watermelon

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About watermelon

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Sydän-nalle: Missä hotelleissa yövytte Roomassa ja Sorrentossa?! Meillä on samat häämatkakohteet, jippii! ;D Te vaan menette kuukautta aikasemmin kuin me, joten muista tulla kertomaan hyviä vinkkejä etenkin Sorrentosta, esim. missä kävitte syömässä, mistä sai hyvää palvelua jne.
 2. Taitaapa meitä olla vähän, jotka lähdemme tänä kesänä Italiaan häämatkalle, kun ei keskustelu ole ollut kovin aktiivista. :-? Kummallista tällaisille Italia-fanittajille... ;D Me suuntaamme elokuussa häämatkalle Amalfi-rannikon upeisiin maisemiin kaikkien siellä lomailevien italialaisten keskelle. Olemme vuokranneet Praianosta villan viikoksi, jonka jälkeen siirrymme Sorrentoon kolmeksi yöksi ja sitten vielä kaksi yötä Roomassa ennen lentoa kotiin. Tarkoituksena on tehdä Praianosta ja Sorrentosta pieniä päiväretkiä lähistölle, kuten Caprille ja Pompeijiin, sekä tietenkin kiertää lähikylät Positano, Amalfi ym. Elokuussa pitäisi olla sopivan lämmintäkin, että varmasti tarkenee siellä olla ja köllötellä! ;D
 3. Ms M: Enpä kyllä tullut kysyneeksi hääpaketista normaaliin huoneeseen, mutta aika ihmeellistä jos sanovat ettei hääpakettia ole olemassakaan, kun meille ovat sellaisen aivan selkeästi ja sillä nimellä myyneet, tosin siis sviittiin?! Me tosiaan varattiin huone jo siinä vuoden vaihteessa, joten voisiko olla mahdollista, että olisivat lopettaneet hääpakettien myymisen? Tai ehkä teille osui joku tietämätön henkilö kohdalle? Aika kummallista. Pitäisiköhän soittaa ja tarkistaa, että varaus on kunnossa... (tää huolestui...)
 4. Viesti, jossa kilpailijoiden täytyy edetä hulahulavanteen kanssa niin, että he käyttävät sitä niin kuin hyppynarua eli aina pyörittävät sitä joka askeleella itsensä läpi. Tarkoituksena on kulkea esim. noin 10 metrin matka, kiertää joku tolppa ja palata takaisin alkuun, kaiken aikaa askeltaen vanteen läpi. On yllättävän vaikeaa hoksata, miten vannetta saa pyöritettyä niin, että eteneminen on nopeaa. Jos vanteen päälle astuu, pitää ottaa kaksi askelta taaksepäin. Se joukkue, joka on saanut nopeiten kaikki jäsenensä takaisin maaliin, voittaa. Toinen hulavanteen kanssa tehtävä kisailu on se, kun joukkue menee piiriin ja kaikki ottavan toisiaan käsistä kiinni. Vanne laitetaan roikkumaan jonkun kädestä. Tehtävänä on pujottaa vanne koko piirin läpi ilman, että kädet irroitetaan toisistaan. Nopein joukkue voittaa jälleen. Ollaan kisattu näitä muutamaan otteeseen duunin tapahtumissa ja aina ovat olleet huvittavia!
 5. Käypäs katsomassa Ekbergin tiloja www.cafeekberg.fi/ ja sieltä Ekberg Extra. Aika hienon näköiset tilat ja varmasti rauhallinen ja yksityinen tila. Ja oliko heillä siellä alakerrassa vielä ravintolatilat, joissa oli upeat punaiset tiiliseinät...? Kannattaa käydä kurkkaamassa, sillä se tila oli todella tunnelmallinen.
 6. Voin suositella, hyvä ystäväni meni siellä viime kesänä naimisiin ja paikka toimi sekä sisältä että pihalta hyvin häille. Tila on muista vastaavista tiloista poiketen vaalea ja valoisa sisältä ja näin vieraan silmin ainakin todella siisti. Ja hinta ei todellakaan ole paha, etenkin kun siinä saa paikan koko viikonlopuksi, pe-su.
 7. Mulla ainakin vatsa hajoaa niin helposti sekä jännityksestä että erinäisistä ruuista, että olen aivan takuuvarma, ettei hääpäivä tule olemaan mikään poikkeus. Olenkin suunnitellut tuota edellä mainittua maitohappobakteerikuuria ja lisäksi noin tuntia tai puoltatoista ennen vihkimistä puolikkaan Tannoponin ottamista. Olen joskus matkoilla puolikasta kokeillut, kun vatsassa lähti kovasti kiertämään ja se toimii mainiosti. Hidastaa sopivasti toimintaa, muttei laita vatsaa kokonaan lukkoon. ;D Selviää sitten iltaan asti, että pääsee hääsviittiin "turvaan"...
