Jump to content
Naimisiin.info

Amie

Aktiivijäsen
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vantaa

Amie's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Häät lähestyy, alkaa jo jännittää... Yritin juuri varata Pyhän Laurin kirkkoon vihkiharjoitusaikaa, ajan pitäisi sopia papille, meille, mun isälle, kaasolle ja bestmanille... Ei löytynyt sopivaa, joten tyydymme harjoittelemaan kotikirkossa.
  2. Amie

    Kreikan Parga

    Täälläkin pohditaan häämatkaa Pargaan 12.9., vielä näyttäis olevan tilaa esim. Valtos Beach hotelliin. Se vaikuttaa tällä hetkellä parhaalta. Ainakaan yhtään pidemmälle en halua lähteä. Helmikuussa olimme Thaimaassa, se oli vähän liikaa lentopelkoiselle...
  3. Onkos nykyään jo ilman avioehtoakin niin, että perittyä omaisuutta ei avioeron sattuessa jaeta? Tuttavani kertoi, että näin olisi. Entä jos avioehtoon rajataan ennen avioliittoa hankittu omaisuus? Miten se määritellään? Auto, asunto ja siitä myöhemmin saatava omaisuus, raha? Pitääkö ne kirjata johonkin ylös? T.blondi-Amie
  4. Meillä mies on sanonut bestmanille, että vanhatkin kaverit ovat tervetulleita jos haluavat. Heitä ei kuitenkaan ole kutsuttu häihin... Mielestäni on vähän epäkorrektia... Mitä mieltä?
  5. Amie

    Häävalssien sanoja

    Löytyisikö sanoja (ja / tai nuotteja) Souvareitten Nina valssiin? Olen kuullut ko. valssin kerran ja sopisi mielestäni tosi hyvin toiseksi valssiksi...
  6. Kyllä minullakin on tarkoitus pitää huntua koko ajan... Toivottavasti onnistuu, huntuni on pitkä, lähes maahan asti ulottuva.
  7. Minullekin sanottiin, että varaus pitää vahvistaa huhtikuun loppuun mennessä.
  8. Amie

    Vantaa

    Tuomarinkylän ravintolahan on lähes Vantaalla... Oletko kysynyt sieltä? http://www.tuomarinkylankartanoravintola.com/etusivu.htm
  9. Amie

    Sulhasten suusta

    Meillä keskusteltiin papin tapaamisesta, sanoin sulhaselle, että yrittää sitten miettiä vastauksia jos pappi vaikka kyselee minusta tms. Sulhanen sanoi, että eihän hän rupea tuollaisiin vastailemaan... Että olisko papilla sellaista yleispätevää puhetta niin ei tarttis ihmeempia hänen kanssaan haastella! Lisäksi rakkaani sanoi, että hän ei tosiaankaan tiedä esim. mikä minussa on parasta yms...
  10. Cinnie, varasimme Valokuvaamo Laurin, olen kuullut positiivisia kommentteja hänen kuvistaan.
  11. Me varasimme kuvaajan ottamaan hääkuvat ennen vihkimistä ja kirkkokuvat vajaa vuosi ennen h-hetkeä. Kuvaaja kiitteli sitä, että olemme ajoissa liikkeellä. Varaus kannatti tehdä ajoissa, sillä kyseinen kuvaamo on aivan kirkon vieressä, joten muitakin halukkaita varmasti on.
  12. Amie

    Hääkakku

    Meille on tulossa valkosuklaalla kuorrutettu vadelmakakku, koristeena valkoisia marsipaaniruusuja. Minäkään en halunnut perinteistä kermakakkua mansikoista tai vadelmista.
  13. Marmalade, kuinka paljon teillä oli vieraita tuolle alkoholimäärälle? Kuulostaa aika hyvin meille sopivalta paketilta, ehkä olutta ja siideriä hiukan enemmän.
  14. Amie

    Vantaa

    Kokki-tarjoilija kuuluu ainakin yli sadan hengen tilauksissa hintaan. Tarjoilijat ovat 25€ / tunti, noin 150:n hengen tilaisuuksissa tarvitaan neljä tarjoilijaa.
  15. Amie

    Vantaa

    Hei Cinnie, kyllä hääkakku kuuluun menun hintaan, iltapala on sitten erikseen. Valitsemamme menu maksaa 25€ / hlö ja iltapala 4€ / hlö. Hääjuhla alkaa vasta noin klo 17.00, joten emme ottaneet kuin "perusalkupalat", sillä selittynee edullinen hinta. Tarjoilijoista tosin tulee aika paljon kustannuksia.
×
×
  • Create New...