wibbe

Aktiivijäsen
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wibbe

 1. VIHJE. Kannattaa varmaan testata puku päällä, kengät jalassa tanssimista.. Mulla ainaki jäi puku tanssiessa sen verran jalkojen alle et meinasin mennä päälleni ( puvun helmassa oli helmiä, jotka luisti kengän alla) mut ku tanssin ilman kenkiä niin meni huomattavasti paremmin.
 2. Meillä oli karkkirasioita pöydällä kun oli just noita rajatapauksia ja lapset sai vapaasti käydä hakeen niitä sieltä. Toimi ihan hyvin eikä mitään katastrofia tapahtunut...
 3. Meillä oli kukkia ja en suosittele. Kukat voi tuoksua tosi voimakkaalle ja ihmiset voi olla allergisia. Meillä muutamilla turpos silmät ja nenät valu..
 4. Mä valtuutin yhden kaverin seuraan kynttilöitä ja huolehtiin et ne palaa. Käytettiin lähinnä votiivi kynttilöitä jotka palaa 10 tuntia.
 5. Ave, meillä oli n. 120 vierasta ja kaikki tykkäs tosi paljo. Mä olen pl konsultti ja varasin helmikuussa ku oli kynttilöitä tarjouksessa tuikkivat valmiiksi.. et ei tullu edes niin kauheen kalliiks ku ajatteli et 4€ / 12 kpl. Kaikki tykkäs, lapsille tein karkki rasiat omar karkeista ku niitä voi syödä kaikki, niin pienet ku isotki.
 6. Meillä Bm kävi asentamassa kyltit ennen ku tuli hakeen meitä kirkkoon ja keräs pois samalla kun palautti hääauton meidän pihalle. Kyltit oli paikoillaan about 3 tuntia. Ajattelin et joa tien ylläpitäjiä ehtii häiritä, niin sitte ehtii..
 7. Ei tullu rakkuloita, mut mulla oli työsandaalit mukana jotka laitoin jalkaan vähän väliä eikä kukaan huomannu mitään. Jos olisin kävelly niillä "juhlakengillä" koko päivän, jotka oli kyllä ihan perus käytännölliset pertti palmroothit, niin olisin varmaan lakannut liikkumasta tunnin jälkeen. Sandaali ja lenkkari ihminen ku olen.
 8. Mulla oli valkoinen laahus kirkossa ja musta juhlapaikalla. Se on aika pitkä, n.3,5m - 4m ja aika hankala liikkuessa ku sitä ei voinu kantaa renksusta vaan piti kuljettaa käsivarrella. ruokailun jälkeen mulla meni hermot sen kans ja se nostettiin ylös kolmeen kerrokseen hakaneuloilla. Nappi olis ollu muuten hyvä mut se paino niin paljon et sitä ei olis saanu kunnolla pysyyn. Nostettunakin se oli kyllä tosi hyvän näköinen ja liikkuminen helpottu huomattavasti.
 9. Mä en ostanut, enkä kyllä tarvinnutkaan. Me käytiin samalla mun äidin ja siskon kans ja kaikilla oli vielä yöllä meikki niinku just tehty. Tosin päivä ei ollu kauheen kuuma ja juhlapaikassa oli tosi hyvä ilmastointi.
 10. Olen tosi tyytyväinen. Itse valitsin ja malli on päätetty jo viis vuotta sitten ku kihla ostettiin. pieni ja siro (mulla on tosi pienet kädet ja lyhyet sormet) vaikka onkin nyt kolme sormusta. Siis vihki on tehty kahdesta sormuksesta.
 11. Siivottiin jatkopaikka ja yritettiin saada kotiin niin paljo tilaa et pysty asuun täällä vielä.
 12. Meillä oli ruoka 16.30, kahvit 19.30 et lapsiperheet ja kauempaa tulleet pääsi lähteen ja iltapala laitettiin oikeestaan heti ku kahvit kerättiin pois ja pidettiin pöydässä niin pitkään ku ihmisiä oli. Kyllä sitä meni ja vieraat oli tyytyväisiä.
 13. Muru sai tänään mopon ja on ihaillut sitä koko aamun. Appiukkokin kävi kädet syyhyten sitä katsomassa ja korjaus suunnitelmat on jo valmiina.
 14. Meille tulee kynttilöitä vaikka näillä korkeuksilla ei ole vielä illallakaan heinäkuun lopussa kauheen pimeä. Laitetaan noutopöytään maitolaatikoista ja vanerista korotus keskelle ja kynttilät ja kukat sinne niin ei kukaan polta itseään. Ruokakin on helpompi täyttää kun ei ole koristeita seassa.
 15. Meillä on kaks neitoa ja yks sulhaspoika joiden puvut minä maksoin. Kaks näistä on omia ja kolmannen äiti olis maksanu mekon mut sanoin et mun kuuluu maksaa se ku heidän lapsi tulee kuitenkin "töihin" häihin.
 16. Meille tulee sydämen sisään suurennettuna se Matti Remeksen Se oli sitte viimeinen kerta... kuva. Ei kans innostuttu mistään noista teksteistä ku osa on tylsiäja loput on niin härskejä et mummot olis saanu sydärin..
 17. Mä ostin murulle mopon. Sillä on ollu joskus isänsä vanha jupiter, jonka joku kaveri oli heti entisöinnin jälkeen ajanu rikki. Sitä mopon raatoa on käyty katsoon monta kertaa ja nyt löysin sille samanlaisen uuden... Mielenkiinnolla odotan kommenttia
 18. Meille tulee Tiimarin valmiisiin rasioihin partyliten tuoksutuikkivat. Lapsille, allergisille ja muille tuoksuja vierastaville laitoin sit karkkeja rasiaan, et ei ole pakko ottaa niitä kynttilöitä jos ei halua.
 19. Meille tulee tuoksu kynttilöitä. PartyLiten votiiveissa on osassa niin mieto tuoksu et ainakin suurin osa astmaatikoista ja allergisista kestää. Lisäksi ne tulee noutopöydän somisteeksi joka on eri huone ku missä ihmiset syö ja viettää aikaa. Eli kukaan ei ole kauaa kynttilöiden lähellä.
 20. Mun kaaso on mua 5 vuotta nuorempi (pikkusisko) eli 21v. Mun omilla lapsilla on myös 5 vuotta ikä eroa, nyt jälkeen päin mietittynä ihan hyvä ikä ero, mut olisin halunnu omat lapset vähän lähemmäks samaa ikää.
 21. meillä on ollu auringon kukat kasvihuoneessa kasvamassa jo keväällä ja toivottavasti onnistuvat.. Kehäkukat on sitte varalta et jos menis pieleen mun auringonkukka unelma. Ostin tiimarista niitä kortti pidikkeitä ja huomasin sit et partylitella on aivan mielettömän suloinen auringonkukka pari kynttiläsomiste joka sopii tosi hyvin niiden tiimarin kortti pidikkeiden kans. niissä on myös se leppäkerttu ja toisessa on aivan ihana perhonen. sit ostin tiimarista pieniä leppiksiä joita ajattelin laittaa paperinarusta tehtyihin auringon kukkiin. Kynttilöitä ajattelin laittaa myös vaikka häät on heinäkuun lopussa.
 22. Mä haluaisin tuon kans. Se on ehdottomasti kaunein mahdollinen kappale.
 23. Osaisko kukaan kertoo tosta now & foreverin sitetti vahasta et millasta se on.. ???