buam

Aktiivijäsen
 • Viestit

  15
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä buam

 • Taso
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Bestman ajaa meidän hääautoa, kyydissä ollaan me ja kaaso bestmanin lisäksi. Ja hääauton virkaa toimitta mein oma maasturi.
 2. Me kätellään vanhempien kanssa. Me on ajateltu se niin että me ensin, sitten mun vanhemmat ja sitten sulhasen äiti. Ajateltiin tuo siksi niin päin että kun vieraat kättelevät vanhempia, ehtii jokainen siinä odotellessa sanoa muutaman sanasen jos siltä tuntuu, ei jää sitten jono seisomaan (kait ;D ) Mutta jäi tai ei, niin me ajateltiin tää noin.
 3. Mä voin kertoa että mun polttareissa oli tuolta queen desireestä esittelijä ja oli todella kiva. Monen monta kertaa saatiin makeita nauruja ja muutenkin esittely oli hienostunut eikä mun mielestä kukaan ollut nolona. Mulla oli 4. päivä polttarit ja kivaa oli kaikin puolin tuossa esittelyssä. Meillä tuo "täti" tuli esittelyyn 9 aikaan illalla. Vinkkinä sitten kaikille, niin se täti anto morsmaikulle lahjan. ;D Niin siis nää oli oulussa.
 4. Mä olen ollut tuossa oulun karaoketaksissa, ja palvelu oli kyllä kehuttavaa! Muistaakseni ei maksanut sen enempää kun normaalikaan taksi.
 5. Meillä häät nyt 15.9 ja meidän väreinä tulee olemaan viininpunainen, valkoinen ja hopea. JA PALJON KYNTTILÖITÄ! Ensin oli tarkoitus mennä naimisiin vasta ensi kesänä eli 2008 mutta muutettiin tuo päivämäärä kun oli niin paljon jo asioita hankittuna ja suunniteltuna. Mm. puvunkin olin löytänyt ja ostanut. Nyt häihin on pikkusen yli kuukausi ja on aivan ihanaa suunnitella syys-häitä. Olen aina ennemmin ollut syys ku kesä ihminen ja kun vuosipäivääkin vietetään nyt syksyllä, niin oli siihen yhteyteen ihana suunnitella nuo häät. Meillä oli alunperin tarkoitus viettää pienet ja intiimit häät, mutta sitten tultiin molemmat siihen tulokseen, ettei se ole meitä itteään vaan molemmat haluttiin isot häät (tosin miehellä teki se että sen oli vaikea päättää ketä kutsuu ja ketä jättää kutsumatta) Nyt on kutsuttuja 132 ihmistä, että ainakin toteutu se unelma isoista häistä... Suunnitelmat meillä on aikalailla hyvällä mallilla, koristeet on nyt hankittu ja enää puuttuu muutamia koristeita mitä ajateltiin hankkia. Luin tuolta ylempää noista puolukan lehdistä, niin ainakin pihlajat säilyy vedessä ihan jouluunkin asti. Kaverilla oli pihlajaa levitettynä pöydille ja kauniilta näyttivät, ja he olivat säilyttäneet vesisaavissa upotettuna niitä jouluun saakka.
 6. Vastaanpas tähän jo ennen kun luen koko ketjua läpi, ettei mee ajatus hukkaan ;D Eli mulla ei sinänsä ollut mitään odotuksia kaason suhteen, lähinnä vain se että hän olisi tukena mulle sinä tärkeänä päivänä että tosiaan pysyn koossa sen päivän siltä jännitykseltä. Polttarit hän kyllä järjestää, mutta en minä sitä kuitenkaan odottanut että hän niitä kuitenkaan järjestäisi jos ei olisi sitä halunnut tehdä. Ja tietenkin toivoin että hän lähtisi mukaan valitsemaan pukuani. Ja tuohon kaason puku asiaan liittyen, me on maksettu kaasolle kaikki kampauksista lähtien, ja mun mielestä se enemmänkin kuuluu taas sitten meidän budjettiin. Tietenkin jokainen tekee tyylillään mutta me päätettiin tämä tehdä näin, vaikka meillä ei mitään ihmeempiä odotuksia kaason puvun suhteen ollutkaan. Lähinnä, että hän itse saa tulla niissä vaatteissa missä haluaa.
