Jump to content
Naimisiin.info

Sonarcticis

Rouva
  • Viestit

    42
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Sonarcticis's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Sonarcticis

    Hääkuvat kansioon!

    ^ Ei oo tullu perille... Tänään ei oo vissiin nuo yv:t toimineet
  2. Sonarcticis

    Hääkuvat kansioon!

    ^ Fusi : Ihan uteliaisuudesta (vaikka menee vähän ohi aiheen), paljonko teidän valokuvaukset kaikkineen maksoi? Tuollainen valmis kansio ois ollu niin ihana...
  3. Sonarcticis

    Opiksi muille

    Joo, suosittelen myös sitä, että huonevaraus hääparille kannattaa tehdä ainakin kahdeksi yöksi niin saa levähtää kunnolla. Ja kannattaa myös kaivella jostain oveen se "älä häiritse" -lappu, ettei aamu yhdeksältä seiso siivooja keskellä hääsviittiänne... Ois ne voineet respasta kyllä vähän varoittaa, tää ei tullu mieleenkään kaiken muun muistamisen ohessa. Emme löytäneet tuota älä häiritse -kylttiä huoneesta myöhemminkään. Olisi kai pitänyt jaksaa kysyä respasta.
  4. Sonarcticis

    Hääkuvat kansioon!

    Herätelläämpä tätä ketjua henkiin. Naimisissa kohta 10 kk - osa kuvista tilattuna, albumista ei tietoakaan ja lisää kuvia pitäisi tilata. Odotellen suurta inspiraatiota... Tarkoitus olisi tunkea hääalbumiin myös muita juttuja kuin kuvia, esim. kortteja, puheita yms. Sen albumin vaan pitäis olla sitten tosi iso tai hommata useampi. Mites muilla rouvilla menee hääkuvien kanssa?
  5. Sonarcticis

    Opiksi muille

    Olimme järjestäneet vieraskirjaa varten kokonaisen pöydän, kyniä, tuolit yms. MUTTA vieraita olisi näköjään kannattanut ohjeistaa siitä, mitä toivoimme heidän kirjoittavan kirjaan. Kun pari vierasta oli käynyt merkkaamassa nimmarinsa kirjaan, niin sen jälkeen kaikki muutkin olivat vain nätisti kirjanneet nimensä sivulle! Tulos: Yksi sivu täynnä vieraiden allekirjoituksia. Ja niitä sivujahan olis ollu vaikka kuinka paljon... Odotus etukäteen: Kommentteja, terveisiä, vaikka tarinoitakin, hassuja juttuja yms. hääpäivästä ja muistoista meidän kanssa Eli suosittelen laittamaan pienen "ohjelapun" pöydän viereen siitä mitä vieraskirjaan toivotaan. Ja ei asiasta kuuluttaminenkaan varmaan ois pahitteeksi. Ellei sitten halua vain kaikkien nimmareita (joista ei saa ees selvää) yhdelle sivulle Miten teillä muilla on onnistunut vieraskirja -kuvio häissä?
  6. Sonarcticis

    Kajaani

    Huhhuh, sympatiat sulle jennimk1! Jos ei onnistu, saattaisin minä kans löytää jostain yhen puhelinnumeron josta vois kysyä. Voi että, toivottavasti asia järjestyy pian!
  7. Jep - Unique bra toimii hyvin myös hääpuvun alla Kertokaapa miten kauan Unique bra'nne ovat kestäneet? Kuinka pitkäikäiset ne on? : Mua kans kiinnostaa noi teippijutut. Miten ne toimii? Onks se leveetä teippiä? Kuvia? ;D Tää ei oo mitenkään arvostelevaan sävyyn, mutta jotenki vaan ajatus siitä, että elämäni upeimman puvun alla ois teipatut tissit kuulostaa vähän vähemmän hehkeältä... No, en tiedä onko irtosilikonitissit sen romanttisemmat... Eiköhän tässä pääosassa ole nyt käytännöllisyys ja toimivuus.
  8. Kertokaa minkä verran käytitte rahaa karkkibuffetin toteuttamiseen / minkä verran aiotte käyttää? Idea kuulostaa tosi makoisalta, mutta vähän mietityttää tuo kustannus puoli...?
  9. Jeps, nyt hankin moiset itselleni. Kotona testailtuani olen ollut erittäin positiivisesti yllättynyt Nää toimii!!! Mun logiikka ei kertakaikkiaan niellyt tätä UniqueBra-juttua ennen kuin itse näin omin silmin. Eiköhän ne siis toimi tiukan hääpuvunkin alla
  10. Sonarcticis

    Kajaani

    Kampaus varattu Mialta Ja meikki siitä läheltä naapurista, oisko ollu Mona?? Muoks. noup, se olikin Marjo
  11. Samaa pohdin minäkin. Kävin tänään sovittelemassa Unique-bran eri versioita kaupassa. Aikooko joku laittaa sellaisen korsettiyläosan alle? Tai onko jollain kokemuksia miten toimi? En ole koskaan kyseisenlaisia rintsikoita käyttänyt, vähän epäilyttää. Periaatteessa vois kai olla ilman mitään, puvun korsettiyläosa on tosi tukeva. Eli kertokaa kokemuksia Unique bra -rintsikoista
  12. Sonarcticis

    Kajaani

    Meilläkin juhlat Kajaanissa ensi keväänä Muakin mietityttää mistä häämeikki ja -kampaus kannattais varata...
  13. Pesetin juuri Helsingissä Arabian Wash-in pesulassa iltapuvun, jota käytin kaasona tänä kesänä. Hinta-arvioksi ilmoitettiin 36 euroa kun mekon jätin, olihan puku yksinkertainen. Hakiessa hinta oli kuitenkin 50 euroa, yläosan kirjailujen takia... Erotus ei tässä ollut ihan älytön (mutta opiskelijana petyin ja valitin asiasta >), mutta entä hääpuvun kanssa? Myyjä kertoi, että joku nuori mies oli juuri tullut hakemaan mattoaan, jonka pesun hinnaksi oli arvioitu liikkeessä 30-40 euroa, mutta hakiessa hintaa olikin 80-90 euroa. Tuotteet kun lähetetään muualle pestäväksi, niin myyjä ei voinut ottaa vastuuta siitä mikä on lopullinen lasku.... Ja valitteli hintataulukon epäselvyyttä.... Sinne en siis ainakaan vie hääpukuani pesetettäväksi. Haluan tietää pesulalaskun hinnan etukäteen. Onko se yleensä mahdollista?
×
×
  • Create New...