Mary33

Rouva
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mary33 kaikki viestit

  1. -
  2. Meidän häitä en olisi voinut kuvitellakaan ilman yhteislauluja! Sitä paitsi kaikissa häissä, joissa olen ollut on laulettu yhdessä. Tietysti jos tietää lähipiirinsä olevan yhteislauluihin huonosti lämpeneviä niin ei sitä pakollakaan kannata ohjelmaan mahduttaa.
  3. -
  4. Itse olin kerran häissä, joissa kirkko ja juhlapaikka olivat ehkä 300 metrin päässä toisistaan. Hääpari kulki matkan siten, että sulhanen polki tavallista mummopyörää, jonka taakse oli kiinnitetty maitokärryt, joissa morsian istui. Oli mielestäni tosi hyvä idea, varsinkin kun kyseessä oli todellinen maalaiskylä. Suurin osa hääväestä käveli mukana. Eräs toinen pari meni myös polkupyörällä - sulhanen ajoi ja morsian istui tavaratelineellä sivuittain. Hyvin toimi sekin.
  5. -
  6. -
  7. -
  8. Riippuu ilmeisesti tosi paljon menusta, koska myös meillä olisi Wennberg tullut reilusti kalliimmaksi kuin Wanha Wasa Catering, joka tarjoilun sitten hoiti. Kannattaa ehdottomasti vertailla ja pyytää ne tarjoukset.
  9. Meillä ei ollut kaasoja eikä bestmaneja ja mainiosti selvittiin. Häät olivat isot, mutta itse järjestimme lähes kaiken. Jotenkin ei vaan keksitty tekemistä sellaisille. Ylimääräisiä askarteluita ei tehty, kimppua pidin kirkossa koko ajan (eikä millään tavalla hankalaa) jne. Joitakin tehtäviä sitten vaan jaettiin sisaruksille, vanhemmille ja kavereille - ketään ei erikseen nimetty. Eikä muuten ole tarvinnut jälkeenpäin kuunnella kenenkään valituksia siitä, että oli jollain liikaa tekemistä...
  10. Häät on nyt pidetty ja hyvät muistot jäi. Kampaus tehtiin Studioksessa, kuvaus Paschinsky, kirkkokuvat Airaksinen, kukat Anemone, pitopalvelu Wanha Wasa Catering. Kuvia ei olla vielä haettu, muuten voin sanoa, että hienosti sujui kaikki. Ainoastaan mun kimpusta ei tullut sellainen kuin olin toivonut. Kuvankin vein, mutta silti oli floristi pistänyt mielikuvituksensa liikkeelle eikä ollut itku kaukana kun näin kimpun kampaajalta tullessani (äiti haki kukat). Kampaaja osasi asiansa ja olin tyytyväinen. Pitopalvelun ruoka oli todella hyvää ja sitä jäi reilusti yli. Meillä oli omat tutut tarjoilijat joten en osaa sanoa miten olisi toiminut jos olisi ollut tarjoilu pitopalvelun puolesta. Muutenkin joustava ja ystävällinen pitopalvelu, kaikki tuntui käyvän heille. Suosittelen lämpimästi! Ja kaiken lisäksi ylivoimaisesti halvin pitopalvelu niistä joilta tarjoukset pyysin. Pappina Vaasan kirkossa Saharinen - lämpimät suositteluni myös. Kirkon vahtimestari Rolf oli aivan päivän pelastus, hoiti homman 10+!!
  11. Mua vähän ihmetyttää tällainen keskustelu! Me kun ollaan aina oltu sitä mieltä, että lapset kuuluu ehdottomasti kaikenlaiseen elämänmenoon mukaan, arkeen ja juhlaan - myös häihin. Meidän häissä lapsia oli lähes 30 eikä mitään suurempia ongelmia. Erillistä ohjelmaa tai tekemistä ei lapsille järjestetty ja mainiosti viihtyivät silti. Ketään ei lasten melu ja juoksentelu haitannut ja tunnelma oli muutenkin rento. Sisarustemme ja joidenkin ystäviemmekin lapset ovat meille läheisiä eikä olisi tullut mieleenkään olla kutsumatta myös heitä. Ja eipähän tarvinnut kenenkään loukkaantua kutsumatta jättämisestä...
  12. Valokuvaukseen kannattaa satsata... Ja tarkkaan miettiä etukäteen mistä haluatte kuvia. Meillä jäi ottamatta joitain virallisia kuvia eikä esim. tarjoilupöydistä ei ole kunnon kuvia. Morsiuskimppu oli järkytys, se oli aivan jotain muuta kuin olin tilannut... Ennen alttarille lähtöä muistutus sulhaselle, että se käsi pitää olla koukussa eikä roikottaa suorana! Kuvista vaan jälkeenpäin huomattiin. Videokuvaajalle selvitys myös mitä haluatte - me saatiin video, jossa kirkko-osuus oli ihan pätkittynä, vaikka oltais haluttu se puolituntinen täysin tauotta. Muuten kaikin puolin ihana ja onnistunut päivä!
  13. Tosi huonosti löytyy matalakorkoisia kenkiä. Tavallisista kenkäkaupoista en löytänyt yksiäkään (lähempänä kesää saattaa jo ruveta löytymäänkin). Morsiuspukuliikkeistä ainakin mulla oli saldona ainoastaan nuo Rainbow clubin Gaby-kengät ja sitten yhdet toiset sen valmistajan, jotka lopulta ostin alennusmyynnistä (viimeiset kappaleet Morsmaikusta). Liikkeissä sanoivat kyllä, että ensi vuoden mallistossa tulee olemaan vähän enemmän valikoimaa matalia etsiville, mutta ajoissa kyllä kannattaa olla liikkeellä!
  14. Talvellapa hyvinkin -meillä häät 3.3.2007 Vaasan kirkossa. Ja nyt vasta löysin tämän vaasalaisten oman foorumin!
  15. Itse olin aina ajatellut, että kesällä tietenkin pitäisin mahdolliset hääni sitten joskus, mutta toisin kävi. Ei maltettu odottaa kesään asti ja kun kalenteriakin alettiin tutkia niin maaliskuuhun päädyttiin. Ja mitä enemmän ollaan asiaa mietitty sitä paremmalta ajankohdalta se tuntuu. Ihmisillä on paremmin aikaa talvella, hääjärjestelyt on helpompi toteuttaa vaikka lyhyelläkin varausajalla. Ja se tunnelma... Pukukin on oikea lumikuningattaren unelma!