U-K

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About U-K

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

446 profile views
 1. Ajattelin vaan ilmoittaa, että Bellagio oli aivan loistavan, ihanan mahtava hotelli!!!!!!! Meillä oli näkymät Stripille ja tietenkin siihen suihkulähteelle. Mikäpä siinä oli kuunnellessa televisiosta sitä musiikkia ja katsellessa Fountain Show:ta... Huone aivan mielettömän hieno ja hotelli muutenkin aivan täydellinen! Suosittelen ehdottomasti!
 2. Meillä oli häät Tuomiokirkossa tänä kesänä, 28.6 03. Vieraita oli noin 90 ja mielestäni kirkko ei tuntunut liian isolle. Vieraat oli pyydetty istumaan aivan kirkon etuosaan ja se näyttikin ihan kivalta. Tavallaan se kirkon loppuosa ja ne sivut eivät sitten haitanneetkaan, vaikka ne olivatkin tyhjiä. Kirkko on ehdottomasti ihana ja tunnelmallinen vihkipaikka!!!!! ja arvokaskin vielä... Oli aivan mahtavaa kävellä sitä pitkää käytävää mahtavien urkujen pauhaamana :-X . Pappi tuli meille täältä Vuosaaren seurakunnasta ja kanttorina oli Pete. Mielestäni ok kanttori, koska ei ole liiemmin muista kokemusta . Järjestelyt hoituivat todella ammattimaisesti ja suhtautuminen lämmintä ja huolehtivaa. Se, mikä kannattaa muistaa: pyytäkää, että vihkimisenne ajaksi kirkko "suljetaan" yleisöltä, jotta turistit eivät ramppaa koko ajan kirkossa. Itse teimme juuri näin ja se oli hyvä valinta, koska jo nyt ihmisiä kurkisteli ikkunoiden takana . Olivat suntion mukaan kuulemma halunneet nähdä "julkkiksen". Meistähän oli juttua Hesarissa ja kk-liitteessä juuri sinä päivänä. Ehdottomasti oikea valinta kirkon suhteen! Pyydätte vaan kaason/bestmanin tms. hoitamaan asian siten, että saatte vieraat istumaan niihin eturivin penkkeihin. Se on aivan ihana tunne, kun kaikki rakkaat vieraat on siinä lähellä ja sitten koko muu kirkko tyhjänä vain meitä varten... Jos haluat kysellä lisää tai nähdä kuvia kirkosta, laita vaikka privana sähköpostisi!
 3. Oi voi, omat satuhäämme siellä vietettyä ei tahdo oikein sanoja löytyä paikan riittävään kehumiseen! Paikka on siis aivan mahtava, upea, omalla tavallaan yksinkertainen mutta kuitenkin niin erikoinen. Palvelu, ruoka yms. aivan loistavia ja Sun Marinen piha-alue oli paljon käytössä, vaikka silloin olikin sateinen päivä! Mulla löytyy paljon kuvia koneelta, joten laittakaa vaikka privaa tulemaan sähköpostiosoitteen kera, niin laitan muutaman edustavan otoksen! p.s. Kannattaa harkita potrettikuvien ottamista siinä edessä olevilla kallioilla; niistä tuli aivan mahtavia!
 4. Minä puolestani luovuin omasta tosi harvinaisesta (7 kpl!!!!!) ja kauniista tyttönimestäni noin kuukausi sitten ja nyt olen alkanut totutella miehen melko tavalliseen nen-päätteiseen sukunimeen. Tällä hetkellä päätös tuntuu oikealta ja toivottavasti tulevaisuudessakin lasten myötä tunne senkun vahvistuu Tuntuu muuten kivalta, kun ovessa lukee enää vain yksi nimi!
 5. Mekin varattiin hotellit häämatkalle ja Vegasissa vietämme honeymoonia Bellagiossa! Jos jollain on kokemuksia, niin niitä kaivataan täälläkin
 6. Puolukka tai Pearlfish! Oletteko olleet Vegasissa Bellagio hotellissa. Kuvissa näyttää just sellaselta kun me haluttais? Jos ootte olleet, niin onko minkätasoinen ja muutenkin minkälainen??? Kiitos taas!
 7. täälläkin vegas on yhtenä kohteena häämatkan aikana, joten meilläkin vihjeet otetaan mielihyvin vastaan!
 8. Entisenä kuopiolaisena mulla kokemusta lähinnä häistä mm. Kivennavalta, Punttisilimästä, Koivurannasta sekä Kuopion Klubilta. Toivottavasti löydätte mieleisinne paikan!
 9. Hei! Olemme suunnittelemassa häitä meriteemalla. Hääjuhlapaikkamme on Kulossaaren Casinon Sun Marine puoli, jossa on kauttaaltaan isot, lattiiaan asti ulottuvat ikkunat ja lisäksi iso kuisti ja pieni piha-alue. Asumme itse hienolla merenrantapaikalla, ja haluamme ehdottomasti teemaksi merellisyyden. Olemme innokkaita veneilijöitä mutta emme kuitenkaan ole "purjehtijoita", joten purjeveneet yms... eivät sovellu teemaksi. Jos teillä on vinkkejä, kokemuksia, ideoita tms.... mitä vaan tietoa merellisestä teemasta, niin olisimme todella iloisia kuullessamme niitä! Kiitos jo etukäteen! morsian&sulhanen 2003
 10. Hei! Olen ollut maailmanympärys matkalla, joskaan en hää-sellaisella. Matkakohteina oli: Kuala Lumpur (jossa vietimme kevään opiskellen) - Hong Kong- Los Angeles- San Francisco- New York. Vaihto-opiskelun aikana kiertelimme viisi viikkoa Aasian maita ja saaria mm. Koh Samui, Singapore, Bangkok, Langkawi. Jos kiinnostaa joku edellä mainituista paikoista, voin kertoa lisätietoja täällä tai privaattina.