Jump to content
Naimisiin.info

Pikkuperhonen

Rouva
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Pikkuperhonen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onko kellään Lahtisen 1560 -sormusta? Siinä on tynnyri-istutettu keskuskivi ja reunoilla pienempiä kiviä. Niiden lukumäärää en muista ja kun niistä ei ole niitä kuviakaan saatavilla. Kivien yhteispaino oli kuitenkin ainakin siinä sovittamassani versiossa 0.10 ja hintaa Timanttisilla 385e. Olisiko kellään kuvaa tuosta sormuksesta? Haaveilen kyseisestä mallista kovasti..
  2. Osaako kukaan sanoa Tillanderin 033 -mallin hintaa? Kuvaa ei ole nettisivuilla, mutta ilmeisesti uusimmassa esitteessä sen on sivulla 19. Sormuksessa on nelönmuotoinen keskikivi, jota ilmeisesti saa eri värisenä, ja sen molemmilla puolilla kolme pienempää timanttia.
  3. Hei! Mitähän tuollainen vihkimisen kuvaaminen kirkossa maksaa?
  4. Pikkuperhonen

    Kuultopaperi

    Hei! Meillä muutama ensimmäinen onnistui hyvin, mutta sen jälkeen tekstin ulkopuolelle alkoi tulla mustia läiskiä. Sitten muutimme ohjauspaneelista ja siellä tulostimen asetuksista paperin laaduksi kalvon, jonka jälkeen tulostaminen onnistui sotkematta. Ilmeisesti tulostin käytti silloin vähemmän mustetta kuin normaalisti. Kannattaa silti antaa tekstin kuivua kunnolla ennen kuin menee hipelöimään sitä!
  5. Heips! Mitä mieltä olette ammattikuvaajan ottamisesta pelkästään kirkkoon? Ajattelin, että sukulaisten ja muiden on siellä vaikeampi saada onnistuneita kuvia, emmekä halua, että he lähtevät haahuilemaan penkeistään sen takia. Juhlaan emme ole ottamassa "oikeaa" kuvaajaa. Onko kenelläkään kokemuksia?
×
×
  • Create New...