Jump to content
Naimisiin.info

Nerine

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Nerine kaikki viestit

  1. No nyt päätettiin että karsitaan vieraita sen verran että mahdutaan kaikki sisälle. Vihkiminen ois silti kiva pitää ulkosalla jos vaan sää sallii. Mahdollisimman pienellä budjetilla yritetään selvitä joten juhlapaikkojen vuokrausta ei edes mietitä. Ja meillä ei ole mitään aikomusta järjestää mitään ohjelmaa joten ei varmaan olisi mitään järkeä vuokrata paikkaa ihan vaan syömiseen. Ilotulitus ois kiva yllätys
  2. Hevosreki olisikin hyvä idea. Sillähän olisi kiva ajella pihaan jossa vieraat odottelisivat. Olisikohan sittenkin fiksua pitää tarjoilu sisällä. Siinä vaan tulee ongelmaksi tilan puute. Toisaalta ei sekään kauhea ongelma ole, pitää sitten vaan pienentää vieraslistaa. Enemmän vaan tykkäisin ulkojuhlista. Kiva olisi pihalla tarjota jotain pientä syötävää. Varaa vaan istumapaikkoja ja vaikka vilttejä lämmikkeeksi. Pihalla voisi sitten vaikka tanssahdella jos kylmä yllättää Mutta sekin varmaan pitää unohtaa kun kummankaan suku ei oikein ole tanssivaa porukkaa :-/ Olisikos kenelläkään vinkkiä mitä syötävää talvihäissä(ulkona) voisi tarjoilla?
  3. Talvihäistä unelmoidaan mutta kaikesta muusta olemme ihan pihalla. Kumpikaan ei kuulu kirkkoon joten menemme joko maistraatissa tai sitten kutsumme vihkijän juhlapaikalle. Juhlapaikaksi kävisi suht pieni, vieraita olisi tulossa n.25-30. Mitään suuria juhlia emme halua. Miehen kotipaikka on aivan upea talvella. Olenkin haaveillut että meidät vihittäisiin pihalla pimeänä talvi-iltana kymmenien ulkokynttilöiden tuikkeessa. Juu, en tiedä haaveilenko liikoja. Toisaalta eihän siviilivihkiminen kestä kauaa joten ihmise eivät täysin paleltuisi Sisätiloissa sitten voisi tarjota lämpimät kahvit ja vähän jotain kivaa syötävää. Tai olisikohan hullua tarjota lämmintä juotavaa ja syötävää ulkona? Vieraita tietysti kehotettaisiin pukeutumaan lämpimästi, ei mitään juhlakamppeita. Ihan sellaista rentoa yhdessäoloa olemme haaveilleet. Mutta miltäpä tämä teistä kuullostaisi? Olisiko kellään mitään kivaa mielessä talvihäihin.
×
×
  • Create New...