Jump to content
Naimisiin.info

Shine

Morsian
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Shine's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me maksamme kaasojen (3hlöä) puvut sekä bestmanien kravaatit. Puvut löytyy heiltä omasta takaa. Morsiustyttöjen puvut menee myös meidän budjetista.
  2. Me laitettiin info-lappuun: Yhteisenä haaveenamme olisi päästä kaksin etelän lämpöön. Häämatkatili 8 02544620,0,32156. Tökeröä tai ei. Omat läheiset tuntien kukaan ei tuosta nokkiinsa ota. Suurimmalta osalta olen saanu pelkkää hyvää palautetta.Säästyy aikaa ja vaivaa.
  3. Meillä tarkoitus hakea ensi kuussa juomat Virosta. Super-Alkon sivuilla olen klikkaillu ostoskoriin tarvittavat määrät juomia ja verrannut Suomen hintoihin, niin kyllä kannattaa.
  4. Shine

    Hyvinkää

    Kellään kokemusta Vivi Malmesta?
  5. Mä olen aivan rakastunut Löwenmarkin sormuksiin... Mun vihki tulee tod.näk. olemaan Elina tai Sophie. Taikka joku niitten välimuoto vaaleanpunaisella safiirilla.
  6. Mårsbacka ensi kesänä pe-su maksaa 440€ (sis.loppu siivouksen) Ilman siivousta 370 muistaakseni.
  7. Täällä yksi ortodoksi morsmaikku kysele ..... Meillä ukko ei kuulu kirkkoon joten meillä pelkkä siunaus näillä näkymin kirkossa. Mitä tossa siunauksessa tapahtuu? Onko kovin karu tapahtuma?
  8. Nostellaas jos löytys joku kokemuksia omaava
  9. Kaipailisin kokemuksia ko. bändistä. Omista tai jonkun kaverin häistä esimerkiksi... Heidän kanssaan neuvotellut keikasta ja vaikuttas kaikinpuolin hyvältä meille. Kiitos jo vastanneille etukäteen
  10. Kolme kaasoa. Kaksi ystävää ja siskoni!
  11. Nämä on niin ihania Meille tod.näkösesti tulee johonkin ko. henkilön runoja.
  12. Me (3hlöö) annettin kavereille 80€ lahjakortti
  13. Shine

    Kerava

    Ihana kuulla Ju se talkkari oli hippasen erikoinen ukkeli. Mun ukko luuli että se oli kännissä ;D ei kyll ollu kun muutenvaan höppänä.
  14. Shine

    Kerava

    Meillä varattuna Mårsbacka ensi kesälle. Vieraita kutsutaan n.80 ja talonmies sanoi että hyvcin mahtuu. Enimmillään siellä ollut 120 hengen juhlat ja silloin oli kuulemaa ja hiukka ahdasta. Uskon että hyvin 80 mahtuu Tosi nätti paikka ja suojaisa sisäpiha niin saa olla ihan kaikessa rauhassa ;D
×
×
  • Create New...