hanayome

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About hanayome

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa

Recent Profile Visitors

222 profile views
 1. Mistä olette ostaneet tuota sellofaania, saako sitä rullassa kuten Elmukelmua, leivinpaperia yms? Olen etsiskellyt parista kaupasta ja vain kinkkupusseja olen löytänyt!
 2. Kiitos neuvoista memmuska! Mulla on kotona jekkulankaa ja sillä ajattelin tehdä kokeita. Jos löytäisin kauniita _/ -mallisia tuikkukuppeja niin ajattelin tehdä ensin lenkin kupin ympäri ja sitten siihen kiinni ripustuskoukun. Katselin niitä Ikean halpistuikkukuppeja mutta eivät olleet mieleisiäni kun haluaisin sirompia (ohuempaa lasia). Osa voisi olla kirkkaita ja osa värillisiä. Valitettavasti alkaa kaupoista hävitä nuo tuikkukupit. Pitää pitää silmät auki, onhan tässä vielä kuukausia aikaa. Jotain isohkoja snapsilasejakin voisi miettiä...
 3. Haluaisin toteuttaa häihimme pari tällaista tuikkupuuta. Osaako joku neuvoa kannattaako oksat olla vedessä vai ilman vettä? Entä onko joku nähnyt jossain tähän sopivia tuikkukuppeja? Hemtexissä oli todella kauniita maitolasista tehtyjä tuikkukuppeja koukuilla, jotka olisivat olleet täydellisiä, mutta niihin oli tehty pieni pidike siten että tuikku on aivan kupin yläreunassa. Sellaista en viitsisi ihan paloturvallisuudenkaan takia laittaa. Ajattelin tehdä purkit itse pienistä tomaattipyretölkeistä, jos en löydä sopivia. Millaisella työkalulla niihin voisi puhkoa reikiä? nimim. joo, en kauheasti askartele ;D
 4. No niin, häämatka varattuna Aruballe. Avatkaapa sanainen arkkunne. Tässä kysymyksiä innoittamaan runsaita vastauksianne joita jään odottamaan 8-) - Onko joku käynyt tuollaisen aloittelijasukelluskurssin. Katselin tuota Pelican Watersportsin sivua ja houkuttaisi tuo 75$ hinta. - Minkä hintaista tuolla on ostaa ruokaa kaupasta? Emme mene all inclusice -hotelliin, olisi kiva tietää mikä hintataso odottaa. - Kuinka helppo sinne luonnonpuistoon on löytää ja onko siellä jotain merkittyjä reittejä joita kävellä tms? Pärjääkö siellä Merrellin sporttisandaaleilla tms vai onko maasto vaikeakulkuista? Ihanaa, ihanaa. Enää muutama kuukausi!
 5. Meillä on tulossa siviilivihkiminen ja mielenkiinnolla olen lueskellut täältä näitä kokemuksia. Ilmeisesti maistraatissa ei ole mahdollista valita kuka vihkii? Olisi mukava kuulla noiden tilannetajuisten, hyvien vihkijöiden nimiä jos vaikka voisi kysellä milloin ko. henkilö on vuorossa. Meillä kun tuo päivä ei ole niin tärkeä, viikko sinne tai tänne ei merkkaa mitään.