vannehame

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

  Never

About vannehame

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä meni 26,5 litraa kirkasta viinaa. Síihen lisäksi kunnon booliainekset (kahta eri makua): viinit,lantringit,makeutusaineet. Lisäksi ostimme jotain 100 tölkkiä olutta. Vieraita oli 90, joista lapsia noin 15. Niin ja tietty kuoharia meni useampi pullo. Porukka oli yöllä ottanut omat pullot (isot), joista joivat pullon suusta...
 2. Hei Pumpuli Seelari on aika kiva paikka, jossa voi pitää pienemmätkin häät. Seelari sijaitsee aika lähellä Tuiraa, joten luulis et kaikki vieraat tulis mielellään sinne.
 3. Meillä meni rahaa jotain päälle 8000 euroa. Tämä summa sisältää myös sormuksen ja häämatkan. Sulhasen kanssa ei harmita yhtään, että tuhlasimme rahaa noin paljon. Päivästä tuli ikimuistoinen, jota muistelemme hymyssäsuin. Vieraat viihtyivät ja kaikki meni yli odotusten. Sormuskin on juuri sellainen, että kerra elämässä....
 4. Meillä oli 12 kysymystä. Enempää en suosittele, koska leikki kestää sitten älyttömän kauan. Meillä sanottiin oikea vastaus heti kysymysten jälkeen. Eli joukkueet nostivat lapun (jossa oli joko a,b tai c) ja kaaso laski oikeat pisteet. Tämän jälkeen kerrottiin oikea vastaus. Jos ne kertoo lopussa, ni kysymyksiä ei vältsyy muista tai sitten tulee älyttömästi kertausta. Kannattaa laatia kysymykset niin, että ne vähän kertookin jotain. Esim. Morsian on harrastanut nuoruudessa yleisurheilua. Mikä oli hänen suosikkilajinsa? A. Pituushyppy B. Kuulantyöntö C. 100 metrin juoksu. Oli huono esimerkki, mut en nyt parempaakaan keksiny.
 5. Meillä oli just häät ja siellä visailu hääparista vieraille. Tarkoituksena oli, että vieraat tutustuisivat meihin ja tietäisivät historiasta, mitä työtä tehdään ja opiskellaan ym. Seremoniamestari luki kysymykset, joihin oli a,b,c vaihtoehdot. Kaaso ja bm jakoi abc laput pöytiin (pöydät oli jaettu joukkueisiin eli pitkä pöytä puoliksi). Lappu nostettiin ylös ja morsiuspari kertoi oikean vastauksen. Kaaso ja bm pitivät lukua joukkueiden vastauksista. Kisa oli hyvin tiukka ja kaikki pitivät siitä, koska oli mielenkiintoinen (ainakin kommenttien perusteella). Voittaja joukkue sai jokainen vaalensiniset tekokukat. Työjuttuja kysyttiin tyyliin: Mikä on sulhasen titteli siinä firmassa? Eli kaikki kaveritkaan ei välttämättä tiennyt niin tarkkaan kaikkia vastauksia.
 6. Annoin miehelleni huomenlahjaksi boduaarikuvat. Teimme siskoni kanssa kuvausstudion, johon laitoimme valkoista ja vaaleansinistä organzaa. Sitten siskoni otti kauniita kuvia häihin ostetussa korsetissani. Mies tykkäsi kovasti. Mieheltä sain ihanan kaulakorun.
 7. Mulla oli kans pitkä ja näyttävä laahus. Se oli aivan ihana. Pidin sitä ylhäällä renksuista vain häähitaan ajan ja paikoissa, joissa oli hankala kävellä laahus alhaalla. Oli niin juhlallinen olo, kun laahus tuli pitkänä perässä. Laahus on jonkin verran likainen, mut tänään saan puvun pesulasta. Niinkuin on jo kirjoitettu, ne tahrat jotka jää, ovat vain muistoja mahtavasta päivästä prinsessana. Pukua en aio ikinä myydä pois.
 8. Vastaus: ei ollut turhaa hössöttää Jätin turhat hössötykset pois esim. hääkarkit ja keskityin vain olennaisiin asioihin, jotka tekevät tunnelman häissä. Kannattaa suunnitella kaikki hyvin etukäteen.
 9. Hei Tähän kaipaan lisää ehdotuksia!!! Eli haluan yllättää kaason ja bestmanin pahemman kerran. :
 10. Hei Meillä on juhlat parin viikon päästä Oulunsalon Peuhussa. Peuhun omiastaa OYS. Yläkertaan mahtuu samaan tilaan noin 120 henkeä ja se on tosi kiva paikka muutenkin. Ei mikään kolkko paikka. Suosittelen!! Viikonloppu pe-su maksaa 500 euroa. Tietty ensisijaisena sitä vuokrataan OYS:n työntekijöille.