Hunaja 76

Aktiivijäsen
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Hunaja 76

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pohjois - Pohjanmaa
 1. Meillä oli vihreä, valko ja kulta meininki häissä....Aaah niin ihana väriyhdistelmä! Kuvat ovat meidän omista häistä.
 2. Meidän häitä tanssitaan yhteisellä kotipaikkakunnalla ....Mutta nykyään asuinpaikkakuntamme on 500km päässä....Joten se on hiukan hankaloittanut hääjärjestelyjä, mutta loppujen lopux on mennyt ihan ok ;D
 3. Meillä on lähes 10 vuotta ollut yhteinen tili....Sieltä maksetaan asuntolaina, laskut, ruuat ja muut menot ja hyvin on minusta toiminut ;D ;D Plus sitten minulla on kyllä yksi oma tili, joka on minulla ollut koko ikäni...Enkä aio luopuakaan koskaan siitä. ;)
 4. Kihlassa ei oo kiviä ollenkaan Ja tulevassa vihkissä on sitten 5 x 0,08ct ;D
 5. Meille tulee iltapalaksi kaikki mitä jää yli pääruuasta ja lisäksi laitamme pikkulihapullia, karjalanpiirakoita + munavoita ;)
 6. Meillä on kanssa suorakaiteen muotoiset pöydät joissa istuu 8 henkeä...Ja me laitamme 2 menu-/ohjelmakorttia per/pöytä.
 7. Meillä ei harkita minun sukunimen ottamista, koska meillä tytötkin ovat isänsä nimellä varustettu, joten samaan minäkin päädyn.
 8. Minäkin pyrin pitämään aina kihlaani, samoin sitten myös vihkiäni, mutta on joitakin tilanteita, kun en kuitenkaan sormuksia pidä...Elikkäs siivotessa, rasvatessani käsiä + jalkoja, leipoessa, ihokarvoja poistaessa(esim.VEETILLÄ) sekä kasvonaamiota laittaessa.
 9. Minä tilasin meidän kahviservetit nimillä + päivämäärällä + kuvalla KULTAPAINOSTA. Olin erittäin tyytyväinen. Sieltä saa nimenomaan niitä ohuita servettejä. 100kpl:tta maksoi pk:neen 39,75€
 10. Meillä on kuvaus sekä studiossa että miljöössä. ;D Toivottavasti sää suosii meitä
 11. Siis tarkoitatko että KANNET olisivat sitä käsintehtyä paperia vai koko kirja?? Meillä nimittäin on sellainen jossa KANNET ovat käsintehtyä paperia....Ja ostin sen Kirjakaupasta.
 12. Minä kävin tilaamassa sormukseni huhtikuun lopulla ja saan sen kesäkuun alussa 2 viikkoa ennen häitä. ;D
 13. [smiley=vrolijk_26.gif]!! Olis kiva nähdä minkälaisia VIERASKIRJOJA muut naikkarit ovat väsänneet??
 14. Mulle mahtuis 16, mutta on mun mielestä liian napakka, joten mun kihla on 16,5 ja vihki tulee olemaan saman kokonen...Onpahan valmiiksi hiukan turpoamisen varaa.
 15. Meillä papin kanssa tapaaminen on 6.6. ja häät on 16.6. Eikä meillä ole kuin se yksi tapaaminen vihkikirkossa.