Willie

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Willie

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pälkäne
 1. Miten olis Vesku Loirin "Sealed with a kiss"? Se on tosi hieno ja kaunis kappale, mukana perinteistä nauravan kulkurin naurua. Illan hämärtyessä ehdoton kappale olis Kirkan "Surun pyyhit silmistäni"!
 2. Meinasin jo sanoa, että älkää takertuko pikku seikkoihin, mutta taidan jättää sanomatta. ;D Nuo olivat vaan ehdotuksia.
 3. Lisää ehdotuksia: Police "Every breath you take" Kylie Minogue "I should be so lucky" HIM/Chris Isaak "Wicked game"
 4. Nautiskeltiin emännän kanssa toisistamme sängyssä myöhään iltapäivään saakka. Keiteltiin aamukahveet ja juotiin ne auringon paisteessa. Sitten menimme yhdessä suihkuun ja siitä takaisin sänkyyn. Se päivä menikin rattoisasti neljän seinän sisällä. Välillä kävimme toki syömässä. Itse asiassa tuollaisia nämä viikonloput ovat aina olleet koko yhteisen elämämme aikana.
 5. Meillä se ei ihan olisi toiminut. Emännän polttariporukka hääräsi jossain ravintolassa ja touhusivat tyttöjen juttuja (?), pikkulinnut lauloivat, että olivat saaneet intiimit strippiesitykset joltain miesporukalta tms. En olisi välttämättä halunnut olla katselemassa jonkun toisen äijän hikistä persettä, näin niitä kyllä ihan tarpeeksi omissa polttareissani. ;D Me äijät kaahailtiin ensin moottoriradalla vuokra-rata-autoilla, sitten saunottiin ja kaljoiteltiin porukalla rantasaunalla ja myöhemmin alkuyöstä lähdettiin katsomaan strippareita. Eli ihan perinteiset polttarit puolin ja toisin. 8) Ei kuulemma emäntäkään olisi halunnut olla tyttökavereidensa kanssa meikäläisen seurueen mukana.
 6. Meikäläisellä oli uutta: kengät vanhaa: kalsarit sinistä: väritatuoinnissani oli sinistä, muuta sinistä ei ollut Emännällä oli uutta: stringit vanhaa: kengät sinistä: silmät
 7. Todella upeita, rohkeita, pukuja! Mutta ei ehkä ihan perinteiseen hääjuhlaan soveltuvia.