Jump to content
Naimisiin.info

Granit

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Granit's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onkos jees laittaa vp vasta liitteenä lähtevään juhlaohjesääntöön, josta käy ilmi kaikki muutkin yksityiskohdat? Meillä itse kutsu on hyvin pelkistetty, ja siitä käy ilmi vain ajankohta ja paikka ja sitten siihen tulee runo samalle sivulle. Näyttäis hassulta laittaa siihen anopin nimi ja yhteystiedot.
  2. Aiemmin ei ole tullut boolia tehtyä, joten kyselisin seuraavia perusjuttuja: Mitä eroa on sillä, tekeekö boolin vain yhdestä holillisesta juomasta, esim. kirkkaasta viinasta, ja lantringeista vai laittaako viinaa vähemmän ja sitten lisäksi valkkaria tai likööriä? Onko pelkästä viinasta tehty booli jotenkin mauttomampi tai maistuu enemmän mehulta? Miten hinta muuttuu näissä vaihtoehdoissa? Entä jos päättää yksinkertaisuuden vuoksi tehdä boolin yhdestä holillisesta, niin mitkä olisivat maun kannalta järkevimpiä lantrinkeja, siis antaisivat sellaisen voimakkaan maun booliin, ettei tule kovin mehumaista? Surffailun jälkeen tulin siihen tulokseen, että ilmeisesti boolissa käytetään usein holittomista "peruslantringeista" yhdistelmää vichy+sprite sopivan makeuden saamiseksi (?) Mut jos siihen lisäis makua tuomaan jonkun voimakkaan makuisen lantringin, niin mitä se voisi olla? Vai onko koko ajatuskulku hassu? Onko mitään väliä laittaako viinan lisäks toista holillista vai tekeekö vaan ihan yksinkertaisesti boolin viinasta ja holittomista?
  3. Ero ei ole siis mikään iso, mutta isommassa timantissa säihke on selvempi. Taidan siis saada huokaista helpotuksesta =)
  4. Ihastuin liikkeessä sormukseen, jossa oli 3 kpl 0.03 karaatin timanttia. Timantit eivät näyttäneet sormuksessa kovin isoilta, mutta koska ihastuin ikihyviksi sormukseen muuten, niin otimme sen ja selvisimme paljon pienemmällä summalla kuin olimme ajatelleet. No, kotona alkoi mietityttämään, että onko sormus liian vaatimattoman näköinen vihkisormukseksi ja soitimme liikkeeseen. Myyjä sanoi, että samaa sormusta onkin saatavilla myös 0.05 karaatin timanteilla, mutta heillä ei ole sitä näytillä. Muutimme sitten tilausta. Nyt (hölmö) mietin sitä, että tulikohan hankittua liian isot kivet. Ei siis siten, ettäkö olisivat tulleet kalliiksi, mutta muuttuukohan sormuksen ulkonäkö kuinka paljon, kun siihen laittaa tuon verran isommat kivet...? Hölmöä, jos se ei tunnukaan enää samalta sormukselta, jonka valitsin monien joukosta. Eli, osaako joku sanoa, että näyttääkö 3x0.05 karaatin kivet reilusti isommilta kuin 3x0.05 karaatin...?
×
×
  • Create New...