Annastiina

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Annastiina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minun pitää vähän puolustella tätä leikkiä. Muutamissa häissä leikkijät on valittu suurin piirtein arvalla ja silloin minunkaan mielestä tämä leikki ei ole kiva. Mutta pari vuotta sitten ystäviemme häissä kaasot oli miettinyt etukäteen hääparin lähipiiristä ihmiset leikkiin ja näin tämä toteutu oikein kivasti. Muistaakseni melkein joka kuukausi hääpari sai luvatun jutun. Tehtävät oli oikein kivoja ja eivätkä vaatineet rahaa, vain mielikuvitusta. Hääpari sai viettää mukavia hetkiä ytävien parissa.
 2. Maalasin sydämet punaisella silkkimaalilla. Mulla oli tuota väriä jo ennestään niin käytin vanhat pois. Ystäväni käytti tavallista kangasväriä ja sekin toimi. En ole vielä kirjoittanut sydämiä, mutta ajattelin käyttää ohutta mustaa tai kultasta tussia. Täytyy testata kumpi on parempi.
 3. Meille tulee taikataikinasta sydämen muotoiset paikkamerkit. :-X Kirjoitan käsin sitten sydämiin nimet. Taikinaan tulee suolaa, vettä ja jauhoja. Suolaa ja jauhoja tulee saman verran ja vettä sitten sen verran, että seoksesta tulee taikinan oloista. Lopuksi voi lisätä halutessaan hieman öljyä. Jos suolaa laittaa kilon ja saman verran sitten jauhoja, saa taikinasta noin 80 sydäntä. Halkaisijaltaan noin 5 cm.
 4. Tosi kiva idea! Itse innostuin kaarnalaiva ideasta ja aionkin sitä käyttää. Mietin, että sen nimenhän pystyy kaivertamaan siihen kaarnalaivaan. Jos vaikka sulho sen tekisi... :-X