Jump to content
Naimisiin.info

Shine

Morsian
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Shine

  1. Meidän häitä juhlittiin Mårsbackassa pari vuotta sitten, ja vieraita oli noin 80. Hyvin mahduttiin, ja tilaa jäi vielä tanssillekin ihan riittävästi :D

    Paikasta jäi kaiken kaikkiaan hyvä fiilis, mitä nyt se talkkari-Helmeri oli vähän outo ::) Tai outo ja outo, vähän sellainen hassu höpöttelijä ;)

    Ihana kuulla  :-X

    Ju se talkkari oli hippasen erikoinen ukkeli. Mun ukko luuli että se oli kännissä  ;D ei kyll ollu kun muutenvaan höppänä.

  2. Meillä varattuna Mårsbacka ensi kesälle. Vieraita kutsutaan n.80 ja talonmies sanoi että hyvcin mahtuu. Enimmillään siellä ollut 120 hengen juhlat ja silloin oli kuulemaa ja hiukka ahdasta. Uskon että hyvin 80 mahtuu  :-X

    Tosi nätti paikka ja suojaisa sisäpiha niin saa olla ihan kaikessa rauhassa  ;D

  3. Meillä syksyllä pienehköt juhlat, vieraita n 55, ja paikkana meillä on Mårsbackan kartano Sipoossa, Talman kupeessa. Keravalta tulee matkaa n 7km.

    Mårsbackaan mahtuu "talonmiehen" mukaan about 80 henkeä, itse hoidettava pitopalvelut ja muut. Vuokra minusta erittäin edukas, 315e pe-su.

    Kuvia säpölla.

    Olet siis käynyt paikan päällä katsastamassa? Meillä ensi kesäksi hakusessa juhlapaikka... Tuo Mårsbacka vaikutttaa erittäin kiinnostavalta samoin Hansas-talo.

  4. Vinkkinä karpaloboolin tekijöille, kannattaa käyttää Ocean Spray -merkkistä karpalomehua. Jonkun verran kalliimpi kuin muut kaupasta saatavat, mutta maultaan aivan ylivertainen muihin nähden.

    Tehttiin vähän aikaa sitten boolia johon tuli juurikin tuota mehua,viinaa ja russiania!

    Kokeiltiin ensin tehdä pienin erä halvemmasta mehusta muttei maistunut miltään  :-/

    Ocean Spray-mehuun tehtynä oli aivan mielettömän hyvää  :P

×
×
  • Create New...