Jump to content
Naimisiin.info

Riikka.nen

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Riikka.nen

  • Syntymäpäivä 10/29/1984

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Varkaus

Riikka.nen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Et voi olla tosissas!!! Noiden kahden kanssa kamppailtiin mekin ja päädyttiin Maijan ja Jannen häävalssiin Toisena valssina on sit toi Yölinnun
  2. Tässä mun vihkisormus. Silvan malliston numero 275 muokattuna, eli reunat valkokultaiset ja keskeltä keltakultainen(värit näkyy kuvassa huonosti). Muoks, ja hintaa siis alennuksen jälkeen 400€.
  3. Mulle tilattiin toissapäivänä Silvanin malli no.275 vihkiksi pienillä muutoksilla. Eli siis reunat tulee valkokultaa ja keskiosa keltakultaa. Käytössä varmasti kätevä, mä en halunnut, että sormuksesta "törröttää" kiviä. Mun kihla on myös keltakultainen valkokultareunuksilla, joten hyvin sopii sormukset yhteen
  4. Heips!! Minä olen myös teettämässä pukuni, kaverini opiskelee vaatetusalaa ja hän tekee pukuni päättötyönään. Laittakaahan tännekkin kuvia teetetyistä tai tekeillä olevista puvuistanne, olis tosi kiva nähdä minkälaisia luomuksia olette saamassa!! ;D Mulla itsellä ei ole vielä edes sovituskuvia, mutta yritän laittaa niitä heti kun pääsen sovittelemaan pukuani Mun puku tehdään siis Sincerity 3030 mukaillen (kokonaan valkeana).
  5. Mä olenkin miettinyt tätä asiaa... Mun kihla on siis 15. Miksi vihkin pitäisi olla isompi kuin kihlan? Eikö s se sitten putoa sormesta??
  6. Moikka. Sen verran voisin kertoa kokemuksen syvällä rintaäänellä( ;D), että hääpuvun alle ei välttämättä tarvitse ollenkaan liivejä, ei edes isorintainen. Itse olen kokoa 70G ja minulle ei tule liivejä eikä korsettia pukuni alle. Olin nyt kesällä (2007) kaasona ja teetin sinne puvun itselleni (kaksiosainen puku korsetti-yläosalla) ja minulla ei ollut alla liivejä. Olo oli todella hyvä ja tuntui koko ajan tukevalta. :)Topissa on tietenkin oltava luut, jotta se on tarpeeksi tukeva Sama ompelija tekee minulle myös morsiuspuvun, joten pystyn hyvin luottamaan häneen.
  7. Minulla oli alunperin tarkoitus pyytää vain siskoani, mutta olin itse tänä kesänä kaasina ja huomasin, että tekemistä riittää tosi paljon. Pyysin sitten lisäksi vielä tulevan mieheni siskon ja hyvän ystäväni. Oma siskoni on kuitenkin ns "pääkaaso" joka tulee alttarille mukaan ym... Itselläni meinasi tulla kaason tehtävästä melkeimpä stressi, joten en halua kasata kenellekään hirveää taakkaa omiin häihini.
  8. Me aiotaan säästää puvuissa (hyvä kaveri ompelija, ei tarvii maksaa kuin kankaat), kukkia ei tule muita kuin kimppu ja vieheet. Ajateltiin tehdä itse kaikki koristeet. Muutenkin askarrellaan itse kaikki mahdollinen. Kengät ostetaan kesän alennusmyynnistä, samoin kuin kaikki muukin mitä löytyy. Molempien vanhemmat osallistuvat kustannuksiin, kai se on säästöä sekin. ;D
×
×
  • Create New...