Au Ra

Aktiivijäsen
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About Au Ra

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  JKL
 1. Mitenkäs sormukset viereisissä sormissa? Vaikuttaako titaani jotenkin niihinkin?
 2. Mä ainakin suosittelisin kokeilemaan kerran jo aiemmin ku ihan ennen häitä. Ehkä noin viikko vois olla hyvä aika.. Riippuu karvojen kasvun nopeudesta..
 3. Vilmawoman: miten olet tehnyt vieraskirjan? se näyttää todella hienolta ja siististi tehdyltä!
 4. Voisi kyllä hyvinkin veikata että ravintoloilla, pitopalveluilla tms tms kyllä löytyy noita laseja. ja kun kattelee peruslasien hintoja niin ei se kyl kovin paljoa ole. jos ei meinaa käyttää omia astioitaan tms niin ei varmaan ole ongelmaa. sitä paitsi ne on kyllä sen verran halpoja et ei senkään puolesta varmaan ole ongelma... (siksi niitä ravintoloissa käytetään niin paljon, siis esim kuumiin juomiin tms kun ne käy tosi moneen tarkoitukseen)
 5. Kaavoja tarvitsee vaan "pidentää". Eli yksi kappale on alusta ja lopusta saman levyinen kuin kaavassa mutta piteämpänä. Tarkoitat varmaan sellaisia lift uppeja missä kangasta on tavallaan nostettu ja siinä on ommeltuna esim iso helmi. Mielestäni vastaavia on aika paljon valmispuvuissa tehty organzasta eli en uskoisi olevan ongelma. Totta kai sellaisen yhden lift up -hässäkän tekemiseen vaikuttaa. Helpompi on varmaan tehdä sellaisia suht pieniä. Mut en kyllä katsoisi olevan ongelmakaan. Kannattaa kangaskaupassa (jos sallivat) vähän mallentaa sitä organzalla ja katsella ehkä valmiita kuviakin..
 6. Mites olis viinilasit? Tarjoillessani mä olen ainakin tehnyt (kuten neuvottu) joitain kuumia drinksuja viinilaseihin. Eikä pala kädet ku voi ottaa kiinni jalasta.. :
 7. Mä kyllä ottaisin joko yhteyttä uudelleen ja jos siihenkään ei ala kuulua vastausta, ottaisin yhteyttä toiseen firmaan. Itse en saanut ko paikasta palvelua ollenkaan ja muistaakseni kun soitin niin palvelu on aivan surkeaa. Itse en varmasti aio käyttää ton yrityksen palveluja ollenkaan. Mieluummin sitä käyttää palveluja firmasta josta saa hyvää palvelua, jää hyvä mieli ja otetaan vielä tosissaankin..
 8. mulla oli tossa ommeltuna puuvillavuoriin ja saumavaroihin ommeltuun kujaan laitettu rigilenet et kyl ne oli siellä.. tässä kuva toisesta paljon huolellisemmin tehdystä vyötärökorsetista. kangas morsiussatiinia, tässä ei ole vuorta eikä takana nyörityksen kanssa tukikangastakaan. paitsi takana nyörityksen takana olevassa läpyskässä. kahdet luut nyörityksen molemmin puolin sirkkoja eli noita metallirinkuloita.. joten kangas vaikuttaa paljon.. *muoks. kirotun kirotusvirheet
 9. Elikkäs vihdoin olis kuvaa tarjolla tuosta nyörityksestä joka on tehty satiininauhoilla. Kannattaa huomioida että kuvan korsettitopin kangas on todella ohutta satiinia eli jos tekee yläosan kunnon morsiussatiinista vuorikankaalla ja hyvillä luilla, tulos on HUOMATTAVASTI kauniimpi. *muoks. kuva esille
 10. Vaikuttaa tosi hyvälle!! Noi pienet hihat ja off-shoulders-leikkaus varmaan näyttävät tosi hyvältä. Ja yksiosainen eikä vaakasaumoja ja kivoja pitsiyksityiskohtia. Mä olen varma et siitä tulee hyvä ja näyttää hyvältä päälläsi!! Laitahan tietoja edistymisestä ja kuvia sit kun alatte ompelemaan!!
 11. Monella varmaan on nyörit takana joten puvun napakkuutta voi säätää. Itsellä puku ja sen ompelu vielä harkinnassa mutta mä en ompelis pukua kokonaan valmiiksi vaan jättäisin jonkin sauman niin että voin esim viikkoa ennen häitä tarkistaa mitat. Tietyissä mitoissa pysyminen ei ole helppoa enkä lähtis pilaamaan pukua sillä et sauma pitää aukoa..
 12. Mulla ainakin mun erittäin herkkä iho kestää oikein hyvin sokerointia. Kun suurin osa apteekin reseptirasvoistakaan ei käy niin mielestäni on aika hyvin että ihoni kestää sokerointia (aineita sekä muutenkin). Esim ajelu tekee paljon pahempaa säärilleni kuin sokerointi. Ja sen voimakkaampia lääkkeitä ei voi atopiaankaan käyttä ku mitä mulla on ollu, joten mielestäni aika hyvin jos ei iho juurikaan rasitu sokerista..
 13. Mä ainakin olen käsittänyt että ainoastaan menetelmät, joissa karvat kiskotaan juurineen, vaikuttaa karvojen laatuun. Eli ajelu ei ohenna karvoja millään lailla. Jotkut sanovat sen jopa paksuntavan tms mut tiedä siitä. Juuri epilointi, vahaus ja sokerointi on hyviä keinoja tuohon.. Mä tykkään et iho on sileä. Ja kun ne karvat kasvaa takaisin niin ei se "sänki" ole niin kamalaa.. Mulla ainakaan kun on suhteellisen ohuet karvat..