Jump to content
Naimisiin.info

ninita

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ninita kaikki viestit

  1. Ajattelin juuri samaa Kuakan kanssa... miten olisi jos jarjestaisitta heti USAssa eka kerralla jonkinlaisen tilaisuuden, vaikka pienenkin? Ei tarvisis sitten erikseen alkaa jarkkaan jotain ekstraa. Vai onko sitten kaytannonasioista johtuen mahdoton asia?! Mulle itselle yhdet haat olisi riittanyt englannissa, mutta koska olen ensimmainen lapsen lapsi menossa naimisiin, tapahtuma on isovanhemmille sen verran spesiaali, etta jarjestetaan sen takia pieni tilaisuus kotona.
  2. Olen tässä lueskellut näitä aiheita monikulttuurisista häistä, koska olen itse menossa naimisiin Englantilaisen kanssa nyt kesällä, ja häät pidetään pohjois-Englannissa. Sillä moni minun sukulaisista ei tietenkään pääse tulemaan itse tapahtumaan, aiomme järjestää pienimuotoisen avioliiton siunaustilaisuuden myos minun koti kirkossa, ja jatkot ihan vanhempien talossa, puutarha juhlien puitteissa. Ihan mielenkiinnolla halusin kysellä onko muilla kansainvälisillä pareilla aikeissa juhlia häitä tuplasti vai riitääko kerta?
  3. Minulla on 4 kaasoa!! Eli aika monta verrattuna muihin :.... Yksi on sisar ja 3 muuta erittain hyvaa kaveria, joista en voinut valita vain sita yhta ainutta. Minulle on aina ollut luonnollista ihan teinista lahtien, et sit ku naimisiin mennaan niin tama porukka on kaasoina ;D Sulhasella on myos 4 "usheria", joten nama menee hienosti "parettain"...
×
×
  • Create New...