Jump to content
Naimisiin.info

Papu76

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Papu76's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Papu76

    Pariisi

    Eikö kukaan ole Pariisiin menossa häämatkalle? Me ostettiin juuri lentoliput Blue!:ltä ja menopaluu maksoi peräti 280 € kahdelta hengeltä! Joku törky hyvä tarjous osui kohdalle, menomatka maksoi peräti 10 €/hlö... Nyt pitäisi sitten löytää enää hotelli. Ajattelin Montmartren aluetta kun käydessäni Pariisissa ihastuin tuohon kaupungin osaan täysillä ja haluaisin jakaa tämän sulhaseni kanssa. Ollaan matkalla puolitoista viikkoa.
  2. Keskustelin koekampauksesta kampaajani kanssa aikaa varatessani ja minulle tulee pelkkä suunnittelu, ei siis kunnon kampausta. Tämä riittää minulle ihan hyvin, kun olen käynyt samalla kampaajalla jo useita vuosia ja hän tuntee hiukseni sekä tyylini. Viime värjäyksessä näytin hänelle kamerakännykuvan puvustani jotta saisi jotain vihjettä. Olen viemässä hänelle kunnon kuvaa tällä viikolla. Hänen kanssaan on sovittu että voin poiketa milloin vain kampaamoon, niin suunnitellaan kampausta pitkin kevättä (kampaamo työpaikkani vieressä). Ja mielestäni tämä on ihan kohtuu hintainen eli kampaus ja meikki noin 100 € Helsingissä.
  3. Juu, kyllä vaan. Olen tässä nyt muutaman kuukauden suunnitellut häitämme ja olen yksin varannut juhlapaikan, kirkon, pitopalvelun jne. Ongelma on vain siinä, ettei ole ketään kenen kanssa keskustella valinnoista. Sulhasta ei kiinnosta muu kuin kustannukset, kaikki muu on ihan sama. Joten ei hänen kanssaan voi oikeasti keskustella. Enkä millään viitsisi kuormittaa kavereitani pikkuyksityiskohdilla kuten pitäisikö olla tarjolla lämmin savulohta vai kävisikö sittenkin siika. Sulhaseni on ihana mutta mahdottoman pihi. Hän on ilmoittanut että minä saan järjestää häät, mutta hän maksaa. Joten nyt saan järjestää häät, mutta jokainen menoerä pitänee hyväksyttää hänellä ja useinmiten vastaus on tosiaan tuo: liian kallis, etsi joku muu. Tällä hetkellä riitelemme bändistä, mielestäni bändi pitäisi varata jo nyt, mutta ei, eihän tässä mikään kiire ole, hääthän ovat vasta toukokuussa. Sitä paitsi sulhseni mielestä bändi on = hänen kaverit soittamassa jotain (en tiedä edes mitä soittavat). Tällöin hänen ei tarvitse kutsua näitä poikia vieraiksi vaan parilla viinapullolla bändinä paikalle, säästyy taas paljon rahaa... Eihän sillä nyt niin ole väliä mitä bändi soittaa... pääasia että kaverit mahtuu bileisiin mukaan. Voi itku, mä voisin jatkaa näitä taisteluista kertomista vaikka kuin kauan, mutta ymmärrätte varmaan ongelmani laadun. Kaikeksi huipuksi suunnittelen tässä samaan aikaan keittiö- ja kylpyhuoneremonttia, joiden osalta ongelmat ovat ihan samoja. Mä tulen vielä hulluksi...
×
×
  • Create New...