-Maria-

Morsian
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

About -Maria-

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 02/10/77

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Veljeni häihin taidetaan valita muutama sellainen leikki joka ei ns.nolaa itse juhlaparia vaan on enemmänkin vieraiden "riesa". Ajttelin adjektiivitonta puhetta, 12 kuukautta leikkiä tms. joka ei ole niin "kauheaa". Juhlapari kun ei ole itse mitään kovin juhlija tyyppejä eikä niinkään halua olla kovasti esillä!! -M-
 2. Huomio! Vieraat / vieras EI SAA mainostaa ilman maksua ja oikeaa statusta! -M-
 3. Ohjelmamestari, kaaso, bestman tms. voisi heti ohjelman alkuun ohjeistaa esim. "Kameran omistajat, kuvaajat kuunnelkaa, hääjuhlassa kuvia tuhlatkaa ja mukaanne muistakaa tyhjä levy ja kuori sujauttaa. Kuvat levyyn kopioikaa ja sen jälkeen hääparille postiin pudottaa." Jotenkin tuohon tyyliin... -M-
 4. Hyvää syntymäpäivää!

 5. Selvä juttu. Käyn siivoilemassa. Kiitos!
 6. Musta tuntuu, että täälä Keski-pohjanmaan alueella on aika yleisesti käytössä perinne, että polkaistaan jalalla kakkua leikatessa... -M- joka repii huumoria äskeisestä... "polkaistaan jalalla kakkua..." ps.mutta siis en aio toteuttaa, vaikka olis kuin perinne.
 7. Ystävällisesti toivon teiltä keskusteluissa aktiivisesti käyvät (tai vähemmän aktiivitkin), että jos tulee jotain huomauteltavaa tai törmäätte johonkin epäkohtaan niin ilmoittelisitte tässä ketjussa. Käyn sitten korjailemassa niitä ja tehtäisiin yhteistyötä, että tämä ´Hääleikit ja muut hääohjelmanumerot´saataisiin kaikkien kävijöiden tarpeita vastaavaksi alueeksi. Kiitollisena vinkeistä sekä avusta jo etukäteen! -M-
 8. ^ Tästä poikkeuksena ovat tietääkseni kuitenki esim. von -liite sukunimen edessä, joka on siis nk. aatelissukua oleva nimi. von -liitettä eivät saa muut kuin aatelissukuun kuuluvat.
 9. Hienoja ideoita on kyllä tullu monta! Tuo nimen palaminen kynttilän mukana on kyllä tosi hyvä! Samoin tuo lähetetään "vanha" nimi heti kirkon ovella ilmapallossa taivaan tuuliin.
 10. Kiitos vieras mie
 11. strawberry87: mä olen myös katsellu tuota mallia monesti ja ihastellu, sitten löytyi samanlainen 5:llä... No, sitten niitä alkoi olla melko monella sukulaisnaisella vihkinä joten malli vaihtui (oon ehkä himppasen lapsellinen ). Sitten löytyi tämä, mutta keskiosa on 3mm kuten sileä keltakultainen kihlakin. (kuvassa keskiosa 5mm) Hinta kokomuutoksineen ja käsinkaiverruksineen n.1000 euroa.
 12. ^ Toimii esim. siten, että vieraiden pöydissä on laput mihin kerätään vaikka 3 adjektiivia. Kaaso(t)/avustaja(t) kerää laput ilman, että hääpari huomaa ja kirjoittaa ne tuohon puheeseen tyhjille paikoille. Sitten yhtenä ohjelmanumerona sulhanen esittää puheen morsiolleen. Sulhanen ei täten tiedä yhtään mitä siitä puheesta tulee! Ja sehän se pointti on, kun sulhanen repeilee ja morsian, kuten myös vieraat! Ainakin näin kävi ystävieni juhlissa jonka puheen esitti "takaperoinen sulhanen, R" muoks: eikä se haittaa vaikka pari sen lappujen keräilyn huomaiskin... eihän ne välttämättä hokaa mitä on tulossa.
 13. Niissä häissä missä oon ollu, niin polttarikansiot ovat jo olleet lahjapöydällä vieraiden vapaasti katseltavissa ja luettavissa. Mitään sen kummempaa luovutusta ei oo ollu. Tosin tässä on ideaa yhdeksi ohjelmanumeroksi.
 14. Kiitos Nirppu, kun huomautit! Päivitykset aloitetaan hetimiten! -M- PS. Nyt löytyy päivitetty lista keskusteluista. Lisäilen, kun jotain uutta tulee mieleen!