Nallepuh

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Nallepuh

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä vihkiminen alkoi klo.15.00 ja juhlat loppuivat klo.22.00
 2. Näin meillä meni 7.00 herätys 8.00-11.00 kampaaja ja meikki 13.00 valokuvaus 15.00 vihkiminen 15.45 juhlapaikalle saapuminen ja onnittelut 16.00 ruokailu 17.00 hääkakku ja kahvi + ohjelmaa 18.00 häävalssi ja tanssi jatkui...
 3. Meillä oli ihana hääyö. Oltiin sviitissä missä sattui olemaan sauna. Yöllä sitten saunottiin ja syötiin mansikoita ja kermavaahtoa. Ja tietenkin hääyö myös kruunattiin
 4. Mulle tulee sellainen vihkisormus missä on kaksi sormusta vierekkäin kiinni toisissaan joten voi hyvinkin olla että joskus käytän ainoastaan vihkisormusta kun se näyttää kuin olisi kihla- ja vihkisormus vaikka ei olisikaan kihlaa vieressä.
 5. Yhdyn tähän mielipiteeseen. Tuntuu että jos tekisi avioehdon niin siinä vähän niin kuin ajattelisi jo eroa. Mutta tämä on siis vain minun mielipiteeni!
 6. Nyt se on vihdoinkin päätetty! ;D Tulomarssina on Land of hope and glory ja lähtömarssina Juhlamarssi. Häävalssina on pitkän pohtimisen jälkeen Yölinnun Sinun kanssasi. Helppo tanssia eikä ole liian pitkäkään. Ja todella osuvat sanat! 8)
 7. Ei olla mekään vielä ilmoitettu marsseista kanttorille! Meillä on tapaaminen papin kans neljä päivää ennen häitä ja pappi sanoi että voi itse soittaa kanttorin sinne paikalle jos haluaa keskustella hänen kanssaan. Ajattelin soittaa tai meilata sitten kun ollaan päätös tehty! Vaikeaa!
 8. Me laitamme kutsun mukaan lappusen jossa lukee: "Koska yhteiselomme aikana on jo kertynyt monenlaista tavaraa, olemme päättäneet laatia lahjan valintaa helpottavan listan. Lahjatoiveistamme voitte halutessanne tiedustella"... Listat laitamme puoliksi molempien äideille. He ottavat myös ilmoittautumiset vastaan.
 9. No, paljastetaan sitten...tutut tunnistaa kun lukee tän mutta eihän se mitään...eli mun sulhasella on erikoinen sukunimi jota ei oo muilla kun vaan sen suvulla. Sellanen paikkakin on...eli musta tuleepi Rouva Vetämäjärvi.