soi-la

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About soi-la

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille tulee kanteen "logo" nimikirjaimistamme, kun sen avaa, tulee esiin laulun sanat: "Kauan katsoin sinua syvälle silmiin kauan katsoin, katsoin ja ajattelin kenties kerran vihille käydä saamme kenties kerran olet rinnallain… - Heikki Aaltoila -" Ja kun sen avaa, niin hyvin pelkistetty kutsuteksti: "Olette lämpimästi tervetulleita häihimme! Meidät vihitään X kirkossa sunnuntaina x.x.2006 klo 14.00 hääjuhlalla jatkamme X paikassa. oma nimi & sulhon nimi" Tarkempi info ilmoittautumisesta yms erillisessä juhlainfolapussa.
 2. Meillekään ei tule istumajärjestystä, samasta syystä kuin aloittajalle, eli ei koeta sitä tarpeelliseksi, vaan liian viralliseksi. Toki samaa ei-niin-virallista -linjaa noudatetaan toki sitten tarjoilun, ohjelman yms suhteen myös. Hassua olis musta, jos ei olisi istumajärjestystä, mutta ruoka tarjoiltaisiin pöytiin. : Laitetaan sitten sen verran enemmän istumapaikkoja, että Tylli-tätikin mahtuu minne tahtoo. ;D Itseasiassa laitetaan varmaan istumapaikkoja vähän reilu vieraiden määrän verran sisälle, ja melkein saman verran penkkejä yms pihalle. Istukoot sitten missä lystäävät (jos sataa, niin ei varmaan paljon tarvi arvailla... : mutta ei silloin kyllä sada. ei. )
 3. Häät on elokuussa ja hääpuku on olkaimeton. Miten ihmeessä vältyn koko kesän rusketusraidoilta?! Ei halterneck-mallisia toppeja eikä uikkareita, ei narutoppeja, ei t-paitoja...??? Pelkkiä tuubitoppeja koko kesä päällä vai? Niin varmaan. Onko parempia ideoita?
 4. koran: miten olisi jotkut yksinkertaiset, kapeaolkaimiset alaspäin hieman levenevät mekot. Jotain nättiä vaaleaa väriä. Vaikka leikkaus empire-linjassa jos tykkää. Se olisi neutraali mutta kaunis malli, ei mielestäni liian aikuismainen lapsella, mutta ei taas kovin lapsellinenkaan, voisihan sen mallinen olla vaikka morsiamella yhtä hyvin. Jos mekon koristelee vaikka parilla silkkiruusulla, ei se ole ollenkaan tylsä. Semmoinen ehdotus itselleni tuli ensimmäisenä mieleen.
 5. Meidän hääpäivä muuttu, samaten juhlapaikka. Nyt siis odotellaan elokuuta ja vihkimistä sekä juhlia Härmässä.
 6. Tähän luotan itseasiassa omalla kohdallani sen verran, että en käytännössä tule edes miettimään mitään kostoja. Teoriassa kuitenkin jos he katsovat asiakseen nolata minut, niin...
 7. Minä olen myös sitä mieltä, että nolaaminen on asiatonta - niin häissä kuin polttareissakin! Eli jos polttarit on toimineet nolausperiaatteella, niin kosto olkoon suloinen!! ;D Jos taas polttareissa on myös itse juhlakalulla ollut hyvä mieli ja mukavaa, niin tuskin tekee mielikään kostaa, päin vastoin, kiittää kauniisti! Sitä saa mitä tilaa.
 8. Ei meillekään leikkejä tule. Tuo alkumalja/huiskutusversio kuulosti kyllä hyvältä! Mutta tuskin nakellaan kimppuja tai sukkanauhojakaan, ja ainakaan mua (tai muitakaan) ei ryöstetä, puhumattakaan oikein "leikeistä". Ei ei ei. Eiköhän sitä viihdytä muutenkin. Häistä tulee melko isot, mukana on varmasti väkeä, joiden kanssa itse kukin voi viettää mukavaa iltaa ihan vapaamuotoisesti.
 9. Mukana ollaan... Yli vuosi vielä suunnittelua ja tarkka päiväkin salaisuutena pidetty, mutta syrämen pohojasta orotan!
 10. Wanhaan karkunmäkeenkö tosiaan saa viedä juomisia?? Entäs onko väellä kokemuksia Nurmossa sijaitsevasta Lankarin "leirikeskuksesta" tms.? Olin siellä rippijuhlissa viikonloppuna, ja tykästyin paikkaan. Kuinka on toiminut hääpaikkana, ja kuinkas siellä on sallivuus alkoholin ja tanssin kanssa?