Grapen

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Grapen

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Espoo
  1. Kolme kertaa! ;D Ihan varmuuden vuoksi, kun ei muistettu mikä se oikea kohta oli. Pussattiin, kun vaihdettiin sormukset, kun meidät julistettiin aviopariksi ja kun käännyttiin lähtemään. ;D
  2. Me käytiin viikko sitten hakemassa juomat. Käytiin SuperAlkossa, mutta ei tehty tilausta etukäteen. Mä tykkäsin. Auton kun sai siihen eteen hyvin ja viinaksia ei tarvinnut raahata pätkän vertaa. Hinnaksi tuli n. 340€ (7 ltk olutta, 6ltk siideriä, 2l likööriä, 2ploa viskiä, 3 ltk viiniä ja 10 ploa kuoharia). En ole jaksanut vertailla hintoja Suomeen, mutta halvemmaksi tuli, vaikka ottaa laivamatkankin mukaan. (lisäksi löysin aivan ihanat hääkengät, jota en muuten koskaan olisi saanut. ) Mutta iso miinus tulee laivamatkasta. Ei sitä kestä selvinpäin. Olisi voinut luulla tulevansa känniin jos pelkästään hengittämällä sitä ilmaa. Harmi ettei tullut... Ei mutta oikeasti, vaikka sitä on Tallinnan laivoilla ennenkin käynyt, tuolla oli ihan kamalaa se meininki.
  3. Ei nyt varsinaisesti painajaisia ole tullut nähtyä, mutta vähän stressaavia unia. Hääunissani on alkanut pyöriä enoni vaimo. Pidämme pienet häät, joten sukulaisista kutsutaan vain omat perheen, eli enot, tädit ja serkut saavat jäädä kotiin. Enoni vaimo ottaa varmasti herneen nenään, kun kutsua ei tulekaan. Eli siksi hän unissani kai on joko järjestämässä häitäni tai kulkee vieraiden mukana. > Toisessa unessani on ollut mukana punaiset kumisaappaat. Häät ovat syksyllä. Uni oli niin vahva, että herättyänikin vielä tuumin, että pitää muistaa ostaa ne punaiset kumisaappaat, että voi kävellä kirkon pihalla. ;D
  4. Saako Thorstorpissa polttaa kynttilöitä? Mä olen mielestäni sellaisen tekstin nähnyt jossain(?!) ja nyt stressaa. Meille on varattu Laurinlahden venekerho, mutta kun vihkiminen on Leppävaaran kirkossa, niin olisi mukava saada juhlapaikka vähän lähemmäs. MUTTA mähän en syyshäitäni vietä mökissä missä kynttilöitä ei saa polttaa.
  5. Tasan vuoden päästä! ;D Leppävaaran kirkko klo 15.00. Juhlatila vielä vähän auki, alustavasti varattu Laurinlahden Venekerho, mutta se varmaan muuttuu.
  6. Ihana idea tuo Fall in Love. Meilläkin siis syyshäät. Väriteemana ruska ja koristelussa tulee olemaan paljon vaahteranlehtiä (tämä morsian on rakastanut kyseisiä puita pienestä pitäen) ja paljon paljon tuikkuja. Kaason kanssa nyt selvitys käynnissä, että mitähän kukkasia voisi seuraksi ottaa. Mutta eiköhän sekin tässä selviä. Lisää tänne ihania kuvia!
  7. Ainiin, piti vielä sanoa, että meillä oli ainakin tarkoituksena laittaa juuri noita elokuvasoundtrackejä ja muita hitaampia biisejä soimaan ruokailun ajaksi. On kuitenkin niin kauniita biisejä, mutta eivät sovi ihan parhaiten tanssittavaksi.
  8. Mä olen todella ajoissa tän jutun kanssa. ;D Mutta laitanpa tänne kuitenkin tämän hetkinen alustavan listan. Toni Wirtanen: Romanssi Zen Cafe: Todella kaunis Sonata artica: Tallulah Tekniikan ihmelapset: jalat alta Alice Cooper: Poison Pepe Willberg: Aamu Sadetanssi: Suuria satuja Justin Timberlake: Rock your body (tämä on täällä ihan vain suurena meidän kahden välisenä vitsinä, muuten never ) Gun's 'n' Roses: knocking on heavens door Phil Collins: Another day in paradise Smashing Pumpkins: Disarm + Butterfly wings R.A.K.A.S. Mano Chao: Bongo bongo + Me gusta tu Seal: Kiss by a rose Ultra Bra: Minä suojelen sinua kaikelta Robbie Williams: Let me entertain you Nuoruustango Vanilla ice: ice ice baby MC Hammer: Can't touch this Samantha Fox: Touch me Touch and go: Would you Basement Jaxx: Good luck No Doubt: Hella Good Roxette: She's got the look Robert Miles: children Simon & Garfunkel: The Sound of silence Saltwater (ei tietoa vielä mikä miksaus) Raptori: Oi Beibi Right said Fred: I'm too sexy Shaggy: Mr Bombastic Boney M.:Rasputin Levottomat soundtrackilta Lupaus Braveheart soundtrackilta For the love of a princess Metallice: Nothing else matters Muutoksia varmasti tulee ja lisäyksiä
  9. Joku tuolla puhuikin siitä, miten sulhanen luulee hääpuvun helmaa romanien hameen-tyyliseksi. Meilläkin tästä puhuttiin. Mä meinaan haluan leveän helman ja sulho yskii ja kakoo, koska ei halua, että näytän mustalaiselta. Pikkasen kauhistuttaa, että miten käy, koska en haluaisin näyttää pukuani sulholle ennen kun kirkon käytävällä. Ja sitten jos se ei pidä siitä, niin johan on kurja. :-/ No aikaa tässä onneksi vielä on, ettei silleen hätää. Ehtii vielä tentata. Muuten häihin sulho suhtautuu hyvin kevyesti. Meilläkin tämä, että mä järjestän ja kysyn vain mielipiteitä. Olisi kyllä ihanaa, jos miehelläkin olisi enemmän kiinnostusta, mutta se on todennut, ettei osaa järjestää häitä (aivan kun mä olisin niitä paljonkin järjestelly ;D) ja luottaa mun käsiin koko homman. Voipi olla, että hermohan sillä menee tässä tulevan vuoden aikana. Nyt jo potee ahdistusta. Musta oli suloista, kun se totesi, että ehkä meidän olisi pitänyt mennä samantien naimisiin, että säästyisi tältä kaikelta hössötykseltä.
  10. Me haluttaisi Alice Cooperin Poison. ;D Mutta ei taida löytyä kanttoria, joka sen soittaisi. :-/ Toi Walking in the air olisi kyllä ihana myös. Saa nähdä, onhan tässä aikaa pohtia.