintolalta. Koristelu varmaan tekee juhlavammaksi.