ecureuil

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About ecureuil

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Knuutila on vallan upea paikka. Meidät vihittiin viime vuonna siellä paikan päällä, vanhassa holvikellarissa, ja juhlat oli siinä väentuvassa.
 2. Meillä ei ollut kylttejä kuin hääpaikan pihassa. Vieraille lähetettiin tarkat kartat etukäteen, joten tienvarsille ei tarvittu mitään. Juhlapaikalla (kartanoalue) taas oli useita rakennuksia, ja katsoimme selvimmäksi opastaa vieraat siellä kylttien avulla. Ne kerättiin bm:n toimesta jo samana iltana pois. Minuakin pistää raivostuttamaan nuo tienvarsien kuukausia vanhat kyltit. Etenkin, kun asumme erään pienen, mutta vihkikirkkona erittäin suositun kirkon lähellä, niin kesällä tuossa tienvarressa on oikein kokoelma niitä rivissä. Uusia laittavat eivät varmaan oikein uskalla vanhoja poistaa, ja itse parit eivät tunnu muistavan/saavan aikaiseksi, joten paikalliset asukkaat niitä sitten joutuvat siitä keräilemään ja roskiksiaan niillä täyttämään (kaikkia kun ei välttämättä edes voi polttaa) Eli sopikaa aina ehdottomasti siitä, kuka kerää kyltit ja missä vaiheessa!
 3. Mun mielestäni aina hiukan mennään mauttoman puolelle, jos varsinaisessa kutsukortissa on tilinumero tai maininta jostain lahjalistoista. Juhlaohjesääntöön ne sopii ehkä paremmin, ja kaikkein fiksuinta olisi, jos vaikka ilmoittautumisia vastaanottava henkilö vastaisi niistä. Itse olen ollut noita ilmoittautumisia vastaanottamassa kaason roolissa, ja vaikka kutsussa ei asiasta mitään mainittu, niin ihmiset osasivat kysyä neuvoa minulta. Ja jos joku ei kysynyt, niin kysyin häneltä, että onko häälahja jo selvillä, vai tarvitsetteko vinkkejä. Näin homma hoituu tyylikkäimmin, eikä taatusti kenellekään tule mitään kerjäämis-fiiliksiä. Mutta tietysti ihmiset ja suvut ovat erilaisia...