Jump to content
Naimisiin.info

Tittis

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tittis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Muistan häistämme 7v. sitten sen kun isäni estyneenä enoni kävi saattamassa minut puoliväliin luovuttaakseen, niin eno sanoi miehelleni, että "Saat tämän ilomielin pois meidän nurkista". Olimme asuneet kylläkin jo 2v. yhdessä, mutta eno tunnetaan hauskana miehenä. Toinen mieleenpainuva hyvä muisto on se kun miehen kanssa halailtiin ja itkettiin kirkon pienessä sisääntuloaulan huoneessa sillä aikaa kun vieraat meni ulos kirkosta. Hääjuhlassa meidän äidin puhe. Se oli niin hauskasti puhuttu. Hän kertoi minun lapsuuden tokaisuista sekä vävynsä ja hänen ensitapaamisesta hauskan jutun. Hän piti puheen isäni puolesta, joka ei päässyt häihimme. Sukkanauhaheiton jälkeen siskoni poika (silloin 4v) tuli hameeni alle ja huusi, "No, mitä täällä nyt sitten onkaan". Koko juhlaväki kuuli ja näki sen. ;D ;D ;D ;D
  2. Meillä oli ruokia ja juomia suunnitellessa äitiyslomalla ollut pitopalvelupäällikkö. Hän sanoi, että alkoholijuomia laskettaessa ne tulee annoksittain. Yhdelle vieraalle kun varaa 5 annosta niin pitäisi riittää. Me laskettiin 7/hlö kun on kosteaa sukua. Viina kyllä riitti sillä laskutoimituksella, mutta lantringit loppui, kun ei hoksattu sanoa boolimestarille, että luku vaihtui 7:ään. Kannoimme hänelle viinakset, mutte mestari haki itse lantringit. Me pidettiin niille muutamille ystäville jatkojen jatkot kotona ja ystäväni haki taksilla lisää lantrinkia läheiseltä huoltoasemalta. Se 7 annosta per nokka oli hyvä suhde ja jatkoille jäi vielä vähän. Annoksen suhdetta en ihan tarkkaan muista. oisko ollut niin, että 40% kirkasta menee yhteen annokseen 2cl ja lantrinkia 2-2,5dl (kuten ravintolapaukut). Siitä sitten laskemaan miten paljon menee suhteessa viiniin ja muuhun. Kannattaa suhde kokeilla kotona. Tekee itse yhden annoksen mikä maistuu hyvältä ja on sopivaa voi tehdä laskutoimituksen.
  3. Tittis

    Bm:n ja kaason "työt"...

    Olen ollut 4 kertaa kaasona ja ensi kesänä viidennen kerran... Jokaisella morsiamella on ollut erilaiset "nakitettavat" asiat. Yhdellä onnistui olemaan liian rankat. Lapseni olivat silloin 2 ja 3 vuotiaita ja töissäkin piti käydä. Hänellä ei ollut mitään käsitystä miten paljon hommia piisaa yksissä häissä. Käytännössä organisoin parin häät lähes yksin. Bestmanikin oli joka naiseen lankeava eikä sen lorinoita jaksanut kuunnella, joten en hänen kanssa juuri mitään kommunikoinut. Yhdellä taas ei ollut juuri mitään tehtävää annettavana, sillä hän teki kaiken itse. Hengailin sitten hääpäivän hänen kanssa, kun BM:kin piti kavereineen hienoa ohjelmaa yllä. Puin hänet ja laitoin alttarivalmiiksi, hain kukat BM:n kanssa, sirottelin kirkossa ohjelma- ja terälehdet sekä valokuvasin hääparin kirkon portailla. Leppoisat ja mukavat, kun eitarvinnut stressata. Morsian oli jopa varannut ja maksanut hääkampauksen minulle. Vihjeeksi annan kivoja ja perinteisiä juttuja joita kaasolle voi antaa. 1. Polttarit (perinne) 2. Koristeiden valmistaminen koko polttariporukan kanssa. (wanhempi perinne) 3. Morsiuspuvun hankintaan apulaiseksi. EI omaa äitiä mukaan, se tuottaa huonoa avio-onnea! (perinne) 4. Morsiamen tukena hääpäivänä. (perinne) 5. Ottaa kaaso ja BM mukaan suunnitteluun. (kiva homma) BM:lle 1. Polttarit (perinne) 2. Hääohjelman laatiminen ja pääosin toteutus (perinne) 3. Hääpäivänä kuskaamiset, kukat, vieraden vastaanotto kirkon portailla sekä opastekyltit. (perinteeksi muodostunut kiva homma) 4. Sulhasen kanssa hänen, sekä oman puvun hankinta (ellei tuleva vaimo määrää). (kiva homma) 5. Sormus vastaava kirkossa. (perinne) Minusta muuta ei tarvitse. Kaikki muu alkaa olla jo oman vastuun sysäämistä kaasolle/BM:lle. Kyllä pariskunta saa ja pitääkin työllistää muitakin hyviä ystäviään. Ystäväpiirissä voi olla joku joka ei ihan kaaso/BM asteelle morsiusparin silmissä ylety, mutta ystävyys on sen verran tärkeä, että halutaan osallistua häiden valmisteluun. On siis kohteliasta edes kysyä, että haluaako joku osallistua häiden valmisteluun, innokkaita löytyy yllättävän paljon.
×
×
  • Create New...