kiikinen

Aktiivijäsen
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

About kiikinen

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Tiedän kokemuksesta, että häitään suunnittelevalla on mitä ihmeellisempiä asioita mielessään mutta mitä ihmettä kissendaali, teet tiedolla minkälainen kuramatto siellä on? No vastaanpa nyt sulle kuitenkin sanallisesti sen minkälainen mielikuva minulla on. Eli semmoinen muovinen musta missä on 2-3cm halkaisijaltaan olevia "reikiä". Sisällä sitten joku semmonen pieni matto joka meillä oli kyllä pois rappujen alla piilossa. Meillä ei ollut mitään koristeita ulko-oven/katoksen liepeillä. Tässä muutama kuva meidän pöytäjärjestyksestä ja koristuksista. Lisää kuvia saa pyytämällä: [email protected] [img width=1024 height=768]http://groups.msn.com/_Secure/0WAAyAwIYAwqE2IjDrJw7*0xkeWLeDclKguAQhocwy5BSIVhb0wQ4vzMxRMj*YuBOzbFDfLBAmk5GDY5zTH2ysxtsDWR8ROKexYF3LQnAjsM!I*98fxAV**Fcd7CoJiNcVQAAAP****8/h%C3%A4%C3%A4kuvia%20065.jpg?dc=4675590661570154150 [img width=1024 height=768]http://groups.msn.com/_Secure/0XQATA8wZFKGE2IjDrJw7*0xkeWLeDclKguAQhocwy5A8bv4TVsxCULFLZPyrHKKRuDGMSI*JPQKPAPEoOiasVvejuXEgTczrUzHz2WxDuwvnl72fWk4yvRuyyYpxyEtQ4a1*j4TgPAA/h%C3%A4%C3%A4kuvia%20060muoks.JPG?dc=4675590662009281151
 2. Meillä lasten nurkkaus oli sijoitettuna eteiseen. Me roudasimme kaikki naulakot (yhtä lukuun ottamatta) kuorma-autoon pihalle mikä meillä oli vuokralla. Näin eteiseen tuli todella tilaa ja lapsille oma paikkakin. Eteiseen saimme myös lahjapöydän ja pöydän vieraskirjaa varten. Se ruokapöytä kannattaa ehdottomasti laittaa sinne sivuhuoneeseen. Meillä myös kahvit tarjoiltiin sieltä, ainoastaan meidän hääkakku leikattiin salissa meidän omassa pöydässä, joten kaikki sivat seurata sitä omilta paikoiltaan.
 3. Mulla ei näy Rouva06 sun kuvat... Mää laitan kuvia myöhemmin kunhan ensin niitä saan.
 4. Viinilasit eivät puutu haulitehtaalta enää ensi viikonlopun (16.9.) jälkeen... Mää myin omani sinne. Mulla myös myynnissä ikean tuikkukippoja häiden jälkeen... ne on päällystetty kultaisella kuitusilkillä. Otakaa yhteyttä häiden jälkeen niin katsotaan mitä multa löytyy. [email protected]
 5. Saludo: Me päädyttiin kyseiseen kirkkoon, koska... ei siihen nyt mitään niin eritystä syytä kai ollut. haluttiin kirkko mikä ei ole hääpäivänämme remontissa, vieraiden ei tarvitse tuskailla parkkipaikkojen kanssa (mikä taas keskusta kirkoissa on ongelmana), eikä kuitenkään ole mikään mahdottoman iso. No iso kai se viinikan kirkkokin on mutta... Ensimmäisenä listalla minulla oli Aleksanterin kirkko mutta tuolloin kirkkoa varatessani puhelimessa ilmoitettiin sen olevan remontissa syyskuuss -06, toisena vaihtoehtona oli finlaysonin kirkko mutta panoraamakuvia katsellessani en pitänyt sen sisätiloista ja kun ulostulossakin on kaksi ovea. sitten päivän aikana kierreltiin muutamia kirkkoja ja ihastuin viinikan kirkkoon sen erikoisen muodon takia. Se ei ole niin kirkkomainen... Sinne on myös helppo päästä kahden pyörätuolissa kulkevan vieraamme, muutama porras vain.
 6. Meillä kyseinen leikki toteutetaan tyyliin, että on laput joissa on molempien nimet. Istutaan selin ja kysymykset ovat tyyliin: kumpi on aamu-unisempi? Silloin vastaus saadaan heti, että olemmeko samaa mieltä asioista.
 7. Meille tulee tälläinen, hieman erilainen viivi ja wagner!
 8. En ole vielä tarkemmin mittaillut mutta luulisin että meillä jää siitä nutkasta yksi pöytä kokonaan pois. meillä pöydät siis laitetaan poikittain, eikä pituussuunnassa.
 9. Mulla koneella kuvaa vitriinistä halukkaille. Ei millään onnistu liittäminen taas tänään > Ottakaa sähköpostilla yhteyttä: [email protected]
 10. Siis alun perin Viinikan kirkon piti olla valmis huhtikuussa -06 eikä helmikuussa niinkuin aijemmin olin kirjoittanut mutta remontti on "hieman" venähtänyt ja kirkon valmistujaisjuhlat ovat muistaakseni 27.8.06, joten silloin on viim. valmis. Kerkiää siis parahiksi meidän juhliin syyskuulle.
 11. Rinkula: kiitos hyödyllisestä vastauksestasi. Me päästään "ennakkotutustumaan" kyseiseen juhlapaikkaan ensi viikonloppuna serkkuni häihin.
 12. sininenuni: Tuo minun suunnittelemani pöytäkoristelu on jo kerennyt vaihtumaan... Pöytäliinat tulevat viininpunaisesta kertakäyttöliinasta ja keskelle kultaista organzaa rypytettynä. Myös minulla on tuikkukipot päällystettynä kultaisella kuitusilkillä. (Tais olla mun idea alkuperin mutta hyvä, että muutkin ovat innostuneet aiheesta) mää oon muutaman kerran yrittänyt tuota skannausta mutta hieman huonoin tuloksin. En nimittäin saa sitä mittakaavaan... Sarankulmassa ainakin vielä huhti-toukokuussa tuota kaitaliinaa oli.
 13. Kaitaliinan leveysasiaan kommentoisin, että riippuu tietysti pöydän leveydestä. Meidän juhlapaikassa (Haulitehtaalla) on 80-84cm leveät pöydät ja kun kokeilin 30cm leveätä kaitaliinaa niin oli mielestäni aivan liian leveä. Tuli semmoinen tunne, ettei siihen lautaset enää mahdukaan ja haluankin niin, että lautaset eivät ole kosketuksissa koristeisiin. Näiden kyseisten pöytien kohdalla päädyn n. 20cm leveääl kaitaliinaan. Ettäkyllä varmasti voi tehdä juuri sen levyiset kun itse haluaa. Ja joku naikkari oli aikoinaan polttanut organzan reunat ja niistä kuulemma tulee hyvän näköiset. Käytännössä en tätä vielä ole kokeillut.
 14. Kuunnelkaapa Finlandersin Seikkailija-levyltä Oikeesti-biisi... :-X
 15. Kiitti vinkeistä. Tän tapaset onkin hyviä leikkejä polttariporukalle leikittäväksi vaikka pihalla (sään salliessa). Saadaan porukka pihalle ja juhlapaikka sisällä tanssikuntoon.