 8. En tiennytkään, että Harri Lahtinen on jotenkin erikoisen hyvä kultaseppä, mutta kun tietämättäni hänen valmistamaansa sormusta ensimmäisenä sovitin, en saanut sitä enää mielestäni... ;D Ensi viikolla saapuu minun Lahtiseni!!! Ja Mikon Kullasta ostettiin.
 9. Me varattiin myös hääyö sinne ja hääpaketti oli 450e. Sisältää sviitin, illalla skumppaa ja mansikoita ja aamulla erikoishääaamiaisen huoneeseen sekä myöhäisemmän huoneenluovutuksen (olisko ollut klo 14). Käytiin katsomassa yksi sateinen sunnuntai Kämpin, Tornin ja KlausK:n hääsviitit ja KlausK erottui aivan ehdottomasti edukseen. Sviittejä on vain kaksi kappaletta ja ne sijaitsevat siinä Manskulle päin olevassa kulmassa ja ovat sisustukseltaan todella upeita. Tai siis mielestämme ja verrattuna noihin edellä mainittuihin. En ole varma, onko saamamme hinta jokin tarjous, kun toista kautta kuulin hääpaketin hinnaksi 600e. :-? Mene ja tiedä, olemme ainakin todella tyytyväisiä, etenkin kun palvelu oli myös aivan vailla vertaa!
 10. Nämä on itse keksittyjä noiden edellä tulleiden mallin mukaan, toivottavasti kelpaavat: Rakkautta on… …antaa hänen nukkua aamulla pitkään. Rakkautta on… … silittää hänen paitansa ennen tärkeää kokousta. Rakkautta on… … vetää peitto paremmin hänen päälleen. Rakkautta on… … syödä yhteinen aamiainen. Rakkautta on… … poimia nöyhtäpallo hänen olkapäältään. Rakkautta on… … jakaa yhteinen hymy vieraiden keskellä. Rakkautta on… … tietää, missä hänen sukkansa ovat. Rakkautta on… … lempeä halaus harmaana päivänä. Rakkautta on… … vaatia häntä syömään vihanneksia. Rakkautta on… … nauraa yhdessä elämälle. Rakkautta on… … hieroa hänen jalkojaan pitkän päivän jälkeen. Rakkautta on… … vaatia häntä ylittämään itsensä ja tukea häntä siinä.
 11. Joku kyseli Carlbergistä ja siellä viime lauantaina häissä vieraana olleena täytyy sanoa, että on todella loistava paikka. Talo on punamultainen huvilan ja tuvan sekoitus, sisustus on vaaleaa, mikä on harvinaista näissä Espoon vuokratiloissa, ja kaikki vieraat (n.90) mahtuivat istumaan samaan tilaan. Viereisessä huoneessa oli buffet. Talon ympärillä on riittävästi pihaa ihmisille kävellä ja istuskella puutarhassa, lapsille oli keinut ja hiekkalaatikko. Hinta oli muistaakseni 400 tai 500 € koko viikonlopulta, mikä mielestäni on hyvin kohtuullinen. Todella omassa rauhassa oleva tunnelmallinen paikka. Kannattaa käydä katsomassa, suosittelen! ;D
 12. Keilarannan kanssa samaa tyyliä on Meilahden kirkko ja toiset pitävät Otaniemen kappelista tai kirkosta, kumpi se nyt olikaan. Kannattaa tarkistaa ne kummatkin. Mielestäni myöskään keskustan kirkot, kuten Vanha kirkko, Tuomiokirkko tai Johanneksen kirkko eivät ole liian kaukana. Keilarannassa on kuitenkin niin hyvin parkkitilaa, että voi olettaa vieraitten liikkuvan autoilla. Tai onhan tietenkin mahdollista vuokrata bussi.
 13. Vau, löytyi muitakin Keilarantaan ihastuneita! Meilläkin on se varattu kesän lopulle 2006 ja on ehdottomasti ollut paras hinta-laatu -suhteeltaan kaikista niistä paikoista, mitä olemme käyneet katsomassa (ja niitä on paljon...) : Onko kenelläkään jo Keilarannassa häitään viettäneillä kuvia pöydistä ja juhlatilasta, kun se on koristeltu ja katettu? Kiinnostaisi kovasti nähdä erilaisia ratkaisuita, kun oma pää lyö vielä aivan tyhjää... ???