Jump to content
Naimisiin.info

Rory

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vantaa

Rory's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ennen olin sitä mieltä että ehdottomasti häät kesällä, mutta nyt kun hössöttelen itse talvihäitä ystävälleni niin täytyy kyllä sanoa että on mielipde aikalailla horjunut. Ja syksyn ruskakin on niiiiiin kaunis... Taitaapa kevät olla ainoa aika jolloin ei tulisi mieleen häitä järjestää...
  2. Juuri näin. Morsiamen ei pidä olettaa että kaaso omistaa koko elämänsä hänen häidensä suunnitteluun eikä hänen pidä tehdä kaasosta mitään työjuhtaa joka tekee kaiken. Itsellä on nyt mukava tilanne kun jouduin ihan pyytelemään että pääsen mukaan askarteluihin kun on tuo morsian niin omatoiminen. ...vai liekö ei luottanut askartelukykyihini... On kuitenkin todella mukavaa saada olla mukana järjestelyissä alusta asti ja auttaa parhaansa mukaan -henkiselläkin puolella. Edellisissä häissä minun olisi pitänyt päivystää jatkuvasti puhelimen äärellä kun morsian sai jonkun miljoonista älyttömistä ideoistaan ja olla valmiina toteuttamaan ne heti omasta elämästä piittaamatta. Ei näin.
  3. Rory

    Kaason ikä

    Ekalla kerralla olin 19 ja morsian 25, nyt ollaan molemmat 24 kun mäkin ehdin just loppuvuodesta sen verran täyttää.
  4. Riippuu morsiamesta. Tämän hetkinen pesti on todellakin kunniatehtävä , mutta kerran aiemmin se oli velvollisuus ja raskas taakka...morsian ei ollut mitenkään mukava ihminen eikä edes läheinen ystäväni eikä kukaan edes jaksanut uskoa liiton kestävyyteen....mikä jälkeenpäin pitikin kyllä hyvin paikkansa. En vain kehdannut kieltäytyä kaason tehtävästä kun moni oli jo niin tehnyt...pitääkin olla näin kiltti ihminen.
  5. Maksan itse kaason pukuni, ei tulisi mieleenkään laittaa hääparia sitä kustantamaan. Minunhan päälleni se tulee! Se riittää että kampaukseni kustannetaan, ja ennenkaikkea, saan toimia kunniatehtävässä!
×
×
  • Create New...