 7. Kavereiden häissä oli saippuakuplat ja heillä oli "tahraamatonta" kupla-ainetta ja siellä oli ihan hyvin mainittu se että jos kaatuu puvulle niin jää tahra ja että kuplat ei tahraa. Ja kyllähän niitä kuplia tuli puhalleltua, eikä tahran tahraa tullut. Meidän häihin tulee kuplat myös ja siinä luvattiin kanssa se että kuplat ei tahraa, vaan että nimenomaan sitten se tahraa jos sitä puvulle kaatuu.
 8. Meidän porukoiden reaktio oli tämä, äiti huuti että voi kun ihanaa ja päläpäläpälä ja isä normaaliin tapaansa taas oli hiljaa. On kyllä nyt puhunut jo jotain häistä mutta ei niinkään ole suunnitelmia kysellyt Ei häntä ne kiinnosta, mutta ei mitenkään loukkaavaan tapaan, sen kun vaan tietää että hän on sellainen niin siihen osaa reagoidakkin. Ja anoppi taas... : NOh, ensi reaktio ja sanat olivan, Jaa, ja millä rahalla aiotte naimisiin mennä? No pitääkö nekin nyt sitten pitää, että kyllä ihan varmasti isoja häitä järjestä, minä en niitä jaksa aleta järjestään. No, nyt "alkuhuuman" hälvennettyä, anopin ansiosta, meille tulee yli sata henkeä, mutta ihan innoissaan hän niitä suunnittelee. Olen kyllä sanonut että koristeet ja muut on suunniteltu ja että haluan ne päättää itse, anoppi tyytyi tähän ja sanoi olevansa maksumiehenä ;D Eli loppujen lopuksi kaikki meni alkujen vaikeuksien kautta hyvin.
 9. Meidän häät pidetään meidän yhteisellä asuinpaikkakunnalla joka on samalla morsiammen kotipaikkakunta. Että kaksi kärpästä yhdellä iskulla! ;D
 10. Mulla on kaaso joka on 24 vuotta joten hän on mua 2 vuotta nuorempi.
 11. Tunnen suurinpiirtein kaikki, Jokaisen kanssa olen jutellut. Mutta sillain, että jos muutamaa miehen sukulaista vastaan kaupungilla kävelisin niin eivät tunnistaisi mua. Mutta jokaisen kanssa olen jutellut ja nähdään aina näissä "sukujuhlissa"
 12. Ei tullu puhuttua ja sitten sellanen "kosintahan" sieltä tuli, mitä EN olisi halunnut. Eli siis ei kosintaa lainkaan, vain toteamus, sekin minun aloituksesta. Olenhan mä puhunu jo näistä häistä suunnilleen pari vuotta ja sitten kun taas kerran siitä mainittiin ni toteamus oli että ala kattoon päivää. Niin, että siis kosintaa ei tullu. Ei mitään romanttisiä hössötyksiä. Kysy se sitten illalla kun ite olin jo nukkumassa että alanko mää sille vaimoksi. Mutta jospa se hääpäivä oliski sitten kauniimpi.
 13. Juu tietäähän tuo ja tuumas, että on se hyvä että sulla on paikka missä hössötät häistä kun häntä ei niin kiinnosta. Siis on kiinnostunut meidän häistä, mutta on sitä mieltä että mä saan päättää mitä tehdään ja mitenkä tehdään. Ja kun se ei ookkaan nii hössöttäjä niinku minä.
 14. Mä pyysin kaasoa muutama viikko sen jälkeen kun oltiin päivästä sovittu. Pikkusenpäälle vuosihan niihin häihin vielä on, mutta kun suunnittelukin alkaa jo olemaan käynnissä niin enpä usko että siitä mitään haittaakaan oli. Ja kun tää meidän ystävyyskin on jo kestäny 20 vuotta, niin en usko että se nyt enää tämän vuoden aikana mihinkään kaatuu. Kaaso oli ja on mielissään asiasta ja onhan se kiva kun saa hössöttää häistä jonku kanssa, mieskun ei niinkään hössötä. ;D