Takkupyörre

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Takkupyörre

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
 1. Miss Tarski: Ohessa Arkkitehtikillan nettisivu http://www.oulunarkkitehtikilta.net/kiltatalo.html Itse pidimme siellä n. 20 hengen häät. Tila on todella mainio esim. koristelun kannalta, koska sisustukseen on käyetty selkeitä värejä, suosittelen tilaa kyllä lämpimästi!
 2. Minulla oli sama ongelma, vaikka häät olivatkin pienet. Olen aina kammonnut olla huomion keskipiste. Jotenkin asennoiduin siten, että kyseessä on kerran elämässä tilanne ja keskityn sulhaseen ja meidän onneemme, ei sitä ihmisjoukkoa kannata pohtia, mikäli se aiheuttaa paniikkia. Hyvin se menee!
 3. Minulla ei ollut mitään omia meikkejä hääpäivän aikana, eikä ollut tarvekaan. Huulipuna tietty lähti ensimmäisen ruokailun jälkeen, mutta muuten meikki pysyi kasassa hienosti koko päivän.
 4. Tätä olen minäkin pohtinut ja jälleen kerran pohtinut. Juuri tuo yhdysmerkki tekee kaksoisnimestä niin väkisin väännetyn näköisen ja karmean oloisen. Eräs tuttavani kirjoittaa kaksoisnimensä ilman yhdysmerkkiä (jota ihmettelin hiljaa itsekseni aikoinaan), mutta en ole kysynyt mikä on nimen virallinen muoto. Voisi kai sitä koettaa kirjoittaa nimensä ilman yhdysmerkkiä lomakkeisiin ja katsoa ovatko toimistotyöntekijät lisänneet yhdysmerkin.
 5. Minulla ei ole yhtään etunimi+sukunimi kaimaa ja samaa sukunimeä kanssani kantaa 20 ihmistä. Sukunimen harvinaisuus ei ole minulle se tärkein asia, vaan se mitä nimi tarkoittaa. Nimi sattumoisin on luonteenpiirteeni ja saan usein kuulla olevani nimeni veroinen. Mikäli otan mieheni nimen, minulla on Suomessa ainakin yksi etunimi+sukunimi kaima, ja ajatus kirveltää pahasti, kun on tottunut, että on ainoa omaa nimeään kantava. Toisaalta, kaksoisnimet suorastaan kiljuvat siviilisäätyäni (ei sillä että haluaisin piilotella avio-onnea) ja tuntuvat jotenkin kokoon kyhätyiltä. Saa nähdä mitä keksin, vajaat kaksi viikkoa aikaa.
 6. Ei mielestäni paha asia, jos on tiedossa että morsian ei pukeudu valkoiseen. Tämä asia voi ilmetä esim. kutsusta, mikäli jokin muu väri kielletään vierailta.
 7. m&A: Kävimme juuri viikonloppuna katsomassa Arkkitehtikillan taloa ja sanoisin kyllä 50 henkilön olevan liikaa. Pääsalissa istumatilaa oli n. kolmellekymmenellä, sen jälkeen joudutaan käyttämään kahta pikkuhuonetta (jotka tosin ovat yhteydessä pääsaliin), mutta siltikin luulen, että tila olisi ahdas 50 henkilölle. Astiastoa oli 30:lle, tosin muutamin puuttuvin astioin.
 8. Poreamme tulee meille. Onhan se vähän juhlavampi kuin sauna, jonne pääsee muutenkin.
 9. Baquette: Meillä on tarkoitus toteuttaa talvihäämme mainitsemallasi mallilla. Kirkon jälkeen pienimuotoinen kahvitilaisuus sukulaisille ja neljälle tärkeimmälle ystävällemme. Illalla on rennommat juhlat muille ystäville, syömisten kera. Illan juomapuoli on vielä aiheuttanut päänvaivaa, kun ei tuota budjettia ole ihan reviteltäväksi asti. Voiko tarjota ruuat ja jokainen toisi omat juomansa, kun on kumminkin kyse epävirallisesta hääjuhlasta, enemminkin tapaamisesta kaukaisten ystävien kanssa? Vai onko ajatuskin ihan tökerö, "nyyttäri"periaattesta?
 10. Ceecilia: Kiitokset sinulle!
 11. Olisiko kenelläkään Arkkitehtikillan taloa vuokraavan tahon yhteystietoja? Taikka Toppilan Pukserin? Netistä ko. tietoja en ainakaan löydä, ellen sitten vain osannut hakea.. Kiitollinen olisin avusta!